Terent Reputație: 454 Postat Martie 2, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 2, 2024 Salutare colegi oare mai știți dacă mai funcționează vreun salon de masaj în Arad ?.Mulțumesc..
robert78 Reputație: 160 Postat Martie 2, 2024 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 2, 2024 Aici la Arad la tara nu știu. Încearcă dacă poți și în alte orașe, merita.
UnderArmour Reputație: 88 Postat Martie 23, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 23, 2024 Da, funcționează unul pe Eminescu 71. Dar eu nu-l recomand. Am fost într-o seară, earu trei fete dar numai două prestau. Una era mai drăguță, cealaltă mai boccie așa. Masajul unul mediocru, nu se poate numi masaj, a fost o mângâiere cu ulei și-un frecat cu țâțele pe corp. Deși spunea că durează aproximativ o oră, cred că n-am stat 30 minute, deoarece îți spune sa te întorci cu fața și se pune pe frecat, încearca să te termine repede. Am întrebat printre altele daca se poate ceva mai mult și mi-a răspuns că pot să-i dau doar limbi daca vreau dar costă 150 lei in plus pe lângă cei 200 pentru masaj. Mi s a părut cam deplasat, plus daca vrei sa te joci cu păsărica, trebuie sa plătești in plus, n-am avut curajul sa întreb cât. Până la urmă a zis că face o excepție și mă lasă să o ating pe sâni. Pentru mine nu e de revenit. 2 1
danii80 Reputație: 12 Postat Martie 27, 2024 Oras:București Oras:București Postat Martie 27, 2024 La 23.03.2024 la 13:17, UnderArmour a spus: Da, funcționează unul pe Eminescu 71. Dar eu nu-l recomand. Am fost într-o seară, earu trei fete dar numai două prestau. Una era mai drăguță, cealaltă mai boccie așa. Masajul unul mediocru, nu se poate numi masaj, a fost o mângâiere cu ulei și-un frecat cu țâțele pe corp. Deși spunea că durează aproximativ o oră, cred că n-am stat 30 minute, deoarece îți spune sa te întorci cu fața și se pune pe frecat, încearca să te termine repede. Am întrebat printre altele daca se poate ceva mai mult și mi-a răspuns că pot să-i dau doar limbi daca vreau dar costă 150 lei in plus pe lângă cei 200 pentru masaj. Mi s a părut cam deplasat, plus daca vrei sa te joci cu păsărica, trebuie sa plătești in plus, n-am avut curajul sa întreb cât. Până la urmă a zis că face o excepție și mă lasă să o ating pe sâni. Pentru mine nu e de revenit. La Cluj este gratis sa atingi domnișoară numai im alte orașe se cere extra nu înțeleg de ce dar în fine fiecare salon face ce vrea
Membru Premium unsuflet Reputație: 1867 Postat Martie 27, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 27, 2024 1 oră în urmă, danii80 a spus: La Cluj este gratis sa atingi domnișoară numai im alte orașe se cere extra nu înțeleg de ce dar în fine fiecare salon face ce vrea Noi avem mai mulți bani decât clujenii🙃🤣🤣🤣
danii80 Reputație: 12 Postat Martie 27, 2024 Oras:București Oras:București Postat Martie 27, 2024 Acum 1 oră, unsuflet a spus: Noi avem mai mulți bani decât clujenii🙃🤣🤣🤣 Eu ști ce sunt curios oare cu de rezistenta pe piața și nu dau faliment
Semakaone Reputație: 435 Postat Martie 27, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 27, 2024 Acum 7 ore, unsuflet a spus: Noi avem mai mulți bani decât clujenii🙃🤣🤣🤣 Exact 🤣👍👍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum