mazareanu Reputație: 22 Postat Iulie 15 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 15 On 7/13/2024 at 7:11 PM, lucianpbt said: Am vazut ca si cei din Brasov ar vrea sa te cunoasca, ar putea fi o varianta de viitor dar te rog sa te intorci la noi dupa.. Lasă bre, fata sa viziteze Sibiul, nu mai da tu indicații, ea merge la Sibiu sa se culturalizeze, la mezee, la din astea, Brukenthal, nu la supt pulă cum greșit crezi tu. Revenind la matracuca, doar vreo doi colegi au spus adevărul pe aici, figurantă rău, nu se tine de promisiuni, repede înainte, pusă pe japca și făcut bani. Cine a lăudat-o, nu a văzut pizda în viata lui, gen PulicianBT, maestru în băgat ca musca în kurul calului! Revenind, bani aruncați pe fereastră, orientați-vă în altă parte. 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat Iulie 15 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 15 @Anais31 mi-a facut placere, te mai asteptam in Iasi oricand. 1 Link spre comentariu
CfMoto Reputație: 6 Postat Iulie 20 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 20 Când devii disponibila? 1 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat Iulie 21 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 21 2 hours ago, CfMoto said: Când devii disponibila? Mai dureaza, mai are un oras sau doua de vizitat. Sa speram ca prin august. Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat Iulie 22 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 22 @Anais31 si @Mada44 Eu va astept si in Iasi impreuna! Cine stie poate reusiti prin august. 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat Iulie 22 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 22 Just now, Anais31 said: Cu siguranță in luna lu' August sunt la voi 💖 Superb Link spre comentariu
CfMoto Reputație: 6 Postat August 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 8 Ai mai revenit la Iași sau tot în deplasare ești ? Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat August 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 8 43 minutes ago, CfMoto said: Ai mai revenit la Iași sau tot în deplasare ești ? Tot in deplasare. Cred ca urmeaza Timisoara si apoi sper sa vina la noi. Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat August 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 8 7 minutes ago, lucianpbt said: Tot in deplasare. Cred ca urmeaza Timisoara si apoi sper sa vina la noi. Urmeaza Suceava si apoi sper ca Iasi. Link spre comentariu
ttedy Reputație: 265 Postat August 9 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat August 9 Fata asta nu se încadrează pe Iași, am fost la ea nu recomand. Am peste 10 ani de forum nu mănânc rahat. 1 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat August 10 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 10 8 hours ago, ttedy said: Fata asta nu se încadrează pe Iași, am fost la ea nu recomand. Am peste 10 ani de forum nu mănânc rahat. Te cred dar altora le place, inclusiv mie si a avut mare succes aici. 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat August 11 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 11 Just now, Anais31 said: Buna dimineața Maine voi ajunge la iasi intr o locatie mult mai buna ca data trecuta in zona Palas Revin maine pentru a anunta disponibilitatea si locatia🥰 Cu mare drag te asteptam! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12 Partajează Postat August 12 Îmi place când planetele se aliniază Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat August 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 12 1 minute ago, motoreta777 said: Îmi place când planetele se aliniază Probabil va posta in curand cand isi incepe activitatea astazi. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12 Partajează Postat August 12 🫣 abia Joi aterizez Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1370 Postat August 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 12 O fata de nota 11. Imi e super draga. Cine e compatibil cu ea si vrea GFE nu stiti ce va asteapta 🥰 1 1 Link spre comentariu
st3fan1981 Reputație: 39 Postat August 13 Oras:iasi Disponibila Oras:iasi Disponibila Partajează Postat August 13 Acum 6 ore, Anais31 a spus: Buna dimineața dragilor! Disponibila pana la 00:00 , va astept cu drag🥰 Loc : Adunati 25 😘♥️😘 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum