adr1238 Reputație: 11 Postat Octombrie 23 Postat Octombrie 23 On 10/15/2024 at 9:00 AM, haurentiul said: Fata e localnica si posibil sa te cunoasca din alte imprejurari . De asta nu-mi plac mie localnicele , e periculoase. E o localnică in sensul că e ardeleancă de-a noastră :)) de prin părțile Bihorului parcă, dar nicidecum din Baia Mare. E adevărat că lucrează doar la noi in oraș, poate de aici impresia.. Eu, la fel ca un coleg mai înainte, as zice să avem mare grija de ea, e o fatuca tinerica, a mai avut și niște pățanii iar până la urmă nu strica niciodată să o avem aici la noi
justforfunxxx Reputație: 13 Postat Octombrie 24 Oras:baia mare Oras:baia mare Autor Postat Octombrie 24 Acum 23 ore, adr1238 a spus: E o localnică in sensul că e ardeleancă de-a noastră :)) de prin părțile Bihorului parcă, dar nicidecum din Baia Mare. E adevărat că lucrează doar la noi in oraș, poate de aici impresia.. Eu, la fel ca un coleg mai înainte, as zice să avem mare grija de ea, e o fatuca tinerica, a mai avut și niște pățanii iar până la urmă nu strica niciodată să o avem aici la noi Bine zici Adr1238.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum