Sari la conținut

Maia - sex total / COF/COB/CIM - GFE / PSE💋 femeie cu forme 0730519638

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna , faci si tu o exceptie la anal asa de sarbatori ? Sunt mai bn dotat dar o am subtire .

• Haha 1
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
  • Oras:București
Postat

Sunt disponibilă pentru programări de la ora 15:00 

Postat

Poate mâine ne revedem! 😘😍🥰 Te pupă studentul! 😁🤭 P.s: Primul aș dori! 😁

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Salut,am fost din nou la Maia si totul a decurs normal.Este o fata super ok…face toti banii. 

Buna Maia…daca te prinzi cine sunt maine vin din nou la tine😘😘😘

p.s. Ptr nemultumiti ar trebui sa maresti pretul care oricum este sub ce oferi.

• Inimioara 2
Postat
Acum 18 ore, paulan a spus:

Poate mâine ne revedem! 😘😍🥰 Te pupă studentul! 😁🤭 P.s: Primul aș dori! 😁

Îmi pare rău ca nu am reușit să ne vedem astăzi. Vremea mi-a pus bețe în roate :( 

Postat
Acum 17 ore, MarcAurelius a spus:

Salut,am fost din nou la Maia si totul a decurs normal.Este o fata super ok…face toti banii. 

Buna Maia…daca te prinzi cine sunt maine vin din nou la tine😘😘😘

p.s. Ptr nemultumiti ar trebui sa maresti pretul care oricum este sub ce oferi.

Normal ca stiu cine esti, am rezolvat problema cu patul pentru tine 😂

Postat

100 lei - 30 min

200 lei - 60 min

sex total, gfe, pse 

Locație in zona Unirii KFC :luv

• Like 1
Postat

Salut Colegi,

Astăzi am decis să încep și eu să contribui și, totodată, să le mulțumesc domnișoarelor care m-au primit cu profesionalism și amabilitate.

Revin cu această recenzie după o vizită efectuată acum ceva timp.

Intro - Contact/Halat&Servicii - Nota 9/10

WhatsApp (text), răspunsul și programarea au fost destul de rapide încât să nu se piardă timp util. Timpul de confirmare este cu 1 ora înainte de programare, moment în care am primit si locație.

Halatul ales, 400 lei, 2 ore. Servicii înainte de programare nu am dezbătut știind de lipsa AP, oricum am mers pentru mult vestitul GFE. Si am primit. 

Aspect/Vibe - Notele 7/10 & 9/10

Domnișoara Maia, o femeie sub 30 de ani cu forme pe stilul BBW, pot spune că am avut cu ce mă juca în timpul petrecut împreună. Am apreciat onestitatea de la începutul topicului (am folosit informație, acum contribui și eu tzac, tzac), atât în ceea ce privește aspectul și serviciile, cât și discuțiile deschise purtate. Trebuie să menționez, ca să fiu realist și nu pietruit în piața publică, că pozele o avantajeaza, dar nu într-atât încât să creeze o impresie complet diferită la întâlnire, și în nici un caz cât sa fac stânga împrejur.

Atmosfera întâlnirii și comportamentul au fost la nivel profesional pe parcursul celor două ore. Fără telefoane abuzive sau alte practici care ar putea strica vibe-ul. Totul a fost exact cum mă așteptam, iar timpul petrecut a fost de calitate.

Locație/Primire - Notele 7/10, 9/10

Locația în care am fost primit a fost cea de la Unirii, în fața la KFC. Nu pot spune prea multe despre starea actuală a locului, decât că voi reveni cu detalii când Maia se întoarce la Bucales, la confrații futăcioși. Apartamentul include o cameră de serviciu, o sufragerie și o baie. Fiecare dintre aceste spații a fost parte din "joc", doar holul mic a servit drept zonă de tranziție. 

În baie am beneficiat de tot necesarul, apă de gură și pahar de unică folosință, prosop curat, apa caldă și șampoane de toate felurile, cunoscute și necunoscute de mine.

Camera de serviciu cu lenjerie curată și jocuri de lumini, o bandă led suficientă etc. Patul gălăgios de atunci 1/10.

Acțiunea - Nota 9/10

Imediat după predarea cadoului și dusul obligatoriu am purcedat în camera de joacă unde am fost delectat cu gfe din plin, săruturi mângâieri, limbuțe (piersicuța delicioasă, rasă fără mirosuri etc. Mi-ar fi plăcut netedă). Întins pe spate am fost servit cu ON la alegerea mea, scurt din păcate dar cu atenție la prețioase. A urmat o rundă de cowgirl, se umezeste natural, are stamină să ducă mult, după care am trecut eu la pompat în misionar cateva minute și finalizat in le balonaș după încă ceva timp poziția capră.

Pauză de câteva minute după care am mers în sufragerie pentru răcoritoare și un pahar de vorbă, unde am discutat diverse topice din viața fiecăruia, urmate de momente de joacă, o răfuială la geam cu vederea spre parcul din unirii care avea spectacol de lumini, o rundă de lot pe canapea, ascultat melodii preferate (tnx Maia pentru câteva recomandări), atmosfera 10/10. Am mai schimbat între dormitor și sufragerie în speranța de a finaliza a doua oară dar nu am reușit oricât am încercat împreună, defect profesional din partea mea și costisitor pe termen lung. 😅

La final am făcut duș împreună, unde fiind încă în timp am mai avut parte de gfe și momente plăcute cu Maia.

ON/OP - Nota 5/10

Ai alegerea între P și N, față de tendința nouă de a oferi N ca extra,deloc sau alte impedimente. ON oferit de Maia este scurt și la obiect, dacă te pasionează caută în altă parte. Destul și suficient dacă nu e în picioare soldatul după preludiu. 😴

NP - Nota 7/10

Se umezeste rapid, dar fără nebunii încât să se simtă mai strâmtă sau mișcări de vagin. (nu sunt dotat.)

AP - Nota 0/10 sau n/a

Pe prima pagina e extra, din ce am citit nu se practică indiferent de mărime, deci nu își are rostul sa bat câmpii aici sau atunci. Daca voi reveni, voi întreba.

GFE - Nota 9.5/10 cu felicitări 

Eee, aici se face diferența și care multe nu înțeleg, să vinzi o experiență de gfe nu înseamnă doar sa spui ca practici și mai vedem atunci. Maia a făcut în doua ore să-mi creeze o stare de melancolică (blestemate orele de română și Eminescu ) în care am uitat aproape complet de problemele de zi cu zi. Fk constant, atingeri, discuții atente și multă implicare aduc revenirea la ușă a clientului. Felicitări încă o dată.

Outro - Nota 8.5/10

După ce am ieșit împreună din duș am mai stat la câteva vorbe, în timp ce trăgeam hainele pe mine. Am ajutat sau mai bine zis asistat la curățenie, de au fost 2 ore de nebunii, după care încă odată pupicii de rămas bun și am primit verdele să plec spre casă.

Verdict: Media 7,30/10 sau 8 dacă scoatem AP “preferential”. Numai Maia știe scorul final. De revenit.

Sper să nu încurce acest review al unui începător in lumea futing-ului.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1

Postat

Mai știe cineva de Maia? A zis în decembrie ca lipsește câteva zile și nu a mai revenit. Nici pe whatasapp nu mai răspunde. Știți ceva de ea?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...