Criticul Reputație: 4501 Postat Martie 3 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Martie 3 A pus topicul de pe Buzau de trei ori... mai sunt locuri unde e discutata: A fost si la Iasi dar fara recenzii (cel putin pe acest numar de telefon): Concluzii din recenzii: e la inceput, la oral foloseste mana, trebuie sa o futi tu caci ea nu da contre, nu pune(a) telefonul pe silentios... Cum si-a facut cont, sper sa invete din criticile din recenzii (se pare ca o face daca compar pe cele din Mures cu cele din Buzau, asta daca nu cumva cei din Buzau au asteptari mult mai scazute) si sa imbunatateasca serviciile. 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4501 Postat Martie 3 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Martie 3 Acum 1 minut, Anais31 a spus: Mersi de ajutor...dar încă n am terminat de afișat tot și nici n am ajuns pe suceava...și poate am un mor de lucru deosebit acum ...nu ai de unde ști deocamdată cum mi am schimbat modul 🥰 Exact acesta e scopul recenziilor: 1. sa vada fetele unde gresesc si sa lucreze la aspectele criticate (daca vor) 2. sa stii dinainte de a merge la ce sa te astepti si sa alegi in cunostinta de cauza... tie iti atarna greu cele din Mures, trebuie sa arati ca te-ai schimbat in bine... Nu stiu cat ai de gand sa stai, ai anuntat in ultimul moment, sa nu te astepti la multe programari (stiu discutia de pe Sibiu) caci doritorii nu au avut timp sa faca planuri. Ai un serviciu extra, FK ce e conditionat dar pe Buzau spuneai niste criterii (𝔽𝕜 50 𝕖𝕩𝕥𝕣𝕒 ( 𝕔𝕠𝕟𝕥𝕖𝕒𝕫𝕒 𝕧𝕒𝕣𝕤𝕥𝕒 𝕔𝕠𝕞𝕡𝕒𝕥𝕚𝕓𝕚𝕝𝕚𝕥𝕒𝕥𝕖𝕒 𝕤𝕚 𝕚𝕘𝕚𝕖𝕟𝕒 ), in celelalte doua orase era doar in functie de igiena... Pune limitele de varsta pentru acest serviciu si defineste igiena si compatibilitatea (iti spun asta pentru ca e un serviciu cautat si vei pierde timp daca cei programati vor fi refuzati caci vor face cale intoarsa). Link spre comentariu
chiareu21 Reputație: 334 Postat Martie 4 Oras:pe aici Oras:pe aici Partajează Postat Martie 4 ce zici de o poza fara chilotzei sa vedem ce ascunzi ? Link spre comentariu
Printultauu Reputație: -5 Postat Martie 4 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Martie 4 1 oră în urmă, Anais31 a spus: Neata dragilor❤️ Astăzi ma găsiți de la 12:30 la 00:00 Va aștept cu drag ❤️ Bulevard 1 decembrie nr 1 Blocul alabastru de la omv metro❤️ O poza cu funduletzu, nu se poate? Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4501 Postat Martie 4 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Martie 4 Daca tot m-am ciondanit cu cea la care merg, m-am decis sa incerc o noutate pentru mine, mai ales ca i-am schimbat planurile de deplasare printr-o interventie a mea pe un topic pe Sibiu. Stiam din recenzii cam ce face, eram curios daca au aparut schimbari, mai ales ca fata a lucrat ceva timp doar cu Publi24. Programarea am facut-o pe WhatsApp, am ales ora pe care am confirmat-o cu 30 de minute inainte conform intelegerii. Cand am ajuns in zona, i-am dat mesaj si cum era libera am fost chemat, primind si ultimele indicatii. Am avut un mic soc cand mi-a deschis usa, o credeam mai inalta dar e micuta si slabuta, genul skinny, aduce chiar cu o fata la pubertate ca aspect, e chiar mai firava ca LarisaBibi... e posesoarea unor sani micuti dar ok, nu ma pricep la marimi dar i se potrivesc. Am fost poftit la o sedinta de socializare (cadoul i l-am imanat din proprie initiativa, am ales o finalizare cu FK), am discutat putin despre viata ei, i-am remarcat si accentul moldovenesc (va spune ea de unde este, daca va vrea), conversatia a purtat-o sotto voce... Am putut sa vad ca pe umeri are niste cosuri, posibil itritatie de la imbracaminte. Dupa socializare am trecut in dormitor, a dat sa treaca direct la oral dar am ghidat-o spre FK, nu stie sa-l sustina dar nici nu se fereste, pur si simplu nu a invatat cum sa-l faca. Dupa ce mi-a igienizat bastonul cu un servetel a trecut la oral, s-a jucat putin si cu piercingul din limba in timp cel facea. Nu are o tehnica deosebita, nu cred ca a luat mai mult de jumatate din baston in gura, actiona si cu mana. Nici pozitionarea nu a fost stralucita, a stat ghemuita in lateral. Nu acorda atentie la sateliti. Dupa cateva minute s-a oprit, nu stiu daca ca sa-si traga rasuflarea sau altul a fost motivul, oricum i-am cerut eu sa trecem la normal. A pusd prezervativul, s-a dat cu gel si a venit LOT... Aici a trebuit sa preiau eu initiativa ca sa am parte de FK, oricum nu a durat mult sectiunea de sarutari (asa a fost mai mult, nu stie sa foloseasca limba sarguincios). In LOT nu a avut variatii de ritm sau pozitii (sa incerce sa se lase pe paste, sa stea si pe talpi nu doar pe gambe) asa ca am trecut-o in misionar, in ideea de o sedinta de FK dar au fost doar doua trei pupaturi. Din pozitia respectiva am trecut-o in legs-on-sholders, am impresia ca nu s-a simtit prea confortabil, cel putin la inceput. De acolo am intors-o pe burta dar nu stia cum sa stea, avea un picior departat, abia dupa cateva minute la cererea mea le-a adunat. Am trecut-o iarasi in LOT, am avut iarasi parte de 2-3 pupaturi si cum-necum a venit si finalizarea, desi initial as fi mers pe finalizare corporala. Cand si-a dat seama ca am terminat, s-a retras repede desi indicat ar fi fost sa continue miscarile inca cateva zeci de secunde ca sa stoarca tot (cam jumatate din incarcatura s-a dus cand ea se retrasese deja). Pe parcursul actiunii s-a comportat normal, nu au fost gemete dar nici tacuta nu a fost, am auzit-o cum reactiona in surdina. Mi-a strans prezervativul, m-a sters cu un sevetel, mi-a pus altul la dispozitie dupa care eu m-am echipat si am mers pentru inca o mica discutie (maxim 2 minute, nu am fost grabit, asa am decis eu). Concluzii: Locatie: se cunoaste, blocul respectiv cred ca a capatat deja renume local, destui se vor prinde ce cauti acolo. Igiena locatiei: a ajuns azi asa ca nu era mizerie dar nici nu cred ca va fi, fata mi s-a parut gospodina. Dau 9,5 Aspect fata: micuta, skinny, cu sani frumosi, e cea din poze. De mult timp nu dau note la aspectul fizic Oral: fara DT, fara atentie la sateliti, cam o singura tehnica, ajutat de mana, merge pe supt nu si pe lins, o simti ca pe o incepatoare: 5,5 Normal: in LOT doar o singura tehnica, in restul pozitiilor nu da contre dar nici nu se trage si nici nu refuza ce i se cere... Nu am incercat "mama iedului", daca eram mai odihnit cred ca as fi putut incerca niste pozitii cu mine in picioare la cat de usurica e. Aici are 6, poate 6,5 GFE: desi au fost sarutari (mai putin FK), nu a fost preludiu si alte tehnici ce tin GFE asa ca nu notez Amabilitate: comunicativa, amabila, se comporta ca o gazda, nimic de reprosat: 8 Concluzii: fata nu straluceste prin ceva anume, se comporta ca o incepatoare dar e placuta. Daca nu ai asteptari foarte mari, se poate merge cu incredere, e de bifat si nu de mers doar pentru o descarcare si oricum peste cele ce lucreaza cu Publi24. Sigur nu pleci neterminat de la ea. Concluzie personala: eu m-am simtit ok, sper sa evolueze (trebuie sa renunte sa foloseasca mana la oral, sa alterneze si suptul cu linsul, poate sa acorde si atentie satelitilor, la normal sa dea contre si sa varieze tehnicile, sa fie mai implicata), si cred ca o voi revizita, macar sa vad daca e receptiva la aspectele critice. NB: cred ca-mi stiti sistemul de notare, am dat in destule randuri note de 2, 3 sau 4, ea a trecut clasa, NU e de evitat. 5 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8726 Postat Martie 7 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 7 Cred ca avea dreptate colegul care m-a atentionat sa nu merg la aceasta fata. Am luat legatura cu ea pe WA,mi-a zis ca detaliile sunt scrise pe forum,probabil si-a sters anuntul de pe Publi,inainte avea si acolo,n-am mai stat sa caut. Am stabilit ora si m-am bagat la dus,sa ma pregatesc.Dupa care imi scrie ca pot intarzia 15 minute,nu e graba,dar inainte ma atentionase ca voi sta fix o jumatate de ora.Eu intreb care e problema si-mi spune ca vrea sa aiba timp se o igienizare rapida.Wtf?Ma gandesc-eu stau o jumatate de ora in dus si ea face igienizare rapida???Zice ca intarzie cel dinaintea mea si o intreb ce vina am eu si de ce nu lasa mai mult timp intre clienti?Nu poti baga pe banda rulanta,mai ales cum si cand ai timp de dus/curat/schimbat lenjeriile,etc???? I-am spus ca renunt,nu-mi place graba si-i multumesc colegului care m-a atentionat ca era la fel pe Mures.Nu s-a schimbat,degeaba spune ea altceva. 2 1 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8726 Postat Martie 7 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 6 ore, Anais31 a spus: Aaa...din câte știu cel dinainte a întârziat 10 min si am spus...ca i am anulat programarea...și ca te aștept...dupa care am așteptat sa mi scri cand ajungi și nu mi ai mai scris...deci nu înțeleg ce a fost defapt...plus ca pe graba nu am luat pe nimeni niciodată ....nu am grabit pe nimeni....nu adresez întrebări de genul..."Mai ai?" Sau "n ai terminat" ...sau sa lucrez pe fuga...deci scuzele mele ...iar de renunțat ai spus ca vi și dacă nu răspund pleci...iar de scris nu ai mai scris.. Spune-mi,te rog,daca tot ai deschis discutia,cand faceai tu dus daca eu veneam la si jumatate exact cand termina cel dinaintea mea?Chiar sunt curios ce raspunzi. Si de fapt asta a fost motivul de nu am mai venit. 1 1 Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8726 Postat Martie 7 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 11 minute, Anais31 a spus: Cel dinaintea ta mereu vine pentru 10 min de oral ca atâta duce..știu sa ma încadrez frumos cu oamenii cu care ma înțeleg desigur 😘 Nimeni nu are de unde stii amanuntele astea sau cine este cel dinainte,nu? Daca ma cunostea si ma intalneam cu el pe scara sau in fata blocului?Ce faceam?Ne salutam si-l intrebam cum a fost? Si asta nu e o scuza pentru ca nu lasi timp intre clienti sau pentru dusul personal. Chiar m-ai intrebat daca poti face o igienizare "rapida",sa nu ma grabesc. Atitudinea ta este aiurea,ai putea sa inveti din asta ceva si sa tii cont de sfaturi,nu sa te iei cu mine-n gura cand stii bine ca nu ai dreptate. 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum