Sari la conținut

𝕯𝖎𝖆𝖆𝖆!! 𝓞 𝓮𝔁𝓹𝓮𝓻𝓲𝓮𝓷𝓽𝓪 𝓭𝓮 𝓷𝓮𝓾𝓲𝓽𝓪𝓽 ★ 𝓾𝓵𝓽𝓲𝓶𝓪 𝔃𝓲 𝓵𝓪 𝓿𝓸𝓲 ★ 0752671494

Postări Recomandate

Reputație: 3836
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 15 minute, Diaaaaa a spus:

Haha 🤣 Buna gluma ! 

Mai sunt doritori intarziati? Mai stau pana la 00/01 
Disponibila

În seara asta E meci!

E după priorități dragoste... întâi fotbalul ș'apoi ... Mai vedem dacă avem chef de iubit 😌

• Haha 1
  • Diaaaaa a schimbat titlul în 𝕽𝖔𝖝𝖞 𝕯𝖎𝖆 ! ★🎀 𝓛𝓾𝔁𝓾𝓻𝔂 𝓔𝓼𝓬𝓸𝓻𝓽🎀 ★ 0752671494
Reputație: 88
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Bună la gură bună la corp dar proasta în pula.

scuze dar asta e concluzia mea despre topicul tau pana acum, nimic palpabil sa te vizitez!  Dacă tot te vinzi premium, oferă-mi și reclamă premium care sa mă convingă să vin la tine. X pagini de nimic, ca și comentariu meu. 

Postat

E colegă cu Rossssaa(Linda)! Și are un chip de neuitat. Zice ea... și femeile NU mint!! Te poți încrede trup și suflet în vorbele lor 🥰

Scumpete, (@Diaaaaa de tine zic, că ești o Scumpă) cât de bine té înțelegi cu @Rossssaa??

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce faci fata, te-ai trezit ? Aici pe ai tai ii vad mai blanzi ! 🤣

Reputație: 14
Postat
Acum 26 minute, Rossssaa a spus:

Ce faci fata, te-ai trezit ? Aici pe ai tai ii vad mai blanzi ! 🤣

S-a trezit...vezi ca e în camera alăturată.😂

Să îmi spuneți și mie în ce comedie jucați că nu m-am prins.🤫😂

• Like 1
  • Haha 2
Reputație: 78
  • Oras:Timisoara
Postat

Da fata , neatza ! 🤣 Gata, intram in  ei?😚 In program , scuze ..

Ca si anunt ! 
Doresc sa va aduc la cunostiinta ca in urma celor 3 zile petrecute la Timisoara , am decis un program sa imi fixez pe perioada mea de sedere aici , o sedere ce sper sa fie atat pe placul meu cat si pe al vostru , iar in functie de voi atat voi sta si  eu pe aici !

Program de lucru pe care vreau sa-l mentin fix este :  Incepand de dimineata  11/12---- pana la maxim 00/01 ,se inchide pravalia de covrigi !
Stil de programari as dori  sa imi scrieti de la 8 pana la 11 dimineata ,pentru programri , multumesc ! La fel ,va rog sa nu mai sunati apel , doar mesaje ! Iar imi puteti lasa direct mesaj cu dorintele voastre , ora la care doriti  ,timpul in compania mea  si cand/cum pot reveni eu cu mesaj  , asa usuram treaba de ambele parti !! Va pupaceesccc 😝😝

La fel ca scumpa mea , colega @Rossssaa , sunt si eu mai buna si va imbunez ziua cu o poza 😘😁

Sa nu uitatm , ca tot avem intrebari , DA Acceptam si threesome ,noi 2 cu voi ! 
dar in urma recenziilor noastre , cred ca a-ti dedus singuri 🤣
Va astept, asteptam ! 😘

• Inimioara 1
Postat
6 minutes ago, Diaaaaa said:

va imbunez ziua cu o poza 😘😁

Cu aceeași poză*. Pune alta, ai îmbătrânit?

• Haha 2
Postat
58 minutes ago, ursulake2 said:

Cu aceeași poză*. Pune alta, ai îmbătrânit?

Topicul meu la Cluj este in urma cu 3/4 luni .. 
Da am imbatranit in ultimul hal .. sincer .. 🤣
Iara ma enervati , suparati si devin acida in vorbe ! 😡 

Postat
Acum 1 minut, Diaaaaa a spus:

Iara ma enervati , suparati si devin acida in vorbe ! 😡

Și... Cum altfel te mai manifești la nervi și supărare? Că mă interesează aspectul ăsta 😁

Postat
4 minutes ago, Cozonac77 said:

Și... Cum altfel te mai manifești la nervi și supărare? Că mă interesează aspectul ăsta 😁

De-obicei mai stau in cap , fac scufundari subacvatice  si zboruri in cosmos ! 
Noo sa sti ca ajuta , te linistesc 🤣

• Haha 1
Postat

Aceasta este mai okay , domniilor ?! 
Sa nu ziceti ca sunt rea , va fac poze pe loc !

Disponibila ! 

WhatsApp Image 2024-03-06 at 16.37.41.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 3
Postat
Acum 2 ore, Diaaaaa a spus:

Aceasta este mai okay , domniilor ?! 
Sa nu ziceti ca sunt rea , va fac poze pe loc !

Disponibila ! 

WhatsApp Image 2024-03-06 at 16.37.41.jpeg

Fă te rog frumos o pozică împreună cu Rossssaa(Linda) 🌹

Eu vă Tot confund 🥲 Nu știu care-i care 🥹

• Mersi 1
  • Haha 3
Postat
18 minutes ago, Cozonac77 said:

Fă te rog frumos o pozică împreună cu Rossssaa(Linda) 🌹

Eu vă Tot confund 🥲 Nu știu care-i care 🥹

Nu mai bine ne treci pragul ? Si incerci atunci sa ne ghicesti 🤣

• Inimioara 1
Postat

Disponibila ! Mai stau pana la 00/01 😝

Reputație: 340
Postat

Hello, 

Am ajuns zilele trecute pe la ele, după scurte conversații pe whatsapp, în care cu Dia cred, ca tot le confund, am avut și nevastă experience, care mi-a ridicat puțin sprâncenele am zis totuși, e singura varianta de threesome disponibilă în capitala culturală a Europei. 

Bun, am recunoscut-o pe Dia, după ultima poză postată, așa m-a și așteptat. Bine, m-au așteptat amândouă, dar ajung și acolo. Cred ca sunt pe la început, sau se simte o stângăcie, să zic așa, de la felul cum își manageriază conturile aici și până la acțiunea în sine. 

Eu le-am reținut așa, Dia nu vorbește mult, dar mi-a fost și ce-a mai dragă, apropo zilele trecute era să ne dăm block unul la altul pe whatsapp, dar probabil din dragoste, și Rossa, ce-a care conduce ostilitățile, sau încearcă. Că dacă eram toți trei mai timizi, ne scărpinam după ceafă ca în Tom și Jerry. 

Pozele nu le avantajează, cel puțin nu cele postate până acum, Dia în ultima poză, în body-ul alb, arată super "in carne și oase", probabil face și ceva sport. Abia acum văd că încep să posteze poze mai ok. Dacă le făceam o poză cum stăteau amândouă în pat, bronzate, pe semi-intuneric, cred ca era ceva demn de Playboy. Cum am zis, nu cred că știu ce și cum, parcă sunt proaspăt înscrise la școala de șoferi, smucesc, moare motorul, se enervează lumea, claxoane etc

Acțiunea în sine e fost ok, nu mai am energie să o descriu, nu am simțit nici o limită, nici nu am discutat înainte, pur și simplu călăream valul toți trei. Săruturi, mângâieri, strângeri în brațe etc. Pe Dia am luat-o în brațe și am zis că o mănânc, sărutări din acelea romantice, cu mâna prin părul ei, în timp ce Rosa îmi făcea oral, unde am și finalizat. Destul de tare senzația, să ai parte de french kiss adânc, că la un moment dat nu mai știam care a cui e limba, și să ai orgasm din oral făcut de Rosa. După Rosa a fugit la baie, noi ne-am înapoiat limbile unul altuia, la care reacția ei, în care noi am mai rămas îmbrățișați, "gata?!" 

Duș înainte și după, etc, tot tacâmul, nu are rost să mai descriu. Da, ele se străduiesc, dar parcă se vede lipsa de...experiență, dacă ii pot spune așa. De exemplu Iza și colega ei, că nu îmi amintesc numele ei, e alt capitol. Iza la un moment dat, s-a întins pe spate și începuse să se masturbeze, în timp ce eu o țineam în brațe pe colega ei și o sărutam, la care colega ei mi-a zis să mă bucur de priveliște, în timp ce s-a pus în genunchi și îmi făcea oral, eu stand in picioare lângă pat. 

De revenit, da, cel puțin la Dia, cel puțin la asta mă gândesc la următoarea vizită. Sau ma gândesc la altceva, Rosa să stea cuminte pe scaun și să ne filmeze pe mine cu Dia, chiar ar fi ceva de păstrat o perioadă îndelungată. 

Cred ca m-am întins...mai mult decât îmi e plapuma, așa că v-am salutat. 

• Like 10
  • Inimioara 2
Postat
14 hours ago, klm86 said:

Hello, 

Am ajuns zilele trecute pe la ele, după scurte conversații pe whatsapp, în care cu Dia cred, ca tot le confund, am avut și nevastă experience, care mi-a ridicat puțin sprâncenele am zis totuși, e singura varianta de threesome disponibilă în capitala culturală a Europei. 

Bun, am recunoscut-o pe Dia, după ultima poză postată, așa m-a și așteptat. Bine, m-au așteptat amândouă, dar ajung și acolo. Cred ca sunt pe la început, sau se simte o stângăcie, să zic așa, de la felul cum își manageriază conturile aici și până la acțiunea în sine. 

Eu le-am reținut așa, Dia nu vorbește mult, dar mi-a fost și ce-a mai dragă, apropo zilele trecute era să ne dăm block unul la altul pe whatsapp, dar probabil din dragoste, și Rossa, ce-a care conduce ostilitățile, sau încearcă. Că dacă eram toți trei mai timizi, ne scărpinam după ceafă ca în Tom și Jerry. 

Pozele nu le avantajează, cel puțin nu cele postate până acum, Dia în ultima poză, în body-ul alb, arată super "in carne și oase", probabil face și ceva sport. Abia acum văd că încep să posteze poze mai ok. Dacă le făceam o poză cum stăteau amândouă în pat, bronzate, pe semi-intuneric, cred ca era ceva demn de Playboy. Cum am zis, nu cred că știu ce și cum, parcă sunt proaspăt înscrise la școala de șoferi, smucesc, moare motorul, se enervează lumea, claxoane etc

Acțiunea în sine e fost ok, nu mai am energie să o descriu, nu am simțit nici o limită, nici nu am discutat înainte, pur și simplu călăream valul toți trei. Săruturi, mângâieri, strângeri în brațe etc. Pe Dia am luat-o în brațe și am zis că o mănânc, sărutări din acelea romantice, cu mâna prin părul ei, în timp ce Rosa îmi făcea oral, unde am și finalizat. Destul de tare senzația, să ai parte de french kiss adânc, că la un moment dat nu mai știam care a cui e limba, și să ai orgasm din oral făcut de Rosa. După Rosa a fugit la baie, noi ne-am înapoiat limbile unul altuia, la care reacția ei, în care noi am mai rămas îmbrățișați, "gata?!" 

Duș înainte și după, etc, tot tacâmul, nu are rost să mai descriu. Da, ele se străduiesc, dar parcă se vede lipsa de...experiență, dacă ii pot spune așa. De exemplu Iza și colega ei, că nu îmi amintesc numele ei, e alt capitol. Iza la un moment dat, s-a întins pe spate și începuse să se masturbeze, în timp ce eu o țineam în brațe pe colega ei și o sărutam, la care colega ei mi-a zis să mă bucur de priveliște, în timp ce s-a pus în genunchi și îmi făcea oral, eu stand in picioare lângă pat. 

De revenit, da, cel puțin la Dia, cel puțin la asta mă gândesc la următoarea vizită. Sau ma gândesc la altceva, Rosa să stea cuminte pe scaun și să ne filmeze pe mine cu Dia, chiar ar fi ceva de păstrat o perioadă îndelungată. 

Cred ca m-am întins...mai mult decât îmi e plapuma, așa că v-am salutat. 

Multumim, dragule ! Apreciem recenzia ta si ne bucuram ca te-ai simtit bine in compania noastra ! Te mai asteptam/ astept cu drag ! 🥰😘

Postat

Neaataa ! Start program  13-----00"/01

Sa nu mai fie dubii , intram si la threesome alaturi de colega mea @Rossssaa 😝
Eu accept si cupluri ! Accept si 2 clienti cu mine , cel putin unul din ei sa imi fie client ''fidel''( client ce mi-a trecut pragul)

Sederea noastra aici mai este minim 2/3 saptamani , asta in functie si de voi !

• Inimioara 3
Postat

Disponibila !
Mai stau pana la 01/02 

• Membru Premium
Reputație: 2830
Postat
3 minutes ago, Diaaaaa said:

Disponibila !
Mai stau pana la 01/02 

Dom' @Cozonac77, ai ocazia s-o "prinzi" pe fata! Dupa meci, desigur! 😁😜

• Haha 1
  • Confuz 1
Postat

🎀  𝐼𝒩𝒟𝐼𝒮𝒫☯𝒩𝐼𝐵𝐼𝐿𝒜  🎀 
 Din motive personale sunt indisponbila momentan ! Revin aici cu detalli cand reincep !

Colega mea , disponibila !

Postat

Hey , futaciosiilor ! Scuzati-mi lipsa , am lipsit din motive personale !
Disponbila de astazi ! Aceeasi locatie, aceeasi colega , aceelasi threesome superb sau singure @Rossssaa 🤣🤣
Va astept !!
Program 18-----00'00'/01

• Like 2
Postat
Acum 4 minute, Diaaaaa a spus:

Va pupacesc !! 😘

WhatsApp Image 2024-03-12 at 18.15.58.jpeg

2 postari în 20 minute?! Criza de clienți??? 

Postat
2 minutes ago, marcos012 said:

2 postari în 20 minute?! Criza de clienți??? 

Dragul meu , unul este video si nu ma lasa sa pun 2 postari in aceelasi ! iar din cate stiu video'ul nu-l poate vedea toata lumea ! 
In al-2 rand , doar ce am revenit , am zis sa fiu buna cu voi iar si cand sunt buna cu voi ,se gaseste un natarau ca tine care se plictiseste in casa si incepe sa arunce dinastea ! 
Dupa daca-s rea / rele , noi suntem de vina ,nu?😡🤔

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...