ciordelix Reputație: 3 Postat Iunie 10 Oras:Piatra Neamt Oras:Piatra Neamt Partajează Postat Iunie 10 4 hours ago, pinalti1 said: Nu prea e serioasa, am vb de mai multe ori cu ea într o zi, tot timpul e ocupata, i am zis sa îmi dea un mesaj când e libera sa nu mai insist eu, da da și nimic, știu ca e căutată dar nici sa ne rugam de ea Asa cum multe ale fete nici macar nu iti raspund la telefon sau mesaje pentru ca lucreaza cu circuit inchis, ea fiind mai deschisa la a primi mai multi oameni, toti cei care o cunosc sau doresc sa o cunoasca navalesc pe ea, si ar trebui sa integem ca nu este robot si nu ne poate multumi pe toti mereu. 1 Link spre comentariu
Edyxx Reputație: -58 Postat Iunie 10 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Iunie 10 Acum 3 ore, antonvass a spus: Deși as fi vrut sa scriu pe " Discuții generale", am scris aici, sa nu se piardă ideea. Eu nu am drepturi depline pe acest forum, nu pot propune acolo un top al orașului P NT in care sa votam, dar că un top, persoanele de la care eu plec mereu mulțumit: Andra, Ema, Andreea ( prietena Cristinei), Cristina, Betty ( cam în aceasta ordine. ( Top5). Salutare.. Să înțeleg că ăsta e topul tău...(doar pentru tine și făcut de tine) ...Spor !!! Nu cred că trebuie un top aici pe forum ,eu spun că e mai bine așa diversificat ..ca în Campion leghe : 🫡 1 Link spre comentariu
orlandone Reputație: -18 Postat Iunie 10 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 10 Acum 4 ore, ciordelix a spus: Asa cum multe ale fete nici macar nu iti raspund la telefon sau mesaje pentru ca lucreaza cu circuit inchis, ea fiind mai deschisa la a primi mai multi oameni, toti cei care o cunosc sau doresc sa o cunoasca navalesc pe ea, si ar trebui sa integem ca nu este robot si nu ne poate multumi pe toti mereu. Vai de capul și de viata ta. Ești penibil sa zici asa ceva. E și vreo bomba de femeie asta. Ha ha. Ce glume de prost gust au uni. Ca și conductele de apa din pn. Tu și eugel ce mai glumiți asa. Cela măcar nu a mai avut femei pana acum decât barbati 1 Link spre comentariu
Membru Premium Eugenix Reputație: 123 Postat Iunie 10 Oras:. Calator Oras:. Calator Membru Premium Partajează Postat Iunie 10 orlandone a fost banat pentru jigniri repetate. Aviz amatorilor ... Link spre comentariu
adrian.vale Reputație: 19 Postat Iunie 11 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat Iunie 11 Buna tuturor, Ema mai este in Piatra sau a plecat? 1 Link spre comentariu
Membru Premium Eugenix Reputație: 123 Postat Iunie 11 Oras:. Calator Oras:. Calator Membru Premium Partajează Postat Iunie 11 25 minutes ago, adrian.vale said: Buna tuturor, Ema mai este in Piatra sau a plecat? Este in aceeasi locatie : Intre Kaufland Gara si Piata Bistrita. La doar 2 minute de parcarea magazinului Kaufland. Dar si la ea s-a intrerupt furnizarea apei si inca nu stie cand se va rezolva. Ne va anunta cand este totul in regula. Link spre comentariu
Bcdprivate Reputație: 8 Postat Iunie 12 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Iunie 12 Salut tuturor. Știe cineva dacă mai este în Piatra? Cum a spus colegul emyvio21, nu răspunde la mesaje. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Eugenix Reputație: 123 Postat Iunie 12 Oras:. Calator Oras:. Calator Membru Premium Partajează Postat Iunie 12 Este in aceeasi locatie la Piata Bistrita. Puteti lua legatura doar prin telefon sau WhatsApp. Daca vedeti ca nu raspunde , reveniti peste o ora ... Nu raspunde la SMS. Bafta ! Link spre comentariu
futesul Reputație: 15 Postat Iunie 16 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 16 Salutare tuturor! Dupa multe incercari de a ajunge la Ema, ieri am reusit intrun final sa dau de ea. Locatia este cea de la piata Bistrita, apartament cu o singura camera, baia curata, totul perfect. Placut surpins de calitatile ei pentru o varsta atat de frageda, orientata catre client cu siguranta. Am optat pentru o finalizare, atentie mare la sateliti, deep, face finalizare orala, accepta orice mai putin FK. 150/300 + 50 fin orala O recomand din inima si sper sa ramana prin Piatra cat mai mult, cu siguranta Ema a ridicat nivelul serviciilor din oras. 1 Link spre comentariu
Edyxx Reputație: -58 Postat Iunie 16 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Iunie 16 Acum 52 minute, futesul a spus: Salutare tuturor! Dupa multe incercari de a ajunge la Ema, ieri am reusit intrun final sa dau de ea. Locatia este cea de la piata Bistrita, apartament cu o singura camera, baia curata, totul perfect. Placut surpins de calitatile ei pentru o varsta atat de frageda, orientata catre client cu siguranta. Am optat pentru o finalizare, atentie mare la sateliti, deep, face finalizare orala, accepta orice mai putin FK. 150/300 + 50 fin orala O recomand din inima si sper sa ramana prin Piatra cat mai mult, cu siguranta Ema a ridicat nivelul serviciilor din oras. Acceptă "orice", pe bune ? sau ai fost tu prea entuziasmat ...🤣 1 Link spre comentariu
motor Reputație: 1200 Postat Iunie 17 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 17 Știe cineva dacă mai activează săptămâna asta? Mulțumesc. 1 Link spre comentariu
catalin15988 Reputație: 51 Postat Iunie 17 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Iunie 17 Acum 6 minute, motor a spus: Știe cineva dacă mai activează săptămâna asta? Mulțumesc. salutare incearca sa vorbesti cu ea pe whatsapp sau la telefon cel mai bine 1 Link spre comentariu
Membru Premium Eugenix Reputație: 123 Postat Iunie 17 Oras:. Calator Oras:. Calator Membru Premium Partajează Postat Iunie 17 EmA mai este in aceeasi locatie la Piata Bistrita pana joi seara. De vineri (21 iunie) va lipsi o perioada din Piatra Neamt. Bafta ! Link spre comentariu
futesul Reputație: 15 Postat Iunie 17 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 17 Acum 7 ore, motor a spus: Știe cineva dacă mai activează săptămâna asta? Mulțumesc. Mie mi a spus ca pana miercuri seara. Insista si tu mai mult. greu dai de ea 1 Link spre comentariu
Membru Premium Eugenix Reputație: 123 Postat Iunie 17 Oras:. Calator Oras:. Calator Membru Premium Partajează Postat Iunie 17 EmA asteapta programari in fiecare zi (inclusiv joi) pana la ora 22 (ultima programare). De vineri (21 iunie) pleca o perioada din Piatra Neamt. Acum am intrebat si am primit mesajul ei. Bafta ! Link spre comentariu
catalin15988 Reputație: 51 Postat Iunie 17 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Iunie 17 mulțumim frumos pentru informație 1 Link spre comentariu
catalin15988 Reputație: 51 Postat Iunie 18 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Iunie 18 astazi domnișoară Ema nu a putut sa ne încânte cu prezenta findca se simțea foarte rau 1 Link spre comentariu
motor Reputație: 1200 Postat Iunie 18 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 18 Da, și eu am încercat sa ajung la ea.. Dar nu s-a putut. Acuși pleacă.. Cred ca o ratez și de data asta... 😞 Important e sa se facă bine! 👍 1 Link spre comentariu
Membru Premium Eugenix Reputație: 123 Postat Iunie 19 Oras:. Calator Oras:. Calator Membru Premium Partajează Postat Iunie 19 EmA a trebuit sa plece astazi si va lipsi o perioada din Piatra Neamt. Isi cere scuze pentru ca nu a reusit sa respecte programul anuntat. Va scrie din timp cand se intoarce. Toate cele bune ! Link spre comentariu
Marian999 Reputație: 63 Postat Iulie 7 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Iulie 7 Stie cineva cand mai vine Ema in Piatra? 1 Link spre comentariu
Membru Premium Eugenix Reputație: 123 Postat Iulie 8 Oras:. Calator Oras:. Calator Membru Premium Partajează Postat Iulie 8 EmA va sta o perioada in Iasi. Motivele pentru care pleaca fetele deosebite din Piatra Neamt le stiti cu totii. A promis ca va reveni in viitor pentru perioade foarte foarte scurte. 1 Link spre comentariu
Marian999 Reputație: 63 Postat Iulie 29 Oras:Piatra Neamț Oras:Piatra Neamț Partajează Postat Iulie 29 Mai stie cineva ceva de Ema,cand mai revine? 1 Link spre comentariu
Membru Premium Eugenix Reputație: 123 Postat Iulie 29 Oras:. Calator Oras:. Calator Membru Premium Partajează Postat Iulie 29 EmA este in vacanta acum. Nu stim deocamdata cand se intoarce si cand va reveni in Piatra Neamt. A promis ca ne va vizita 1-2 zile doar pentru cei care o cunosc, sunt seriosi si ii scriu din timp pe WA. Nu va avea anunt si nu va lua programari noi. Motivele pentru care pleaca fetele deosebite din Piatra Neamt le stiti cu totii. Si primul dintre ele este neseriozitatea (programari facute, neconfirmate si nerespectate). Trebuie sa invatam ca programarile trebuie confirmate cu o ora inainte si ca nu mai avem a doua sansa daca nu suntem seriosi. Link spre comentariu
adrian.vale Reputație: 19 Postat Iulie 29 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat Iulie 29 Salut Eugeniix “oozele ei” sunt acum in Bacau, dar nu cred ca e ea … 1 Link spre comentariu
emyvio21 Reputație: 51 Postat Iulie 31 Oras:Neamt Oras:Neamt Partajează Postat Iulie 31 La 29.07.2024 la 12:24, Eugenix a spus: EmA este in vacanta acum. Nu stim deocamdata cand se intoarce si cand va reveni in Piatra Neamt. A promis ca ne va vizita 1-2 zile doar pentru cei care o cunosc, sunt seriosi si ii scriu din timp pe WA. Nu va avea anunt si nu va lua programari noi. Motivele pentru care pleaca fetele deosebite din Piatra Neamt le stiti cu totii. Si primul dintre ele este neseriozitatea (programari facute, neconfirmate si nerespectate). Trebuie sa invatam ca programarile trebuie confirmate cu o ora inainte si ca nu mai avem a doua sansa daca nu suntem seriosi. Și ea a fost neserioasa cu mine când a fost ultima data în NT, am avut programare cu o zi înainte și nu a mai răspuns la mesaje ! După ai intervenit tu și ai spus ca-i bolnava ... nu putea sa anunțe aici ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum