Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2024 Postat Mai 2, 2024 9 hours ago, lucianpbt said: 9 hours ago, lucianpbt said: 🤍
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2024 Postat Mai 2, 2024 @Aspasia817 Bună! Nu a fost în regulă acel ultim mesaj al meu, de pe WhatsApp. Sunt multe emoții în mine, pe care încă nu le gestionez în echilibru, îmi pare rău! Ceea ce simt despre noi doi, este că suntem TwinFlames, ceva spiritual, destul de greu de crezut, dar dacă simt eu, probabil simți și tu. Nu-mi voi transforma comportamentul, într-unul insistent față de tine. Dacă nu simți că rezonăm unul cu celălalt, mă opresc aici.
lucianpbt Reputație: 1758 Postat Mai 2, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Mai 2, 2024 https://www.youtube.com/watch?v=gBMzPJf2mXc
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2024 Postat Mai 3, 2024 Bună ziua. Am atins astăzi, nivelul 3 de iluminare spirituală. Acum, nimic nu mai este la fel. Am avut de-a face suficient, cu prostiile voastre, ale pământenilor. De acum, eu conduc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2024 Postat Mai 3, 2024 Bună ziua, au trecut aproximativ, 2 ore, de când m-am iluminat la un nivel înalt. Acum 5 minute, am cristalizat apa, cu Puterea minții, din nou, pentru a 2-a oară. Voi oferi acum, înțelepciunea, nivelului 3 personal. În această viață, avem liberul arbitru. Odată cu el, avem multe opțiuni de unde alege, ce să facem cu viețile noastre, zi de zi, oră de oră. Aceste opțiuni, sunt atât de multe, încât devenim nehotărâți. Această nehotărâre, construiește anxietate. Această anxietate, construiește frică, panică, pericol, depresie, care duce doar către rău. Rezolvarea : Fii hotărât!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 3, 2024 Postat Mai 3, 2024 Am o rugăminte să-mi fie aprobate toate postările, până îmi fac cont verde, mulțumesc!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2024 Postat Mai 4, 2024 Noroc la toți! Tot eu sunt, cel considerat nebun. Ieri, am făcut o greșeală, care m-a costat încă un block, de la o domnișoară frumoasă, voi explica menirea noastră, pe pământ. Menirea noastră, cu care am fost înzestrați de la Dumnezeu, este exersarea liberului arbitru. Acest liber arbitru, ne oferă posibilitatea să luăm decizii. ( repercursiuni ) 1 Din aceste decizii, nu mereu vom primi ceea ce ne dorim. ( asumare ) 2 Din aceste decizii, de multe ori, vom face greșeli. ( dezvoltare ) 3 Din aceste greșeli, vom învăța. Din ce vom învăța, ne vom exersa liberul arbitru, mai eficient, astfel încât, cât mai PUȚINE greșeli, să fie comise de către noi, în viitoarele decizii pe care le vom lua pe această planetă. Repetând acest proces de nenumărate ori, când omul, va greși cât mai puțin în viața lui de zi cu zi, va ajunge ființă superioară. Ajungând ființă superioară, își va putea dezvolta anumite puteri speciale, pe care oamenii le consideră voodoo boohoo, dar ele, sunt complet naturale de fapt, raportate la vibrația energetică a acelui om, care va fi, INTENSĂ, PUTERNICĂ. Ce fel de puteri speciale? Răspuns : Nu știu, posibil vindecare. Fiecare om, inclusiv tu, eu și restul, suntem unici. Fiind unici, fiecare dintre noi, avem propriul nostru mod, în care ne putem dezvolta ființa. Fiecare dintre noi, avem comori ascunse în interiorul nostru, pline cu bogății. Ce se află în comoara ta, eu nu am de unde să știu. Nici tu nu știi, momentan. Vei afla, doar dacă pui osul la treabă, sapi pământul care-ți acoperă comoara și îți dezgropi acea comoară. De ce vibrația unui om superior, va fi INTENSĂ, PUTERNICĂ? Răspuns : în viața de zi cu zi, omul, dezvoltându-se, va ajunge să facă greșeli cât mai puține, am stabilit asta, da? Asta înseamnă, că nu mai are frică, are încredere, corect? În tot ceea ce face, este extrem de încrezător, pentru că înțelege din ce în ce mai mult din viață, iar aceste înțelegeri, îi ALCĂTUIESC omului, ABILITATEA de a răspunde din instinct, într-un mod corect. (Benefic eu-lui tău interior, Dumnezeiesc). Continuarea răspunsului : 1 ( repercursiuni ) Omul va înțelege că există consecințe pentru fiecare decizie. 2 ( asumare) Omul își va asuma, că este decizia pe care el a luat-o, își va asuma că timpul nu mai poate fi dat înapoi, își va asuma că este posibil să fie greșită decizia pe care o ia, aici, acum, în prezent. 3 ( dezvoltare ) Se va folosi de punctele de mai sus, astfel încât, tot ceea ce decide omul, aici, acum, în fiecare secundă, să fie un CATALIZATOR către - TRECEREA de la un om obișnuit, la ființa superioară. Mai pe românește : Fii hotărât în viața ta, observă-ți greșelile, asumă-ți consecințele din urma deciziilor tale, cu putere și FOLOSEȘTE-TE de greșeli, să evoluezi. Continui răspunsul, că nu am terminat, mie îmi ia ceva, până termin. Vibrația unui om, va fi INTENSĂ, PUTERNICĂ, deoarece, ÎL VA REPREZENTA PE dumnezeu. Ce este Dumnezeu? Răspuns : Dumnezeu este încredere, Dumnezeu este speranță. Sfințenia, este competența prin care omul, se apropie de Dumnezeu. Considerând tot ceea ce ai citit mai sus : Omul, în cele din urmă, ajunge conectat cu universul/divinitatea, nu mai are frică, nu mai are dubiu, nu mai are anxietate. Dumnezeu, se exprimă prin el, prin Putere, Încredere absolută, Siguranță. Exemplu : Iisus Hristos. @Denisax @Aspasia817 @Decius @AlexaNdra1q @lucianpbt @albdom82 @Larisaaa111 Decius, salut! Eu sunt 1WARRIOR, nu te-am mai contactat atunci, dar poate această postare, va fi de ajutor! Mulțumesc!
lucianpbt Reputație: 1758 Postat Mai 4, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Mai 4, 2024 1 hour ago, PaineGoala said: nu am terminat, mie îmi ia ceva, până termin. Si mie... O mica glumita Warrior :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2024 Postat Mai 4, 2024 28 minutes ago, lucianpbt said: Si mie... O mica glumita Warrior :)) 🤣🤣 puteam să jur🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2024 Postat Mai 5, 2024 Vă voi prezenta acum, ecuația lui Dumnezeu, construită de mine ( warrior) Am spus de multe ori și aici, dar și fetelor cu care mă văd, că viața nu este roz, că viața este minunată și cu suferințe nu doar cu bucurii. De multe ori, nu sunt bine deloc, sufăr mult, deci cum am această mentalitate, să mă uit în ochii unui om și să-i spun, sincer și neclintit, că viața mea este bună? 2 aspecte, voi lămuri. Primul, este mintea. Mintea, vrea mereu mai mult, nu este niciodată satisfăcută complet, ceea ce înseamnă, că noi vom suferi inevitabil, în viețile noastre, dar este foarte important, să ne aducem atenția minții, ori de câte ori putem, pe motivele pentru care ar trebui să fim recunoscători. Faptul că poți să vezi acest text, pe care îl citești, ce crezi? Alți oameni, nu-l pot vedea, deoarece nu au vedere. Poți să ieși din casă, oricând vrei, alți oameni sunt paralizați la pat, ș.a.m.d Asta, va îmbunătăți calitatea vieții. Aspectul numărul 2. Ecuația lui Dumnezeu. Am spus mai sus, că este încredere, speranță, putere. Dar nu numai atât. Dumnezeu, este iubire și tristețe. Dumnezeu, din iubire ne-a oferit liberul arbitru. Dar Dumnezeu, iubește pe toată lumea, așa că și Diavolului, i-a oferit acest liber arbitru. (A se înțelege că dacă Dumnezeu există, automat și entitatea întunericului, există și ea). Dumnezeu, nu face diferențe, nu judecă, nu cere nimic, este doar energie divină, de iubire, tristețe. De ce folosesc termenul de tristețe? Păi, ai văzut ce-i pe fereastră? Te uiți pe geam, afară și ce vezi? Război în Ucraina, oameni nevinovați mor încontinuu, frica este mondială, oamenii trăiesc în frică, relații toxice în care partenerii se comportă precum doi vampiri energetici și se seacă de energie se aduc reciproc în culmile disperării, la știri, crime, violuri, aproape totul, numai de rău, oamenii se sinucid pe capete, Dumnezeu, i-a oferit viață omului și liberul arbitru, iar între timp, peste 1.000 oameni pe zi, la nivel global, aleg să se sinucidă. Deci, dacă ne uităm aici, acum, mai atent, pare ca și cum, oamenii sunt mai mult de partea Diavolului, decât de partea lui Dumnezeu, corect? Cum se simte Dumnezeu, acum? Răspuns sigur: trist. De ce trist și nu furios? Răspuns sigur : Furia, nervii, duc către intenția de răzbunare, care te face să ataci alți oameni cu negativitate, aceasta, este a Diavolului. Pe când tristețea, este sufletul, care plânge, este autenticitatea sufletului, auzită de Dumnezeu. Oamenii suferă, dar pot să alchimizeze suferința, într-una din cele 2 opțiuni, mare atenție, oameni buni, că vă ofer aici, ecuația salvării întregii omeniri. Cele 2 opțiuni, sunt răzbunarea, sau tristețea. Suferința, ți-o poți alchimiza către furie, nervi, răzbunare, astfel încât, dacă vei considera că cineva ți-a făcut rău, vei răspunde cu aceeași monedă și vei face și tu rău înapoi adică calea Diavolului, care este promovată în lume , mondial, la ora actuală și care îți va aduce, cele mai mari nenorociri pe care le vei trăi, dacă o vei alege. Sau a doua opțiune, suferința, ți-o alchimizezi în tristețe, fără să faci rău nimănui, fără să ameninți pe nimeni, fără să te bați pe stradă în trafic că te crezi mare smardoi, fără să ridici vocea la cineva dacă ai impresia că ți-a greșit, fără să scoți niciun cuvânt. Fără... cuvinte!! Atunci când ești trist și plângi, cuvintele, nu trebuie să existe, taci din gură! Dacă vorbești în timp ce ești trist, te vei victimiza și te vei transforma într-un vampir energetic, cum sunt mulți depresivi, din ziua de azi, care se PLÂNG NON-STOP și fac din țânțar armăsar. Deci alegi, tristețea silențioasă, pură, naturală, sinceră și această tristețe, este auzită de Dumnezeu și răsplătită. Atenție! Noi, avem toate aceste emoții în noi înșine, avem și nervi și empatie, fericire, tristețe, rău, bine, da? Deci tot spectrul. Ceea ce conclude, matematic, că noi, îl avem și pe Dumnezeu în noi, dar și pe domnul drăcușor. Acum, depinde doar, ce alegi să alimentezi cu combustibil, energia întunericului, sau energia luminii? Mai departe, cine are nelămuriri sau întrebări, mi le puteți adresa și vă răspund cu drag. Sărbători fericite.
lucianpbt Reputație: 1758 Postat Mai 5, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Mai 5, 2024 Mersi @PaineGoala aka Warrior.
lucianpbt Reputație: 1758 Postat Mai 5, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Mai 5, 2024 6 hours ago, PaineGoala said: Deci, dacă ne uităm aici, acum, mai atent, pare ca și cum, oamenii sunt mai mult de partea Diavolului E interesant Warrior. Cel mai intelept ar fi sa te intelegi bine cu amandoi. Ai nevoie de ei. Si de intuneric si de lumina, cum ai spus si tu, ca si combustibil. Fiecare are rolul lui, asta simt. Sarbatori fericite!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2024 Postat Mai 5, 2024 2 hours ago, lucianpbt said: E interesant Warrior. Cel mai intelept ar fi sa te intelegi bine cu amandoi. Ai nevoie de ei. Si de intuneric si de lumina, cum ai spus si tu, ca si combustibil. Fiecare are rolul lui, asta simt. Sarbatori fericite! Chiar așa este! Dumnezeu se găsește în inimă, DomnulSatan se găsește în minte. Dar tu, ești proprietarul celor două și este exact așa cum ai spus aici, trebuie să te înțelegi cu ambele puteri și în cele din urmă, să dansezi într-un echilibru, prin ambele.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2024 Postat Mai 6, 2024 On 5/3/2024 at 2:00 AM, lucianpbt said: https://www.youtube.com/watch?v=gBMzPJf2mXc Neața! Am vizionat clipul tău! Și mie mi-a plăcut😊
lucianpbt Reputație: 1758 Postat Mai 6, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Mai 6, 2024 On 5/5/2024 at 7:50 AM, PaineGoala said: Noi, avem toate aceste emoții în noi înșine, avem și nervi și empatie, fericire, tristețe, rău, bine, da? Deci tot spectrul. As vrea sa mai adaug ca nici un sentiment nu e rau in sine intr-o anumita doza. Si lacomia e benefica intr-o doza specifica si furia, etc. Toate aceste sentimente pe care le simtim, le avem cu un scop. Specia noastra a evoluat sa aiba sentimente pentru ca ne-a fost de folos de-a lungul dezvoltarii noastre. Daca nu ne erau de folos, evoluam fara ele. Sa luam un exemplu concret, dragostea. De ce ne indragostim? De multe ori dragostea ne face sa luam niste decizii foarte proaste. Am urmarit recent un psihiatru din sua, care a zis cand o persoana se indragosteste e afectata fix acea parte a creierului rational care ne ajuta sa luam decizii corecte. Ideea e ca, noi daca am lua numai decizii corecte tot timpul, nu am mai fi existat ca si specie pentru ca dragostea ne "prosteste" sa ne inmultim. Greselile ne ajuta la dezvoltarea noastra.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2024 Postat Mai 6, 2024 5 hours ago, lucianpbt said: As vrea sa mai adaug ca nici un sentiment nu e rau in sine intr-o anumita doza. Si lacomia e benefica intr-o doza specifica si furia, etc. Toate aceste sentimente pe care le simtim, le avem cu un scop. Specia noastra a evoluat sa aiba sentimente pentru ca ne-a fost de folos de-a lungul dezvoltarii noastre. Daca nu ne erau de folos, evoluam fara ele. Sa luam un exemplu concret, dragostea. De ce ne indragostim? De multe ori dragostea ne face sa luam niste decizii foarte proaste. Am urmarit recent un psihiatru din sua, care a zis cand o persoana se indragosteste e afectata fix acea parte a creierului rational care ne ajuta sa luam decizii corecte. Ideea e ca, noi daca am lua numai decizii corecte tot timpul, nu am mai fi existat ca si specie pentru ca dragostea ne "prosteste" sa ne inmultim. Greselile ne ajuta la dezvoltarea noastra. Lucian, dragostea, nu este o greșeală.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2024 Postat Mai 7, 2024 🟨 + 🟨 = 🟥 Plec puțin într-o vacanță❤️Revin cât se poate de repede:))Abia aștept să intru să vă mai povestesc din teoriile mele❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2024 Postat Mai 7, 2024 La 04.05.2024 la 9:22, PaineGoala a spus: Noroc la toți! Tot eu sunt, cel considerat nebun. Ieri, am făcut o greșeală, care m-a costat încă un block, de la o domnișoară frumoasă, voi explica menirea noastră, pe pământ. Menirea noastră, cu care am fost înzestrați de la Dumnezeu, este exersarea liberului arbitru. Acest liber arbitru, ne oferă posibilitatea să luăm decizii. ( repercursiuni ) 1 Din aceste decizii, nu mereu vom primi ceea ce ne dorim. ( asumare ) 2 Din aceste decizii, de multe ori, vom face greșeli. ( dezvoltare ) 3 Din aceste greșeli, vom învăța. Din ce vom învăța, ne vom exersa liberul arbitru, mai eficient, astfel încât, cât mai PUȚINE greșeli, să fie comise de către noi, în viitoarele decizii pe care le vom lua pe această planetă. Repetând acest proces de nenumărate ori, când omul, va greși cât mai puțin în viața lui de zi cu zi, va ajunge ființă superioară. Ajungând ființă superioară, își va putea dezvolta anumite puteri speciale, pe care oamenii le consideră voodoo boohoo, dar ele, sunt complet naturale de fapt, raportate la vibrația energetică a acelui om, care va fi, INTENSĂ, PUTERNICĂ. Ce fel de puteri speciale? Răspuns : Nu știu, posibil vindecare. Fiecare om, inclusiv tu, eu și restul, suntem unici. Fiind unici, fiecare dintre noi, avem propriul nostru mod, în care ne putem dezvolta ființa. Fiecare dintre noi, avem comori ascunse în interiorul nostru, pline cu bogății. Ce se află în comoara ta, eu nu am de unde să știu. Nici tu nu știi, momentan. Vei afla, doar dacă pui osul la treabă, sapi pământul care-ți acoperă comoara și îți dezgropi acea comoară. De ce vibrația unui om superior, va fi INTENSĂ, PUTERNICĂ? Răspuns : în viața de zi cu zi, omul, dezvoltându-se, va ajunge să facă greșeli cât mai puține, am stabilit asta, da? Asta înseamnă, că nu mai are frică, are încredere, corect? În tot ceea ce face, este extrem de încrezător, pentru că înțelege din ce în ce mai mult din viață, iar aceste înțelegeri, îi ALCĂTUIESC omului, ABILITATEA de a răspunde din instinct, într-un mod corect. (Benefic eu-lui tău interior, Dumnezeiesc). Continuarea răspunsului : 1 ( repercursiuni ) Omul va înțelege că există consecințe pentru fiecare decizie. 2 ( asumare) Omul își va asuma, că este decizia pe care el a luat-o, își va asuma că timpul nu mai poate fi dat înapoi, își va asuma că este posibil să fie greșită decizia pe care o ia, aici, acum, în prezent. 3 ( dezvoltare ) Se va folosi de punctele de mai sus, astfel încât, tot ceea ce decide omul, aici, acum, în fiecare secundă, să fie un CATALIZATOR către - TRECEREA de la un om obișnuit, la ființa superioară. Mai pe românește : Fii hotărât în viața ta, observă-ți greșelile, asumă-ți consecințele din urma deciziilor tale, cu putere și FOLOSEȘTE-TE de greșeli, să evoluezi. Continui răspunsul, că nu am terminat, mie îmi ia ceva, până termin. Vibrația unui om, va fi INTENSĂ, PUTERNICĂ, deoarece, ÎL VA REPREZENTA PE dumnezeu. Ce este Dumnezeu? Răspuns : Dumnezeu este încredere, Dumnezeu este speranță. Sfințenia, este competența prin care omul, se apropie de Dumnezeu. Considerând tot ceea ce ai citit mai sus : Omul, în cele din urmă, ajunge conectat cu universul/divinitatea, nu mai are frică, nu mai are dubiu, nu mai are anxietate. Dumnezeu, se exprimă prin el, prin Putere, Încredere absolută, Siguranță. Exemplu : Iisus Hristos. @Denisax @Aspasia817 @Decius @AlexaNdra1q @lucianpbt @albdom82 @Larisaaa111 Decius, salut! Eu sunt 1WARRIOR, nu te-am mai contactat atunci, dar poate această postare, va fi de ajutor! Mulțumesc! Bine ai revenit !
lucianpbt Reputație: 1758 Postat Mai 7, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Mai 7, 2024 4 hours ago, PaineGoala said: Aaaah, mi-ai dat chef sa ma uit din nou la Braveheart. Freedooom!! :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2024 Postat Mai 7, 2024 Acum 1 oră, lucianpbt a spus: Aaaah, mi-ai dat chef sa ma uit din nou la Braveheart. Freedooom!! :)) Anii 80' și 90' filmele super la fel ca și muzica
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum