badmadafaka Reputație: 1447 Postat Februarie 19, 2024 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Februarie 19, 2024 Exista o artista in Romania Erika Isaac ce a lansat o piesa zilele astea starnind discutii aprinse in spatiul public.Ce parere aveti?Cred ca mesajul e pt Dorei,Gigei,Mirei care nu stiu sa se poarte cu femeile. "S-a trezit Mirel din Turnu Magurele sa ne faca educatie:" Fa voi aveti probleme"
Yellowstone Reputație: 6869 Postat Februarie 19, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2024 Sunt mai multe subiecte :Violenta domestica impotriva femeilor,hartuire sexuala, comportament de meltean. 1
badmadafaka Reputație: 1447 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Februarie 20, 2024 10 hours ago, Yellowstone said: Sunt mai multe subiecte :Violenta domestica impotriva femeilor,hartuire sexuala, comportament de meltean. E un fel de #metoo acum pe social media foarte multe femei povestesc cum au fost abuzate dealungul vietii.Unele intamplari sunt chiar aiurea,multe in transport in comun autobuz,tramvai cand multi perversi la inghesuiala se baga cu pl in cur la femei sau le pipaie f urat... Am si yo o intamplare.Eram prin clasa a 10-a aveam vreo 16 ani si ma duc la magazin ca cele de cartier majoritatea le stiti.Si acolo erau 2 femei,una care vindea si cealalta probabil o prietena ii tinea de urat.Si in timp ce cumparam si eram servit,prietena ei care era cu minim 10 ani mai mare ca mine si nu arata rau deloc a gasit de cuviinta sa ma ciupeasca de fund chiar insistent iar prietena ei a observat. Eu fiind timid si mai retras asa n am zis nimic am lasat sa-si faca nr si am plecat la care dupa ce am inchis usa am auzit "fata esti nebuna" :).Nici pana in ziua de azi n am inteles ce a vrut sa faca si ce a fost aia,am plecat cu gandul "wtf was that" nu m am simtit bine nu cred ca vreunui barbat ii place sa fie ciupit de cur :)) de asta inteleg si femeile ce simt cand trec prin momente de astea naspa.
1Gebun Reputație: 44 Postat Februarie 21, 2024 Postat Februarie 21, 2024 Ea e demult pe subiectele astea-piesa ei hit dinaintea asteia-Tupeista fiind exact in acelasi sens dar mai putin folosita de peezde pe tik tok deci nu atata tractoune. mie imi place Isac si piesele ei sunt fresh. mesajele sunt bune si discutabile la fel cum sunt si cele ale baietilor. Nu vad mare rost in discutia asta caci nu ai cum sa ajungi la un consens. femeile zic de barbati ca s violatori,barbatii zic ca sunt curve care si o merita si e asa la nesfarsit. nu e de mirare ca incelul forumului deschide acest subiect-mai degraba asta e de dezbatut. relatia cu asiatica merge?hahahahha 2
cameleon21 Reputație: 5 Postat Februarie 21, 2024 Oras:Moscova Oras:Moscova Postat Februarie 21, 2024 E foame de bani
badmadafaka Reputație: 1447 Postat Februarie 21, 2024 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Postat Februarie 21, 2024 13 hours ago, 1Gebun said: Ea e demult pe subiectele astea-piesa ei hit dinaintea asteia-Tupeista fiind exact in acelasi sens dar mai putin folosita de peezde pe tik tok deci nu atata tractoune. mie imi place Isac si piesele ei sunt fresh. mesajele sunt bune si discutabile la fel cum sunt si cele ale baietilor. Nu vad mare rost in discutia asta caci nu ai cum sa ajungi la un consens. femeile zic de barbati ca s violatori,barbatii zic ca sunt curve care si o merita si e asa la nesfarsit. nu e de mirare ca incelul forumului deschide acest subiect-mai degraba asta e de dezbatut. relatia cu asiatica merge?hahahahha Merge.Spre dezamagirea ta.
greenless Reputație: 357 Postat Februarie 22, 2024 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86 Postat Februarie 22, 2024 La 19.02.2024 la 22:31, badmadafaka a spus: Exista o artista in Romania Erika Isaac ce a lansat o piesa zilele astea starnind discutii aprinse in spatiul public.Ce parere aveti?Cred ca mesajul e pt Dorei,Gigei,Mirei care nu stiu sa se poarte cu femeile. "S-a trezit Mirel din Turnu Magurele sa ne faca educatie:" Fa voi aveti probleme" Păi ar fi câteva chestii: - E printre puținele rapperite din România, într-un gen muzical în care predomină bărbații și trapperii care vorbesc de cât de multe pizde fut, de câți bani au, de cât de gansteri sunt ei (când probabil 10% au stilul ăla de viață) - deci foarte nice că există ceva în direcția asta. - Chiar dacă la suprafață piesa pare adresată bărbaților toxici, violenți și celor care repetă aceleași comportamente ca și generațiile trecute (adică metaforicul Mirel din Turnu Măgurele), cred că de fapt bate obrazul societății românești, care stă destul de prost la capitolul violență, dar și la educație. - Controversele există pentru că atât femei cât și bărbați aleg să înțeleagă din piesă doar părțile care-i interesează. Aici mai adaugi și tot ce vomită media românească dpdv. content și rezultă ceva destul de haotic. Evident, Gigeii/Mireii sunt niște imbecili, ca de obicei, și ratează complet ideea clipului. Pe de altă parte am văzut foarte multe feministe care condamnă misoginismul (au tot dreptul să facă asta, fiind victime în majoritatea cazurilor) dar în același timp alunecă pe o pantă destul de nasoală de misandrie fără să realizeze. Iar asta mi se pare că face mai mult rău decât bine cauzei. Că până la urmă nu cred că e despre Femei vs. Bărbați (mi se pare un discurs foarte toxic care duce la segregare și e în detrimentul unei societăți sănătoase), ci despre cum educăm societatea încât să creeze cât mai rar comportamente abuzive de genul. - Cine are o problemă cu înjurăturile din piesă e un cretin și a ratat toată ideea piesei cam atât ar fi top of mind 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum