Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 8726
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Acum 2 ore, Anais31 a spus:

Dacă a și sta aici sa scriu exact ce a fost și ce n ai înțeles...mulți mi ar da dreptate..dar consider ca majoritatea care au avut ceva sa mi spună au spus o în privat ..și se simt se știu care sunt...nu stau sa fac scandal pe forum...îs domnisoara nu golanca sa ma cert...asa ca ai dreptate fie cum zici tu 🥰

Te pup , spor în toate 

Doamne-fereste!Nu esti golanca,tu esti o doamna🤣

Scuzele mele ca am gandit ca nu ai timp sa faci dus intre clienti,adica de la si jumatate la si jumatate...🤣

Esti Speedy Gonzales?

Lasa,ana la urma bine ca nu te-am vizitat,nu am pierdut nimic,dimpotriva,am castigat 150 de lei,sigur simteam ca si cum i-as fi aruncat.

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Vizitator a schimbat titlul în Indisponibila
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Bună ziua dragilor Azi am visitato și eu pentru prima data pe Anais.am programat de ieri pe wasup pentru o finalizare cu săruturi și cu cunnigulis.Mia deschis ușa o fetita mica skynni frumoasa foc ca o păpușă . Am stabilit de la început ce și cum vor decurge lucrurile și neam apucat de treaba. Am început prin a ne săruta fata are niște buze moi și dulci,după ceva timp am invitato sa se posizioneze la marginea patului pentru ai putea gusta păsărica. Mia plăcut foarte mult are o păsărica mica,curata,ca o piersicuta și foarte plăcută la lins. După care sa apucat ea de treaba facandumi un oral minunat de bun și frumos.as fi vrut sa o penetrez dar nu am mai rezistat deloc deoarece oralu ei ma făcut sa capitulez.data viitoare o sa incerc sa trec peste oral și sa facem un pic de sex.Concluzia mea e ca fata merita visitata dacă ar fi la Suceava as face abonament la ea😁. Mie îmi plac la nebunie fetele skynni micuțe,și ea e și foarte gfe lipicioasa. Deabia aștept sa o revăd.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...