Sari la conținut

Ariana 0752381276

Postări Recomandate

Postat
2 hours ago, action said:

Puneți și voi o poză cu țoalele de duminică la WhatsApp. 

Cu alea cu care merg sa cant in corul de la biserica? 😂

• Haha 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 51 minute, Orb1t a spus:

😂😂😂

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 1 oră, Orb1t a spus:

Alea, alea 🤣🤣

• Oras:Constanta
Postat
La 27.08.2024 la 21:23, SenorMoney a spus:

Din iunie mă tot chinu sa o o contactez și degeaba..sern și atât..poate că nu îi place poza mea...😁😁..

:) depinde cum discuti cu fata, la mine la fel raspunde pe watsup, insa astrele nu s-au aliniat pentru o vizita...revin cu feedback dupa....

Postat

Buna seara tuturor. Astrele s-au aliniat si dupa lupte milenare am reintalnito pe Ariana.

Are aceeasi ochi superbi care mi-au cazut cu tronc la prima intalnire (inca nu mi-a trecut), deci o sa imi deschid abonament (cel putin cat timp doreste sa ma primeasca).

Pe scurt cum tratezi persoana de langa tine la fel vei fi tratat. Asa e in viata si acelasi principiu i se aplica si ei.  Are memorie foarte buna, a tinut minte preferintele mele (desi sincer nu ma asteptam dupa aproximativ o luna si ceva de la vizita mea, habar nu am cat timp a trecut). 

Mult mai comunicativa la a doua vizita, am discutat inclusiv faza cu NN-ul. Colegu "shame on you". Fata practica doar protejat.

Pentru cei la care nu le raspunde, daca in 30 de minute nu ati primit raspuns reincercati cand sunteti disponibili. Daca la a treia incercare nu ati primit raspuns cautati in zari mai calde (nu sunteti pe gustul fetei).

Asta e feedbackul meu la rece. In continuare o recomand cu caldura insa aveti grija sa nu va indragostitii de ochii ei :)  creeaza dependenta. 

• Like 3
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...