Sari la conținut

O prostituată din Iaşi, în comă după ce a fost bătută de un client Castrarea se impune chimică se impune pentru multe categorii de infractori

Postări Recomandate

Reputație: 4244
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

mda nu are rost sa mai comentez nimic pe aici ca sunt prea multi cavaleri in armura stralucitoare pe aici pacat ca in realitate oricum sunteti marea majoritate niste fatalai mari cocosi salvatori in fata monitorului in speranta ca primesc oaresice bunavointa sau poate discounturi de la madamele de companie credule... eu numa atata mai zic sper sa se faca bine Raimonda si individu infractor sa -si ia un minim 20 ani de puscarie restul care nu ma inghititi sa ma sugeti... punct

Link spre comentariu
  • Oras:Pizdeia
1 minute ago, DBCooper said:

Se vede ca esti destept ca o piatra.
Ce legatura are ca lucreaza in domeniul asta cu faptul ca a dat de un dement? 
Vrei sa spui ca cei care merg la curve sunt mai predispusi sa fie dementi? Eu zic ca e fix invers… sunt studii ca sexul imbunatateste functiile mintale.

Se putea preveni daca nu deschidea usa? Sa mori tu? Te-ai gandit mult ca sa ajungi la concluzia aia?

Daca urmatorul dement va fi la fan curier ce faci atunci nu mai primesti colete ba? 

:) iti predau stafeta. dar, sa convingi un astfel de om ca fata aia sau orice alta fata NU au absolut nici o vina ca sunt agresate e ...misiune imposibila. insa, ce e de remarcat e ca acest cacamitz, are gandire de peste. ne vorbeste depre norma fetelor, despre apartamentul de vis-a-vis. eu nu cred ca astea sunt 'presupuneri'. eu cred ca omul 's-a spart'. si evident ca a gasit niste vinovati, care clar nu au absolut nici o vina. Vina e a agresorului in plm. si modul in care acesta a actionat la Iasi e ...super greu de anticipat. 

Bafta! Cacamitz e misogin si condamna curvele! asta spune multe!

Link spre comentariu

5 minutes ago, kkmitz said:

mda nu are rost sa mai comentez nimic pe aici ca sunt prea multi cavaleri in armura stralucitoare pe aici pacat ca in realitate oricum sunteti marea majoritate niste fatalai mari cocosi salvatori in fata monitorului in speranta ca primesc oaresice bunavointa sau poate discounturi de la madamele de companie credule... eu numa atata mai zic sper sa se faca bine Raimonda si individu infractor sa -si ia un minim 20 ani de puscarie restul care nu ma inghititi sa ma sugeti... punct

:))) se sparge omu! din nou presupune el cum e cu 'discounturi'. ai de plm, cat de adevarat e ca fiecare piere pe limba lui. fix ce zice a facut! :). e atat de simplu. ba cacamitz, daca taceai....destept si nu prost erai. te-ai spart ca o basina. vai de pl ta de misogin trist.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...