Sari la conținut

Suspiciune de BTS

Postări Recomandate

Salut, in urma cu vreo 4-5 saptamani am avut un contact sexual oral neprotejat "in deplasare". De cateva zile, sotia mea acuza ceva mancarimi in zona intima. Eu, aparent, nu am simptome altele decat ... nu va imaginati, o teroare teribila sa nu se confirme ceva BTS. Ori in fac filme, ori am si eu ceva secretie alba pe lenjerie. 

Intrebarea mea este, care sunteti patiti, cum ati iesit dintr-o situatie de genul acesta? 

V-as ruga sa nu rasuciti cutitul, da, stiu, iresponsabil, inconstient etc. Dar chiar am nevoie de ajutor. Daca exista vreun medic pe aici care e dispus sa ma ajute cu un diagnostic estimativ si cu o reteta recomandata in cuplu pe motiv de "infectie urinara severa" sau mai stiu eu ce, as aprecia. Las o adresa de email:

[email protected]

Multumesc anticipat! 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu te incrimina 

Sotia are probleme tu nu ai.

La fel am gândit și eu. Partenera mea, de câțiva ani, se plângea de usturime în zona intima.  Eu nimic. Totuși știind ca am jucat și pe terenuri neomolagate m-am simțit vinovat. Urmare a analizelor și controalelor ea era cea contaminata, eu nu aveam nimic (datorita faptului ca am avut un organism rezistent)

Pana la urmă a reieșit ca și ei ii plăceau meciurile în deplasare.

• Haha 6
Link spre comentariu

• Oras:here,there,everywhere
  • Oras:here,there,everywhere

Nu-s doftor, da' după simptome pare a fi candida.

Aia se ia și la oral.

Poți scăpa ușor,aia se face de către femei și de la anumite medicamente sau de la anumite alimente.

Daca bagi botu' la nevastă,aia te poate scăpa,candida se transmite și prin limbi.

Tratament -fluconazol pt bărbați,ovule pt femei.

Recomand vizită la medic pentru certitudine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...