Sari la conținut

Issabelle DOMINARE ACTIVA/PASIVA😈 0760465320

Postări Recomandate

Reputație: 1920
  • Telefon: 0725274262
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
7 minutes ago, Cozonac77 said:

Am acasă o bâtă de baseball. E destul de extrem??

Nu-ți spun ce culoare... Să rămână necunoscută 

Edit: Zi ce procentaj din câștig oferi là prima strigare. Să știu de unde începem negocierile 😌

Depinde de textura bâtei🤣🤣🤣🤣🤣!

Reputație: 3971
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 5 minute, Andreea069 a spus:

Depinde de textura bâtei🤣🤣🤣🤣🤣!

Eu vorbesc serios acuma!

O să fiu Eu partenerul tău, poți să ștergi postarea cu pricina. Compatibili suntem. Fanteziile mele Chiar sunt dintre cele mai inedite, le discutăm dacă vrei... Dar or să-ți placă Toate și sunt fără scene de violență.

Singura propunerea pe care o am....ar fi să Nu fumăm în timpul scenelor. Că tú iar îmi fumezi din țigările Mele și ne certăm Grav!! O să iasă Foarte Inedit 🥲 

Edit: Vorbesc Foarte serios. Scrie-mi când ai timp 

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Just now, Cozonac77 said:

Eu vorbesc serios acuma!

O să fiu Eu partenerul tău, poți să ștergi postarea cu pricina. Compatibili suntem. Fanteziile mele Chiar sunt dintre cele mai inedite, le discutăm dacă vrei... Dar or să-ți placă Toate și sunt fără scene de violență.

Singura propunerea pe care o am....ar fi să Nu fumăm în timpul scenelor. Că tú iar îmi fumezi din țigările Mele și ne certăm Grav!! O să iasă Foarte Inedit 🥲

Ma mai gandesc! De cleptomanie greu mai scapi…😔

• Like 1
Postat
Acum 3 minute, Andreea069 a spus:

Ma mai gandesc! De cleptomanie greu mai scapi…😔

Hai că ușor-ușor o dăm là pace și facem treabă bună. Sunt dispus să merg cu tine în piață și să cumperi țigări la bucată 😇

Scrie-mi!!! (am rămas fără credit și eu Nu pot să-ți scriu 🥺)

• Haha 2
Postat
1 hour ago, Andreea069 said:

Frumuseilor, vreau sa imi deschid iar Onlyfans-ul, insa aici o sa apelez la ajutorul vostru, caci am nevoie de parteneri pentru filmat. 
Daca sunt doritori pe aici o sa va rog sa imi lasati un mesaj😈

Daca ai nevoie de doritori eu ma bag 😉

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am prelungit programul de munca pana la 02:00🥰

• Inimioara 1
Reputație: 390
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 1 oră, Cozonac77 a spus:

Hai că ușor-ușor o dăm là pace și facem treabă bună. Sunt dispus să merg cu tine în piață și să cumperi țigări la bucată 😇

Scrie-mi!!! (am rămas fără credit și eu Nu pot să-ți scriu 🥺)

Să nu uiți să-i trimiți și copia după CI dacă vă înțelegeți, că este cerința de bază a celor de pe Only ca să poți posta filmulețele!🤣🤣🤣

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 minute ago, geo20 said:

Să nu uiți să-i trimiți și copia după CI dacă vă înțelegeți, că este cerința de bază a celor de pe Only ca să poți posta filmulețele!🤣🤣🤣

Trebuie sa ai cont separat verificat. Nu ajung la mine detaliile lor;)

Postat
Acum 44 minute, Andreea069 a spus:

Trebuie sa ai cont separat verificat. Nu ajung la mine detaliile lor;)

Îți spun sigur că mai nou cer copie după CI, tocmai pentru a nu se trezi cu **spam editat** prestând sau alte cele. Ți-ai actualizat contul? Și ție îți cere poză ținând CI în mână ca să-l activezi! Am dreptate?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
15 minutes ago, geo20 said:

Îți spun sigur că mai nou cer copie după CI, tocmai pentru a nu se trezi cu **spam editat** prestând sau alte cele. Ți-ai actualizat contul? Și ție îți cere poză ținând CI în mână ca să-l activezi! Am dreptate?

Da, complet de acord cu tine aici, eu am profilul verified.

partenerii trebuie sa isi faca si ei conturi si la randul lor sa si le verifice cu CI. de asta am spus ca nu am eu acces la datele lor!

Postat
Acum 8 minute, Andreea069 a spus:

Da, complet de acord cu tine aici, eu am profilul verified.

partenerii trebuie sa isi faca si ei conturi si la randul lor sa si le verifice cu CI. de asta am spus ca nu am eu acces la datele lor!

Dacă Cozo își face cont, mă abonez pe 5 ani înainte!🤣🤣🤣

• Haha 4
Postat
Acum 19 minute, geo20 a spus:

Dacă Cozo își face cont, mă abonez pe 5 ani înainte!🤣🤣🤣

Hai să dezvoltăm uMpicuț subiectul, Fără caterincă!

Eu, din câte știu... Doar unul din parteneri trebuie să aibe cont. Cont sau cont verificat. Cred că E tot una. Nu m-a interesat niciodată OnlyFans, Nici măcar nu am intrat vreodată pe site-ul ăla, dar....Dar dacă pot face un ban în plus, sunt Pro!

Acuma.... Nici nu știu cum sau dacă o fi bine să continui ce am de zis... Dar PLM, eu (uneori!) sunt mai dobitoc... și nici nu mă pricep prea bine să mint. Iegzistă posibilitatea să fie dejá un filmuleț cu mine și o fătucă de pe forumul ăsta minunat. Cine scormonește recenziile scrise de mine și se pricepe să citească printre rânduri, o să găsească detaliul cu pricina și implicit fata. Dar eu sunt ferm convins că Nu va ști Nimeni despre cine este vorba.

Ideea este ca fata mi-a zis că o să păstreze pentru ea...dar là final, după ce l-a vizionat de câteva ori, a zis că se gândește să-l pună pe contul ei de OnlyFans. Eu am început să râd și n-am zis nimic. Nu știu nimic Nici până în ziua de azi și nici nu mă macină curiozitatea. Cert este că ea avea o droaie de altfel de filmulețe din timpul întâlnirilor și zicea că mai postase din ele. Deci mi-e greu să cred că a avut nevoie de datele personale sau acordul partenerilor implicați.

Așa că, dragă Andreea/Izabela/Issabelle.... Call me 🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
6 minutes ago, Cozonac77 said:

Eu, din câte știu... Doar unul din parteneri trebuie să aibe cont. Cont sau cont verificat. Cred că E tot una. Nu m-a interesat niciodată OnlyFans, Nici măcar nu am intrat vreodată pe site-ul ăla, dar....Dar dacă pot face un ban în plus, sunt Pro!

Acuma.... Nici nu știu cum sau dacă o fi bine să continui ce am de zis... Dar PLM, eu (uneori!) sunt mai dobitoc... și nici nu mă pricep prea bine să mint. Iegzistă posibilitatea să fie dejá un filmuleț cu mine și o fătucă de pe forumul ăsta minunat. Cine scormonește recenziile scrise de mine și se pricepe să citească printre rânduri, o să găsească detaliul cu pricina și implicit fata. Dar eu sunt ferm convins că Nu va ști Nimeni despre cine este vorba.

Ideea este ca fata mi-a zis că o să păstreze pentru ea...dar là final, după ce l-a vizionat de câteva ori, a zis că se gândește să-l pună pe contul ei de OnlyFans. Eu am început să râd și n-am zis nimic. Nu știu nimic Nici până în ziua de azi și nici nu mă macină curiozitatea. Cert este că ea avea o droaie de altfel de filmulețe din timpul întâlnirilor și zicea că mai postase din ele. Deci mi-e greu să cred că a avut nevoie de datele personale sau acordul partenerilor implicați.

Are dreptate Geo. trebuie ca ambii parteneri sa aiba cont verificat cu CI.

• Mersi 1
Postat
Acum 32 minute, Andreea069 a spus:

Are dreptate Geo. trebuie ca ambii parteneri sa aiba cont verificat cu CI.

Poți să zici că n-ai minute, nu-i o rușine. Nici eu n-am 🥲

Suntem compatibili (Și) din punctul ăsta de vedere 🥰

Postat
Acum 54 minute, Cozonac77 a spus:

Au introdus oblligatoriu verificarea și înregistrarea ca să nu aibe probleme cu cei sub 18 ani. În schimb, tu poți să te filmezi cu fata, apoi puteți vinde filmulețele la doritori și acolo îi mai poți fenta, deoarece cei care cumpără sunt curioși să vadă fata în anumite ipostaze, și nu sunt curioși de cum arată partenerul! Este și asta o afacere pentru unii!🤣

Postat
1 oră în urmă, Cozonac77 a spus:

Am uitat, dacă fata de care spui a postat filmulețul fără acordul tău, este infracțiune, iar dacă te-a filmat fără să știi, este și mai grav!

• Oras:Nu spun
  • Oras:Nu spun
Postat
Acum 5 ore, Andreea069 a spus:

Frumuseilor, vreau sa imi deschid iar Onlyfans-ul, insa aici o sa apelez la ajutorul vostru, caci am nevoie de parteneri pentru filmat. 

Dacă ai nevoie ma poți contacta 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
2 hours ago, Cozonac77 said:

Poți să zici că n-ai minute, nu-i o rușine. Nici eu n-am 🥲

Suntem compatibili (Și) din punctul ăsta de vedere 🥰

Pai si ce facem, ne gasim la juma’ de drum?😁

Postat
Acum 3 ore, geo20 a spus:

Am uitat, dacă fata de care spui a postat filmulețul fără acordul tău, este infracțiune, iar dacă te-a filmat fără să știi, este și mai grav!

Poa' să facă ce-o vrea cu el, a fost rugămintea ei, iar EU, milostiv de fel.... i-am făcut pe plac. Nu știu cum PLM se face că nici așa nu ies bine 🥲

1 oră în urmă, Andreea069 a spus:

Pai si ce facem, ne gasim la juma’ de drum?😁

Jumate+1 din partea ta 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 10 ore, Andreea069 a spus:

Daca vrei să filmezi fetiș cu pula mică eu te pot ajuta 😁

Da noi ce primim? 😘

Numa nu BDSM.

Reputație: -1182
Postat
10 hours ago, Andreea069 said:

De asemenea, doresc sa am si videoclipuri care sa contina fantezii o idee mai “inedite”, deci caut persoane deschise la “ necunoscut “ si extrem😁

Vin eu, facem sex anal? Sau nu ești deschisă la fantezii din astea? Hai că-i o idee mai inedită cum zici tu, dacă și tu ești o persoană deschisa la necunoscut 😁

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 41 minute, Lucas0 a spus:

Vin eu, facem sex anal? Sau nu ești deschisă la fantezii din astea? Hai că-i o idee mai inedită cum zici tu, dacă și tu ești o persoană deschisa la necunoscut 😁

Lucas, nu știu de ce am impresia că ideea fetei de a face sex anal cu tine nu e neapărat cum crezi tu că ar trebui sa fie 😂

Grijă la strap-on! 😁

Reputație: 1858
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar
Postat

Ai aprins topicul si lumea cu propunerea ta, felicitări pt inițiativă 😊

Probabil cererea only fans de poză cu CI pt toti participanții e mai recentă, nu se aplica in trecut.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața!🫦

Disponibila 10:00-00:00❤️

IMG_8894.png

IMG_8895.png

• Like 1
  • Inimioara 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...