Sari la conținut

Giulia 0721697801

Postări Recomandate

• Oras:Alba iulia
  • Disponibila
  • Oras:Alba iulia
  • Disponibila
Postat

Am incercat și eu să iau legătura cu ea, mi-a trimis un video de 10 secunde sa văd că este ea și apoi la șters, întrebând daca se poate și un mic video cu funduletul fiind amator de anal mia transmis foarte amabil că aș putea să sug pula cu mama.Asta denotă că ar fi o foarte posibilă tepara care alta zice și alta face.

• Oras:Alba Iulia
Postat
Chiar acum, geonyblaze a spus:

Am incercat și eu să iau legătura cu ea, mi-a trimis un video de 10 secunde sa văd că este ea și apoi la șters, întrebând daca se poate și un mic video cu funduletul fiind amator de anal mia transmis foarte amabil că aș putea să sug pula cu mama.Asta denotă că ar fi o foarte posibilă tepara care alta zice și alta face.

Mie mi-a spus ca sunt labar cică 😂😂no stres de mâine se anunță super fete pe alba mai ales și săptămâna ce vine... 

Postat

asta cu trimiterea unui videoclip nu o mai cred decât daca în film apare cu fata. eu am muscat-o cu o moldoveanca, de fapt după recenzia mea a plecat din Alba. deci atentie

Postat
Acum 1 oră, boss42 a spus:

asta cu trimiterea unui videoclip nu o mai cred decât daca în film apare cu fata. eu am muscat-o cu o moldoveanca, de fapt după recenzia mea a plecat din Alba. deci atentie

Și eu m-am ars pe chesti de genul... Ori nimfomane ori confirmare web dacă e de pe publi altfel nu merg... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.