Sari la conținut

❤️Maya❤️ 0735762949 ❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0735762949
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua, dragilor! Disponibilă azi pana la ora 22:00! ❤️ Am spus ca o sa încerc ușor și cu programări! ❤️

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

Nu răspund la mesaje normale, doar pe whatsapp! 🙈

Va pup și va aștept cu drag! ❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua, dragilor! Disponibilă azi pana la ora 22:00-23:00! Am spus ca o sa încerc ușor și cu programări! ❤️

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

Nu răspund la mesaje normale, doar pe whatsapp! 🙈

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua, dragilor! Disponibilă azi pana la ora 22:00-23:00! Am spus ca o sa încerc ușor și cu programări! ❤️

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

6685ABD6-9C7E-4E79-86D3-BB271076572A.jpeg

CF8C15B8-6BA7-4F81-B0A4-5698A1D23685.jpeg

• Inimioara 1
Postat

Am incercat sa fac o programare la dansa , de pe o zi pe alta si a spus ca, ea nu face programari anticipate. Sa o sun in ziua respectiva. Am zis pas.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 27 minute, goguta2000 a spus:

Am incercat sa fac o programare la dansa , de pe o zi pe alta si a spus ca, ea nu face programari anticipate. Sa o sun in ziua respectiva. Am zis pas.

Buna! Am zis ca nu fac programări cu o zi înainte! Nu ca nu fac programări deloc! Dacă ai vorbit cu mine pe whatsapp, probabil ca ți-am spus ca îmi dai mesaj dimineața sau la 12:00 sa stabilim fix ora. Sau tu ești cel care a zis ca îmi dă mesaj și după nu mi-ai mai dat? Eu aștept mesaj de la voi, nu va pot da eu mesaj dimineața ca nu știu unde sunteți sau cu cine. Chiar îmi cer scuze ca nu ți-am fost credibila, dar nici eu nu știu cine vine sigur și cine nu. Plus ca sunt noua aici pe forum și încerc ușor ușor sa ma obișnuiesc cu programările ! Sa ai o zi frumoasa! Te pup și poate îți schimbi impresia! 😘😏

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

Postat
23 hours ago, 173BMaya said:

Buna! Am zis ca nu fac programări cu o zi înainte! Nu ca nu fac programări deloc! Dacă ai vorbit cu mine pe whatsapp, probabil ca ți-am spus ca îmi dai mesaj dimineața sau la 12:00 sa stabilim fix ora. Sau tu ești cel care a zis ca îmi dă mesaj și după nu mi-ai mai dat? Eu aștept mesaj de la voi, nu va pot da eu mesaj dimineața ca nu știu unde sunteți sau cu cine. Chiar îmi cer scuze ca nu ți-am fost credibila, dar nici eu nu știu cine vine sigur și cine nu. Plus ca sunt noua aici pe forum și încerc ușor ușor sa ma obișnuiesc cu programările ! Sa ai o zi frumoasa! Te pup și poate îți schimbi impresia! 😘😏

Ok. Am sa mai incerc.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 17 minute, goguta2000 a spus:

Ok. Am sa mai incerc.

Te pup! 🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua, dragilor! Disponibilă azi pana la ora 19:00-20:00! Am spus ca o sa încerc ușor și cu programări! ❤️

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

Nu răspund la mesaje normale, doar pe whatsapp! 🙈

5DF9773A-134B-4302-82A8-58FF749A5A82.jpeg

0069DFE7-7A52-43E3-886E-2955C73111DC.jpeg

• Inimioara 1
  • Oras:Lugoj
  • Oras:Lugoj
Postat

ești foarte frumoasa, sapt viitoare ne vedem. te pup💋❤️🌹

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

117A38EA-796E-4016-8EFE-DD5482AC13D7.jpeg

5DA40662-ED2C-4A82-A5F0-3DCBFB1186CA.jpeg

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

💙Programările se fac dimineața!💙 Le fac și cu o zi înainte, cu rugămintea sa îmi confirmați dimineața următoare! 💙

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

💙Programările se fac dimineața!💙 Le fac și cu o zi înainte, cu rugămintea sa îmi confirmați dimineața următoare! 💙

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună seara, dragilor! In seara aceasta stau puțin mai mult! 🔞❤️ Va pup și va aștept cu drag! ❤️

3D2784E9-AF41-4797-9F15-1058165A77AF.jpeg

545EDC97-3282-470C-8412-290DB3DCA2D6.jpeg

B5D25B5B-5E87-4998-9632-13AF2A0D92E8.jpeg

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna seara, dragilor! Azi o sa fiu pana mai târziu! Va pup și va aștept cu drag! 💙F18E0A10-7A2E-40DB-821B-0C88DD1FFE64.jpeg.6e049fc38e1748529bbc6bc951630096.jpeg

DB08B7E7-6CF7-4B72-A753-1961BC36DB57.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua, dragilor! Disponibilă azi pana la ora 20:00-21:00! Am spus ca o sa încerc ușor și cu programări! ❤️

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

💙Programările se fac dimineața!💙 Le fac și cu o zi înainte, cu rugămintea sa îmi confirmați dimineața următoare! 💙

576A4E65-756B-4538-87C7-686C3A24667B.jpeg

66D67FD4-DF39-4431-9D5E-AD8FF8E6D686.jpeg

B8470AFA-F345-499A-93BA-FF99DF2BD599.jpeg

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💙Programările se fac dimineața!💙 Le fac și cu o zi înainte, cu rugămintea sa îmi confirmați dimineața următoare! 💙

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Venind din concediu, am zis si eu sa (mi) fut una buna;)))

Cand ma uitam pe forum, vazusem pe Maya, ma uit la poze... Mwaaaamaa... Da' de cand este starul Savannah Bond la noi in TM?:)))) Tre sa o vizitez neaparat.

Asta s a si intamplat. La mesaje, mi a dat o impresie buna, chiar jucausa, dar ce i drept, si noi ne am inteles inca din prima secunda:)))

Ajuns la locatie, m a primit frumusica. Este ceea ce trebuie :))))) La aspect este exact cum e si in poze. 

10 ptr aparenta, incluzand si fata. Pentru mine fata e foarte importanta, Deci poate una sa aiba un corp de ispita, daca are fata de ghiveci, degeaba:) Ea insa e ca o floricica de pe camp, zambind de fiecare data:).

Stat la mici povesti, dupa dus, apoi actiune.

Ma pun eu sa mi fac datoria prima oara. Cei drept, era si de mult cand am implinit o pe aceasta, respectiv am fost si obosit intr o oarecare masura, dar dupa o vreme mai indelungata, am reusit :))))). Era o priveliste frumoasa, face gemete placute dar timide. Dar pot sa marturisesc ca are niste coapse foarte placute la atingere, nu mi lipsea mult sa si adorm pe ele =)))))). Evident, are si tate, si fund placut.

Apoi incepe ea datoria. Oral, dupa cowgirl, misionar si doggy. Stie ce face si pune satisfactia clientului pe prioritate. Oral bun, 10. La act, mi se parea putin mai timida, presupun astepta ca mai mult eu sa initiez, caci nu ma stie, probabil asta se remediaza la data viitoare, daca se va mai intampla:)))). In orice caz, eu nu ma plang, chiar si daca din cauza oboselii, am reusit numai o finalizare.

Per total, 10, as mai veni.

Totusi, am alte planuri, vedem cum se dezfasoara ele, daca nu ne pica marele "deficit bugetar" peste capul nostru=)))

@173BMayaMie mi a placut timpul petrecut, evident, mi as fi dorit sa facem mai mult, dar eu sunt multumit si cu atat. Sper ca macar sa tii minte o buna vreme de acel tip care "ti a facut aceasta intalnire de neuitat", daca stii la ce ma refer=)))))))).

Te rog, ai grija de tine<3

• Like 1
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, aloufe a spus:

Venind din concediu, am zis si eu sa (mi) fut una buna;)))

Cand ma uitam pe forum, vazusem pe Maya, ma uit la poze... Mwaaaamaa... Da' de cand este starul Savannah Bond la noi in TM?:)))) Tre sa o vizitez neaparat.

Asta s a si intamplat. La mesaje, mi a dat o impresie buna, chiar jucausa, dar ce i drept, si noi ne am inteles inca din prima secunda:)))

Ajuns la locatie, m a primit frumusica. Este ceea ce trebuie :))))) La aspect este exact cum e si in poze. 

10 ptr aparenta, incluzand si fata. Pentru mine fata e foarte importanta, Deci poate una sa aiba un corp de ispita, daca are fata de ghiveci, degeaba:) Ea insa e ca o floricica de pe camp, zambind de fiecare data:).

Stat la mici povesti, dupa dus, apoi actiune.

Ma pun eu sa mi fac datoria prima oara. Cei drept, era si de mult cand am implinit o pe aceasta, respectiv am fost si obosit intr o oarecare masura, dar dupa o vreme mai indelungata, am reusit :))))). Era o priveliste frumoasa, face gemete placute dar timide. Dar pot sa marturisesc ca are niste coapse foarte placute la atingere, nu mi lipsea mult sa si adorm pe ele =)))))). Evident, are si tate, si fund placut.

Apoi incepe ea datoria. Oral, dupa cowgirl, misionar si doggy. Stie ce face si pune satisfactia clientului pe prioritate. Oral bun, 10. La act, mi se parea putin mai timida, presupun astepta ca mai mult eu sa initiez, caci nu ma stie, probabil asta se remediaza la data viitoare, daca se va mai intampla:)))). In orice caz, eu nu ma plang, chiar si daca din cauza oboselii, am reusit numai o finalizare.

Per total, 10, as mai veni.

Totusi, am alte planuri, vedem cum se dezfasoara ele, daca nu ne pica marele "deficit bugetar" peste capul nostru=)))

@173BMayaMie mi a placut timpul petrecut, evident, mi as fi dorit sa facem mai mult, dar eu sunt multumit si cu atat. Sper ca macar sa tii minte o buna vreme de acel tip care "ti a facut aceasta intalnire de neuitat", daca stii la ce ma refer=)))))))).

Te rog, ai grija de tine<3

Heiiii! Multumesc mult! Și tu sa ai grija te tine! Si sper sa ne mai întâlnim! Te pup ❤️🙈

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua, dragilor! Disponibilă azi pana la ora 21:00-22:00 Am spus ca o sa încerc ușor și cu programări! ❤️

💙Programările se fac dimineața! Dar și in timpul zilei! 💙 Le fac și cu o zi înainte, cu rugămintea sa îmi confirmați dimineața următoare! 💙

Va pup și va aștept cu drag! ❤️🙈

19AAB32A-5E31-4F97-9525-0DD865F7E3F7.jpeg

DBD6C675-4775-44CA-88E4-572A2A3423B4.jpeg

• Inimioara 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua, dragilor! Disponibilă azi pana la ora 21:00-22:00 Am spus ca o sa încerc ușor și cu programări! ❤️

Nu răspund la mesaje normale, doar pe whatsapp! 🙈

💙Programările se fac dimineața! Dar și in timpul zilei! 💙 Le fac și cu o zi înainte, cu rugămintea sa îmi confirmați dimineața următoare! 💙

Dacă faceți programări, va rog sa va și țineți de ele sau sa le anulati dacă nu puteți ajunge!!

Va pup și va aștept cu drag! ❤️🙈

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

💙Programările se fac dimineața! Dar și in timpul zilei! 💙 Le fac și cu o zi înainte, cu rugămintea sa îmi confirmați dimineața următoare! 💙

Dacă faceți programări, va rog sa va și țineți de ele sau sa le anulati dacă nu puteți ajunge!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă nu va răspund imediat, va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp pana la ce ora va pot raspunde!Dacă văd mesajul sau apelul după 10-15 min, eu nu îmi permit sa va răspund ca nu știu unde sunteți, ce faceți sau cu cine! 

💙Programările se fac dimineața! Dar și in timpul zilei! 💙 Le fac și cu o zi înainte, cu rugămintea sa îmi confirmați dimineața următoare! 💙

EEEFEF47-7678-4881-8B06-7E18647A929D.jpeg

5C5D3405-9FBC-446A-9FD5-AC661C502309.jpeg

• Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...