Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2024 Postat Martie 2, 2024 ‼️💄Dragilor intentionez sa va fac o vizita in viitorul apropitat!! Ce spuneti?? ‼️💄 ‼️Si as fi recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu ceva locatii!!‼️ ❤️🌈Buna Dragilor ma numesc Melyss!!Sunt o persoana cu simtul umorului si sociabila!! 👅🫦💋Va astept in compania mea pentru a petrece momente de calitate si de neuitat!!⛔️❤️✖️ Pentru programari nu ezitati sa ma contactati telefonic sau Whatsapp!! 🔝🔞📱🔥 0726657937 ⛔️🔥SERVICII⛔️🔥 ⚫️Sex normal doar protejat✖️(diferite pozitii) ⚫️Oral protejat/neporotejat (in functie de igiena) ⚫️69 ⚫️Sarutari pe corp ⚫️Masaj de relaxare ⚫️Foot fetish ⚫️Party girl ⚫️Uro (activ) + 50 ron ⚫️Dominare soft + 50ron ⚫️Anulingus (pasiv) ‼️⛔️ Deplasari doar la hotel 500ron 1h ‼️⛔️ ❤️🔞 CADOUL 150 - 30min(1 finalizare) 300 - 60min(2 finalizari) ‼️Nu accept bile sau alte accesorii‼️ ‼️Nu practic : anal ,cim ,cof,cob, fk‼️ 🛑Am dreptul de am imi selecta clienții 📛Daca am omis ceva va rog sa fiți indulgenți cu mine deoarece sunt noua pe aici!!📛 Am sa incerc sa satisfac in mod egal pe toata lumea!! Va mulțumesc pentru ințelegere!!🛑
Clona19952 Reputație: 21 Postat Martie 2, 2024 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Martie 2, 2024 Bună, te așteptăm cu mare drag! O zona ok și foarte frecventata de fete este în m-uri.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2024 Postat Martie 2, 2024 Acum 3 minute, Clona19952 a spus: Bună, te așteptăm cu mare drag! O zona ok și foarte frecventata de fete este în m-uri. Multumesc si o sa va fac o vizita cat de curand!!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2024 Postat Martie 2, 2024 💄📱🍷Dragilor incepand de maine voi fi disponibila in frumosul vostru oras📱💄🍷 ‼️‼️Locatia va fii- Bulevardul 1 Decembrie ‼️‼️
adanc_1 Reputație: 147 Postat Martie 2, 2024 Postat Martie 2, 2024 Te asteptam cu mare drag. Confirm si eu M-urile ca locatie ok. M-uri=asa se numesc blocurile si sunt destul de multe apartamente care accepta fete iar pt noi e avantaj ca nu ne intersectam cu alti vizitatori” te pup si pt alte info, scrie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2024 Postat Martie 2, 2024 Chiar acum, adanc_1 a spus: Te asteptam cu mare drag. Confirm si eu M-urile ca locatie ok. M-uri=asa se numesc blocurile si sunt destul de multe apartamente care accepta fete iar pt noi e avantaj ca nu ne intersectam cu alti vizitatori” te pup si pt alte info, scrie. multumesc dragule si ne vedem incepand de maine!!te puup😘
boss42 Reputație: 167 Postat Martie 3, 2024 Postat Martie 3, 2024 cine a mai fost la ea in alte orase poate face o recenzie.
Membru Premium aibelito Reputație: 4130 Postat Martie 3, 2024 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Martie 3, 2024 1 bucilescelmaifaincur
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2024 Postat Martie 3, 2024 📱🍷💄Disponibila pentru programari📱💄🍷 ❌‼️Locatia - Bulevardul 1 Decembrie‼️❌
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2024 Postat Martie 4, 2024 💄📱❌Disponibila pentru programari❌📱🍷 ❌Programairile se vor face pe Whatsapp si vor fi confirmate cu minim 30min inainte❌
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2024 Postat Martie 4, 2024 ❌❌❌Indisponibila nu mai sunt in oras❌❌❌
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum