awokeone10 Reputație: 8726 Postat Martie 7 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 7 Acum 2 ore, Anais31 a spus: Dacă a și sta aici sa scriu exact ce a fost și ce n ai înțeles...mulți mi ar da dreptate..dar consider ca majoritatea care au avut ceva sa mi spună au spus o în privat ..și se simt se știu care sunt...nu stau sa fac scandal pe forum...îs domnisoara nu golanca sa ma cert...asa ca ai dreptate fie cum zici tu 🥰 Te pup , spor în toate Doamne-fereste!Nu esti golanca,tu esti o doamna🤣 Scuzele mele ca am gandit ca nu ai timp sa faci dus intre clienti,adica de la si jumatate la si jumatate...🤣 Esti Speedy Gonzales? Lasa,ana la urma bine ca nu te-am vizitat,nu am pierdut nimic,dimpotriva,am castigat 150 de lei,sigur simteam ca si cum i-as fi aruncat. 1 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1319 Postat August 9 Partajează Postat August 9 1 hour ago, Anais31 said: Asa locatie frumoasă 🥹😍😍 Lasa locatia. Mai degraba, asa fata frumoasa intr-o pozitie perfecta. Si cu pisica langa ea. Link spre comentariu
Clasic1974 Reputație: 189 Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 2 ore, Anais31 a spus: Asa locatie frumoasă 🥹😍😍 Pai ce inseamna marimi mari? Adica cat e permis? 1 Link spre comentariu
Clasic1974 Reputație: 189 Postat August 9 Partajează Postat August 9 Acum 5 minute, Anais31 a spus: 17 cm dragule 🥰 Am înțeles,aia e,oricum veneam pentru tine nu pentru pisica. Dar daca atat ți-e limita nu are rost sa ma chinui si eu si tu. Link spre comentariu
Rasalle Reputație: 10 Postat August 9 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 9 Cunni permiți? 🙈😊 Link spre comentariu
Rasalle Reputație: 10 Postat August 9 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 9 Mă scuzi! Nu mi-am dat seama:( Cu drag, mă conformez 😊 Link spre comentariu
Ovidel85 Reputație: 16 Postat August 10 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat August 10 Bună ziua dragilor Azi am visitato și eu pentru prima data pe Anais.am programat de ieri pe wasup pentru o finalizare cu săruturi și cu cunnigulis.Mia deschis ușa o fetita mica skynni frumoasa foc ca o păpușă . Am stabilit de la început ce și cum vor decurge lucrurile și neam apucat de treaba. Am început prin a ne săruta fata are niște buze moi și dulci,după ceva timp am invitato sa se posizioneze la marginea patului pentru ai putea gusta păsărica. Mia plăcut foarte mult are o păsărica mica,curata,ca o piersicuta și foarte plăcută la lins. După care sa apucat ea de treaba facandumi un oral minunat de bun și frumos.as fi vrut sa o penetrez dar nu am mai rezistat deloc deoarece oralu ei ma făcut sa capitulez.data viitoare o sa incerc sa trec peste oral și sa facem un pic de sex.Concluzia mea e ca fata merita visitata dacă ar fi la Suceava as face abonament la ea😁. Mie îmi plac la nebunie fetele skynni micuțe,și ea e și foarte gfe lipicioasa. Deabia aștept sa o revăd. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum