Sari la conținut

R͎o͎s͎s͎a͎ ͎R͎o͎x͎a͎n͎a͎---🎀 𝓛𝓾𝔁𝓾𝓻𝔂 𝓔𝓼𝓬𝓸𝓻𝓽 🎀 INDISPONIBILĂ 0721025146

Postări Recomandate

• Telefon: 0793582963
  • Oras:Timisoara
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna dragiilor ! Tocmai am ajuns si eu la Timisoara, alaturi de colega mea Roxy Dia , in aceeasi locatie cu ea dar Apartamente diferite ,discretie maxima si totala daca ne doriti separat ! 
O mica prezentarea a mea , am 25 de ani , scunda de inaltime , un fund de neuitat, corp atletic , sani micuti  si un chip ce te va face sa nu ma uiti ! Am mai lucrat in domeniu , este prima data pe acest site ! Ma axez pe dorinta de a iti oferi o experienta de neuitat in compania mea ,asa ca te astept cu drag sa ma vizitezi ! Sper ca ai toate detaliile necesare ! Te pupacesc 🥰

WhatsApp Image 2024-03-03 at 14.12.45.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Reputație: 337
  • Disponibila
  • Disponibila
24 minutes ago, mariotm said:

buna si bine ai venit

pai unde sunt detaliile..... servicii pret...poate si ceva poze

Dragul meu , un pic de rabdare .. 🤣 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Disponibila 15----00/01 

Va astept cu drag !🥰

7b165f1b-5efe-4039-8958-242520931070.jpg

• Like 4
  • Inimioara 5
Link spre comentariu
Reputație: 5738

Bine ai venit

Sa  intelegem ca nu exista nici o recenzie dedicata tie

Cineva credibil trebuie sa sparga gheata si sa ne reveleze calitatea serviciilor

care speram sa fie la nivelul cadoului

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 minute ago, tomson said:

Bine ai venit

Cineva credibil trebuie sa sparga gheata si sa ne reveleze calitatea serviciilor

Exact dragul meu , din pacate sau fericire depinde de cum o luati voi ! Sunt prima data aici pe site ul vostru 😁🤣

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 10 minute, Rossssaa a spus:

Exact dragul meu , din pacate sau fericire depinde de cum o luati voi ! Sunt prima data aici pe site ul vostru 😁🤣

ca esti noua aici e neutral

cum vei presta aceea va fi din pacate sau fericire

eu iti doresc sa fie de calitate la inaltimea pretului cerut care e maxim din ce se poate gasi si singura care are acest pret e castigatoare concursului de frumusete plus are recenzii doar la superlativ

si tu si colega ta v-ati pus stacheta in cel mai sus loc , asteptam sa vedem saritura :-)

nu mai scriu aici , i-am indicat colegei pe topic unde poate fi vazut nivelul valoric de care spun 

Succes si i-ati avant sa te inalti acolo unde ti ai propus :-)

Asteptam primii recenzori autentici sa ne confirme performanta de exceptie a Rosei :-)

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 4 ore, tomson a spus:

Bine ai venit

care speram sa fie la nivelul cadoului

Colegu'  cadoul a devenit realmente ...european.sper și eu sa fie ceva cu adevărat...wow 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
4 hours ago, tomson said:

ca esti noua aici e neutral

cum vei presta aceea va fi din pacate sau fericire

eu iti doresc sa fie de calitate la inaltimea pretului cerut care e maxim din ce se poate gasi si singura care are acest pret e castigatoare concursului de frumusete plus are recenzii doar la superlativ

si tu si colega ta v-ati pus stacheta in cel mai sus loc , asteptam sa vedem saritura 🙂

nu mai scriu aici , i-am indicat colegei pe topic unde poate fi vazut nivelul valoric de care spun 

Succes si i-ati avant sa te inalti acolo unde ti ai propus 🙂

Asteptam primii recenzori autentici sa ne confirme performanta de exceptie a Rosei 🙂

Apreciez inzecit pentru cele spuse ! Va astept sa vedeti ,,saritura ,, 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Disponibila ,dragiilor ! Va rog deranjati-ma direct cu dorinta de o programare ! Eu zic ca aveti toate detaliile necesare mai jos ! 

1aaabc.jpg

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Salutare,doar ce am iesit de la titulara topicului si desi mi-am dorit o intalnire in 3 si cu colega ei nu s-a putut, dar pot spune ca am avut o experienta frumoasa! 
 Pozele sunt reale este o femeie frumoasa la fata destul de scunda dar cu un corp foarte bine proportionat, fundul fiind piesa ei de rezistenta! Fata stie sa se faca placuta am discutat putin am inceput sa ne sarutam, pe tot parcursul a intretinut fK’ul

oralul a fost spectaculos cu saliva multa protejat la alegerea mea sigur se simte mult mai fain neprotejat pt doritori

La normal se simte foarte stramta se umezeste natural, te trage in ea, e implicata, o simti cu tine pe tot parcursul actiunii si fk’ul este acolo si el!!!

de revenit, pretul este cel din lista am optat pt o ora in care nu m-am simtit deloc grabit!!!

spor!!!

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timișoara

Eu zic sa nu o mai ardeti asa spre aroganta!

Veniti intr-un loc nou si tot postati sa nu va deranjam decat cu dorința spre programare....pai "fata mea" crezi ca eu citesc aici aberatiile tale de preturi si dupa aceea te sun sa te intreb daca firobuzu 17 ajunge la fix in statie....terminati cu stilul asta arogant...fa-ti te rog circuit inchis si atunci nu mai sta la "pescuit" online...

Pe de alta parte vino cu ceva nou...aceleasi texte le gasesc si la prietena ta pe topic!!!

Tzatzili mici preturile mari...serviciile asa si asa....preturile tot...daca v-a zis colegu tomson despre o colega care presteaza la preturi asemănătoare  cu voi dar care va da clasă la servicii...aspect....tzatziii....si voi o ardeti ca nu va aplecați (auzi la ele ca nu se apleacă....dar cand promiți 350 ron minim ...îngenunchiati) cum draqu sa nu te ia nervii....

Mai fetelor gura si putza e la voi ...banii sunt la noi...si nu ii aruncam pe aia mulți decat pe tzatzii mari si servicii bune ...nu pe arogante si figuri ieftine!

Hai noapte buna ca m-am incalzit de la nervi!!!

• Like 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, florinbal a spus:

Salutare,doar ce am iesit de la titulara topicului si desi mi-am dorit o intalnire in 3 si cu colega ei nu s-a putut, dar pot spune ca am avut o experienta frumoasa! 
 Pozele sunt reale este o femeie frumoasa la fata destul de scunda dar cu un corp foarte bine proportionat, fundul fiind piesa ei de rezistenta! Fata stie sa se faca placuta am discutat putin am inceput sa ne sarutam, pe tot parcursul a intretinut fK’ul

oralul a fost spectaculos cu saliva multa protejat la alegerea mea sigur se simte mult mai fain neprotejat pt doritori

La normal se simte foarte stramta se umezeste natural, te trage in ea, e implicata, o simti cu tine pe tot parcursul actiunii si fk’ul este acolo si el!!!

de revenit, pretul este cel din lista am optat pt o ora in care nu m-am simtit deloc grabit!!!

spor!!!

A venit recenzia!!! Prima  din 2012,a colegului,credibila(oare?)...hai cu toții sa stam la coadă poate avem noroc și ajungem la prințese, ea sau colega de pe același nivel superior!!!

• Haha 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
34 minutes ago, copilul2016 said:

Eu zic sa nu o mai ardeti asa spre aroganta!

Veniti intr-un loc nou si tot postati sa nu va deranjam decat cu dorința spre programare....pai "fata mea" crezi ca eu citesc aici aberatiile tale de preturi si dupa aceea te sun sa te intreb daca firobuzu 17 ajunge la fix in statie....terminati cu stilul asta arogant...fa-ti te rog circuit inchis si atunci nu mai sta la "pescuit" online...

Pe de alta parte vino cu ceva nou...aceleasi texte le gasesc si la prietena ta pe topic!!!

Tzatzili mici preturile mari...serviciile asa si asa....preturile tot...daca v-a zis colegu tomson despre o colega care presteaza la preturi asemănătoare  cu voi dar care va da clasă la servicii...aspect....tzatziii....si voi o ardeti ca nu va aplecați (auzi la ele ca nu se apleacă....dar cand promiți 350 ron minim ...îngenunchiati) cum draqu sa nu te ia nervii....

Mai fetelor gura si putza e la voi ...banii sunt la noi...si nu ii aruncam pe aia mulți decat pe tzatzii mari si servicii bune ...nu pe arogante si figuri ieftine!

Hai noapte buna ca m-am incalzit de la nervi!!!

Dragul meu , eu sau colega mea facem referire la cei care scriu ! ,,Hei buna , care este pretul ,,  Pai scuza-ma pe mine, gresim noi ? cand vedem astfel de mesaje pentru detalii inutile? trage tu concluzii , iti inteleg parerea , si ti-o aprob dar mai da-mi 2 zile si va bag in buzunar toate de la Top din acest oras ( no offense vizavi de alte fete ) ! Dar si voi la randul vostru , dati-va cu parerea dupa ce imi trecei pragul ! Tocmai aveti  o recenzie la cald de la un domn ce nu arunca pareri eronate fara baza la ceva 

Link spre comentariu
2 hours ago, florinbal said:

spor!!!

Ceva mai fals de atât, pardon falș, cum zicea Nicolae Ceaușescu n-am citit de mult.

De ce te deranjezi coaie sa faci minimul de efort sa tastezi când puteai folosi timpul chiar sa faci ceva util cu viața ta, gen sa te lași de mintit ar fi una...

O sa vizitez pe una din ele zilele astea și vedem daca se menține părerea.

Cât despre băgatul in buzunar pe fetele de la top, te ajut și eu că și așa îs degeaba acolo, se mai revine la realitatea și cu ele.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Rossssaa a spus:

Disponibila ,dragiilor ! Va rog deranjati-ma direct cu dorinta de o programare ! Eu zic ca aveti toate detaliile necesare mai jos ! 

1aaabc.jpg

Știți ce nu înțeleg eu?    Mi se pare cam ciudat totul....S-a spus ca Diana a fost Naty....și la Naty e poza asta care ai pus-o tu acum....deci pana la urma care e una și care e alta...?  Amândouă tzatze mici...puii mei ca nu mai înțeleg...ceea ce știu e ca amândouă sunteți " cam scumpe "....

P.S: Fetele care sunt la TOP lipsesc de ceva timp,dar sunt altele care va baga pe amândouă în buzunar ...dacă nu la prestație la calitate / pret cu siguranță!!! Hai va pupa brașoveanul și cât mai mulți futaciosi sa aveți. ( poate vin și eu :))))...nu de alta dar îmi place sa cunosc fete mișto!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Na ca apăru si sorsa'. Alta cu pretentii de diva care crede ca pizda ei e de aur. Sau o fi una si aceeasi ? Grea dilema. Succes domnisoara , la cati mai multi fraieri ! 

Link spre comentariu
Acum 10 ore, florinbal a spus:

spor!!!

inregistrat in 2012 si asta e primu post prima recenzie reputatie zero  :-))))))) 

asteptam o recenzie de user credibil

• Haha 1
Link spre comentariu
Reputație: 827
27 minutes ago, tomson said:

inregistrat in 2012 si asta e primu post prima recenzie reputatie zero  :-))))))) 

asteptam o recenzie de user credibil

Nu cred că, ai să vezi recenzie de la user credibil. Cine plm se înghesuie să plătească preturi de Dubai unor cadâne care , încă nu știm sigur cum arată? Si-au amestecat pozele între ele și acum trebuie sa mergem noi să plătim bani grei sa descoperim ce și cum. Eu unul n-am să plătesc asemenea sume unor cadâne fara poze și recenzii. Spor la babardeala.

Link spre comentariu

Am încercat eu aseară. I-am zis că o și fut interstelar și îi las și recenzie. I s-a făcut somn și mi-a zis să nu mai vin că programatu' a anulat și ea nu mai are chef, că se culcă.

Pula mea, nu mă deranjează că nu m-a mai primit. Mă deranjează că se joacă de-a curvele, nu respectă meseria.

• Confuz 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
2 hours ago, ursulake2 said:

Am încercat eu aseară. I-am zis că o și fut interstelar și îi las și recenzie. I s-a făcut somn și mi-a zis să nu mai vin că programatu' a anulat și ea nu mai are chef, că se culcă.

Pula mea, nu mă deranjează că nu m-a mai primit. Mă deranjează că se joacă de-a curvele, nu respectă meseria.

Urat ce spui aici ! pentru ca nu aveai nici o programare fixa la mine ! Doar discutam , nu stiai daca poti evada din casa,asa nu mai spui? Eu ma tin mereu de programariile mele ! Nu aveai programare si punct, iar normal ca am vazut ca te intinzi si m-am pus frumos sa dorm 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
9 hours ago, portos2023 said:

Știți ce nu înțeleg eu?    Mi se pare cam ciudat totul....S-a spus ca Diana a fost Naty....și la Naty e poza asta care ai pus-o tu acum....deci pana la urma care e una și care e alta...?  Amândouă tzatze mici...puii mei ca nu mai înțeleg...ceea ce știu e ca amândouă sunteți " cam scumpe "....

P.S: Fetele care sunt la TOP lipsesc de ceva timp,dar sunt altele care va baga pe amândouă în buzunar ...dacă nu la prestație la calitate / pret cu siguranță!!! Hai va pupa brașoveanul și cât mai mulți futaciosi sa aveți. ( poate vin și eu :))))...nu de alta dar îmi place sa cunosc fete mișto!

Nu stiu unde anume ne-am incurcat pozele ! Veniti  la amandoua si ne vedeti ,ulterior dati-va cu parerea ,urasc din tot sufeltul acest gen de oamenii , spune multe despre etica caracterului lor ! Sa arunce pareri eronate nefondate pe baza la nimic .. si aici am refer de noi ,de servici ,de etc .. veniti si vedeti ! Si acesta a fost ultimul meu comentariu , nu mai dau importanta la astfel de comentarii , Kiss ! 🤩🖤

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Neata ! Disponibila 13-----00/01 
Kiss 😋😘

d6ca8e37-e4b7-4bfd-964b-2b35a26ed030.jpg

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...