Annemari Reputație: 271 Postat August 21 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat August 21 Interval disponibil 15:00-16:00. 🥰 Va aștept cu drag!
Annemari Reputație: 271 Postat August 22 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat August 22 Bună dimineața domnilor! Mi-am început activitatea și vă aștept cu programări. Rog lăsați mesaj pe wathapp. O zi excelenta!🥰❤️
Annemari Reputație: 271 Postat August 22 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat August 22 Bună dragilor! Va las lista mea de servicii: -Oral protejat/neprotejat(daca igiena este impecabilă) -sex normal doar protejat -69 -diferite poziții -anal(extra) doar protejat -Fk(doar dacă suntem compatibili si igiena este impecabilă) Pentru alte servicii discutăm la fața locului. Las mai jos lista și costul serviciilor mele: -30 min:1 finalizare -250 -60 min: 2 finalizări- 400 -FK extra-50 -Anal extra -100 Țin sa menționez faptul ca îmi rezerv dreptul de a selecta clienții! Nu primesc persoane în stare de ebrietate, sub influența substanțelor interzise și alte accesorii!!
Annemari Reputație: 271 Postat Luni la 07:31 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Luni la 07:31 Bună dimineața dragilor! Începând cu ora 14:00 am disponibil la programări. Rog lăsați mesaj pe wathapp. O zi plăcută !🥰🤗
Annemari Reputație: 271 Postat Marți la 08:06 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Marți la 08:06 Buna dimineața domnilor! Mi-am început activitatea și vă aștept cu programări. Rog lăsați mesaj pe wathapp. O zi plăcută!🤗🥰
Annemari Reputație: 271 Postat Miercuri la 06:17 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Miercuri la 06:17 Bună dimineața dragilor! Începând cu ora 10:00 am disponibil la programări. Rog lăsați mesaj pe wathapp. O zi minunata!🥰❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum