Sari la conținut

Ariana 0752381276

Postări Recomandate

Postat
2 hours ago, action said:

Puneți și voi o poză cu țoalele de duminică la WhatsApp. 

Cu alea cu care merg sa cant in corul de la biserica? 😂

• Haha 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 51 minute, Orb1t a spus:

😂😂😂

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 1 oră, Orb1t a spus:

Alea, alea 🤣🤣

• Oras:Constanta
Postat
La 27.08.2024 la 21:23, SenorMoney a spus:

Din iunie mă tot chinu sa o o contactez și degeaba..sern și atât..poate că nu îi place poza mea...😁😁..

:) depinde cum discuti cu fata, la mine la fel raspunde pe watsup, insa astrele nu s-au aliniat pentru o vizita...revin cu feedback dupa....

Postat

Buna seara tuturor. Astrele s-au aliniat si dupa lupte milenare am reintalnito pe Ariana.

Are aceeasi ochi superbi care mi-au cazut cu tronc la prima intalnire (inca nu mi-a trecut), deci o sa imi deschid abonament (cel putin cat timp doreste sa ma primeasca).

Pe scurt cum tratezi persoana de langa tine la fel vei fi tratat. Asa e in viata si acelasi principiu i se aplica si ei.  Are memorie foarte buna, a tinut minte preferintele mele (desi sincer nu ma asteptam dupa aproximativ o luna si ceva de la vizita mea, habar nu am cat timp a trecut). 

Mult mai comunicativa la a doua vizita, am discutat inclusiv faza cu NN-ul. Colegu "shame on you". Fata practica doar protejat.

Pentru cei la care nu le raspunde, daca in 30 de minute nu ati primit raspuns reincercati cand sunteti disponibili. Daca la a treia incercare nu ati primit raspuns cautati in zari mai calde (nu sunteti pe gustul fetei).

Asta e feedbackul meu la rece. In continuare o recomand cu caldura insa aveti grija sa nu va indragostitii de ochii ei :)  creeaza dependenta. 

• Like 4
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 37 minute, ionescu77777 a spus:

Hello! Stie cineva daca frumusetea asta mai activeaza in Constanta? Multumesc!

Ai incercat sa o contactezi si nu ti-a raspuns sau ce anume?

• Like 1
Reputație: 1114
Postat
Acum 13 minute, novice2018 a spus:

Eu cred că este la block ca in cazul multora 😂😂,este feblețea mea copila asta .

Un răspuns și pentru colegul Ionescu ,da lucrează dar nu tot timpul ,ii scrii o data și dacă nu îți răspunde înseamnă că nu lucrează ,oricum a mărit și tarifele .

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 14 minute, StRyK3R a spus:

Un răspuns și pentru colegul Ionescu ,da lucrează dar nu tot timpul ,ii scrii o data și dacă nu îți răspunde înseamnă că nu lucrează ,oricum a mărit și tarifele .

Multumesc frumos! Am sa mai incerc!

Postat
Acum 35 minute, novice2018 a spus:

Nu raspunde deloc pe whatsapp sau mesaje! Am sa mai incerc! Multumesc pt raspuns!

Postat
Acum 23 ore, StRyK3R a spus:

A marit tarifele? De cand? Eu am fost la inceputul saptamanii dar nu a zis nimic.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, hereida a spus:

A marit tarifele? De cand? Eu am fost la inceputul saptamanii dar nu a zis nimic.

Pai fa o recenzie ca sa se clarifice 

Reputație: 1114
Postat
Acum 26 minute, hereida a spus:

Înseamnă că mi-a lu-at doar mie ...nu te contrazic,

• Like 1
Reputație: 110
Postat

Salutare, vizitat  posesoarea. O puștoaică de 21 de ani, joviala. Nu prea înaltă nici prea scundă, sânii mici spre medii, pisicuță strâmtă, corp slim.

Actiune: 

ON bunicel  fără mâini, 8/10

NP misto cu schimbări de pozitii dar mai soft 

ANAL și FK NU FACE. Accepta și cunni și FootFetish( Nu's fan, descoperiți voi)

Finalizarea  corporala. 200/400

Eu  personal m-am simțit ok cu ea ... 

Recomand. Spor!

• Like 5
  • Inimioara 1
Reputație: 102
  • Oras:b
Postat

Are anunt activ pe publi24 dar la telefon nu raspunde . Daca are clientii ei dc mai pune anunt . Am sunat si imiediat dupa ce a aparut anuntul si tot nimic

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 2387
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Postat
Acum 12 ore, sali a spus:

Are anunt activ pe publi24 dar la telefon nu raspunde . Daca are clientii ei dc mai pune anunt . Am sunat si imiediat dupa ce a aparut anuntul si tot nimic

Și eu am incercat de vreo două ori la ea ...daca nu mi a răspuns...sa fie in bafta ei 😁 nu mai insist 

Reputație: 3
Postat
Acum 21 ore, sali a spus:

Anuntul ei care ar fi ? Se poate un link ? 

Reputație: 102
Postat

A pus anunt azi dar tot nu raspunde

Postat

Pentru cei care tot insista cu mesaje ca fata nu raspunde, ea lucreaza cu programari.

1. Scrieti un mesaj pe wats-up, cum are timp raspunde (cu conditia sa nu fiti la lista neagra = badarani, nespalati, nesimtiti, hoti).

2. Fiti civilizati (cei 7 ani de acasa), respectuosi si tratati fata cum ati vrea sa fiti tratati.

3. Din ce stiu duminica nu lucreaza, asa ca faceti programari din timpul saptamanii.

4. Are clienti fideli, si timp disponibil limitat, plus alte angajamente (dans, sala, etc).

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...