Sari la conținut

Issabelle DOMINARE ACTIVA/PASIVA😈 0760465320

Postări Recomandate

Reputație: 3946
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 2 ore, Andreea069 a spus:

Buna! Vizita mea la TM se anuleaza definitiv, mulțumita nevertebratelor de genul domnului din ss-urile de mai jos.

Imi pare rau ca din cauza unei singure persoane “sufera” mai multe, insa nu imi asum riscuri inutile.

Și eu aș fi vrut să ajung la tine....dar dacă nu aveai locația là parterul blocului, Poate mă împiedicam pe scări și-mi frângeam gâtul. Sau dacă stăteai la etaj superior și rămâneam blocat în lift iegzista posibilitatea să fac atac de panică....

Am stat și am analizat situația și sunt Prea multe riscuri. Bine că ai zis că anulezi vizita 😌

• Haha 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

După cazul de la Iași, eu cred ca e bine de suflat în iaurt. Deci nu vad rostul mistourilor 

Reputație: 1858
  • Oras:Ar
Postat

Cred că ai zilnic oferte de sex neprotejat, indiferent unde lucrezi. Nu va exista oraș in România sau afară unde să nu ai astfel de propuneri sau vhiar amenunțări. E doar o chestiune de alegere personală unde vrei să lucrezi.l, nu poti da vina pe astfel de evenimente.

Spor!

Reputație: -1182
Postat
5 hours ago, Andreea069 said:

De ce sa le spun ceva ce este specificat deja? Suntem analfabeti si nu stim sa citim? Sau ne e lene? 

Le e lene să citească sau nu știu să citească, dar na ăștia sunt unii băieți, că doar e vorba de bani aici nu daca ști să citești

• Telefon: 0725274262
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
16 minutes ago, Lucas0 said:

Le e lene să citească sau nu știu să citească, dar na ăștia sunt unii băieți, că doar e vorba de bani aici nu daca ști să citești

Eu te inteleg, insa Omenia e lucru mare. Nu trebuie sa fii scolit ca sa nu fii necioplit cu cei din jur!

Reputație: 129
  • Oras:Timisoara
Postat
8 hours ago, Andreea069 said:

Buna! Vizita mea la TM se anuleaza definitiv, mulțumita nevertebratelor de genul domnului din ss-urile de mai jos.

Imi pare rau ca din cauza unei singure persoane “sufera” mai multe, insa nu imi asum riscuri inutile.

Cat despre cavalerul ce mi-a scris asta, probabil te vei linisti cand vei lua vreun BTS. E singura solutie.

Va sarut si sunt convinsa ca m-ati fi primit cu foarte multa caldura, insa, ma repet, nu imi asumi riscuri❤️

IMG_6221.jpeg

IMG_6222.jpeg

Eu in locu tau postam si numaru lui de telefon.

Apropo de bts, se poate lua si din oral neprotejat, din cauza asta eu aleg doar oral protejat. Am citit destule povesti de la barbati care au patit-o.

Postat

Din ceea ce ai arătat la mesaje ai procedat greșit! Trebuia doar sa răspunzi,,Nu fac" fără alte comentarii,respectiv ca-i postezi intrebarea și cred ca nu se ajungea la amenintari,care au fost după ce l-ai amenințat cu postarea...poate un pic de diplomație era suficienta și nu aveai probleme!

Reputație: 129
Postat
22 hours ago, Andreea069 said:

Cat despre cavalerul ce mi-a scris asta, probabil te vei linisti cand vei lua vreun BTS. E singura solutie.

Va sarut si sunt convinsa ca m-ati fi primit cu foarte multa caldura, insa, ma repet, nu imi asumi riscuri❤️

IMG_6221.jpeg

IMG_6222.jpeg

Posteaza te rog numaru lui, vreau sa mi bat pula de el.

Vreau sa ma distrez putin cu el.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, ALEX1_1 said:

Posteaza te rog numaru lui, vreau sa mi bat pula de el.

Vreau sa ma distrez putin cu el.

Din pacate nu pot posta nr de telefon aici, si crede-ma ca nu sunt genul de om care sa ii faca rau altuia. El atat a putut, saracu, si atat a facut

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
15 hours ago, marcos012 said:

Din ceea ce ai arătat la mesaje ai procedat greșit! Trebuia doar sa răspunzi,,Nu fac" fără alte comentarii,respectiv ca-i postezi intrebarea și cred ca nu se ajungea la amenintari,care au fost după ce l-ai amenințat cu postarea...poate un pic de diplomație era suficienta și nu aveai probleme!

Sa inteleg ca el a amenintat deoarece a fost impins de reactia mea sa faca acest lucru?😂…. 
Un om sanatos ar fi raspuns cu “ ai dreptate, nu cred ca e ok sa fiu si eu, si sa fac si pe altii, focar de infectie “ . Sau nu ar fi raspuns nimic dar s-ar fi gandit la cat de redus mintal poti sa fii cand ceri asa ceva unei femei care are raporturi sexuale cu 10 pers diferite zilnic.

Nu sunt datoare sa tratez lipsa de respect si nesimtirea si tupeul porcesc cu diplomație. Pentru ca probabil de asta si face ce face, ca i s a permis. Eu nu tolerez.

Vizitator
Postat
Acum 28 minute, Andreea069 a spus:

Sa inteleg ca el a amenintat deoarece a fost impins de reactia mea sa faca acest lucru?😂…. 
Un om sanatos ar fi raspuns cu “ ai dreptate, nu cred ca e ok sa fiu si eu, si sa fac si pe altii, focar de infectie “ . Sau nu ar fi raspuns nimic dar s-ar fi gandit la cat de redus mintal poti sa fii cand ceri asa ceva unei femei care are raporturi sexuale cu 10 pers diferite zilnic.

Nu sunt datoare sa tratez lipsa de respect si nesimtirea si tupeul porcesc cu diplomație. Pentru ca probabil de asta si face ce face, ca i s a permis. Eu nu tolerez.

Eu zic sa te concentrezi pe viitor. Trecutul nu are rost sa îl răscolești

Postat

Și totuși... Nu ne ținem de cuvânt și vii (măcar) câteva zile în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi?🥰

Eu te ginisem de vreun an de zile...chiar eram uMpicuț entuziasmat când ți-ai anunțat prezența. Aș putea să garantez(pentru alții, Nu pentru mine!!) că nu sunt doar derbedei aici. Sunt și o grămadă de domni 😇 

Poate te răzgândești și ocupi cazarea aia de ziceai că o ai rezervată, fie ea și pe Rebreanu 😌

Acum 33 minute, JamesHunt a spus:

Eu zic sa te concentrezi pe viitor. Trecutul nu are rost sa îl răscolești

Aha... bine zici!

Nu răscolim trecutul și ne concentrăm pe viitor! Prezentul cine PLM îl (mai) trăiește 🥲

Vizitator
Postat
Acum 8 minute, Cozonac77 a spus:

Și totuși... Nu ne ținem de cuvânt și vii (măcar) câteva zile în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi?🥰

Eu te ginisem de vreun an de zile...chiar eram uMpicuț entuziasmat când ți-ai anunțat prezența. Aș putea să garantez(pentru alții, Nu pentru mine!!) că nu sunt doar derbedei aici. Sunt și o grămadă de domni 😇 

Poate te răzgândești și ocupi cazarea aia de ziceai că o ai rezervată, fie ea și pe Rebreanu 😌

Aha... bine zici!

Nu răscolim trecutul și ne concentrăm pe viitor! Prezentul cine PLM îl (mai) trăiește 🥲

La cate postări cu chematul pe sate ai, mai mir ca știi ce e aia prezent. Eu o încurajez maxim sa NU vină în Timișoara. Mai ales după episodul Iași. Mai bine sănătoasă și ok decât cu amenințări și chemări pe sate. 

Postat
Acum 28 minute, JamesHunt a spus:

La cate postări cu chematul pe sate ai, mai mir ca știi ce e aia prezent. Eu o încurajez maxim sa NU vină în Timișoara. Mai ales după episodul Iași. Mai bine sănătoasă și ok decât cu amenințări și chemări pe sate. 

Ai o logică demnă de invidiat!!

În cazul în care nu s-au schimbat coordonatele de pe-o zi pe alta, să știi Iași și Timișoara sunt fix în capete opuse de țară. Probabil în metropola Bacău sunteți foarte bine orientați ... Puteți face naveta până la Iași (și) cu căruța, nu aveți nevoie de hartă 🙂 

• Haha 2
Vizitator
Postat
Acum 8 minute, Cozonac77 a spus:

Ai o logică demnă de invidiat!!

În cazul în care nu s-au schimbat coordonatele de pe-o zi pe alta, să știi Iași și Timișoara sunt fix în capete opuse de țară. Probabil în metropola Bacău sunteți foarte bine orientați ... Puteți face naveta până la Iași (și) cu căruța, nu aveți nevoie de hartă 🙂 

Mda, ma așteptăm la o replica mai inteligenta. Dar îți înțeleg gândirea și o sa cedez. Ramai cu chematul pe sate.

Postat
Acum 31 minute, JamesHunt a spus:

Mda, ma așteptăm la o replica mai inteligenta. Dar îți înțeleg gândirea și o sa cedez. Ramai cu chematul pe sate.

Dacă în urma unui tragic eveniment, ai fi sfătuit fata ori să renunțe la astfel de practici care o pun în pericol, ori să evite locul cu pricina... aș fi înțeles intervenția ta și aș fi fost întru totul de acord.

Dar când tu amintești de tragedia de la Iași și spui să evite Timișoara... scuză-mă pe mine că nu sunt atât de inteligent încât să pot înțelege 

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 12 minute, Cozonac77 a spus:

Dacă în urma unui tragic eveniment, ai fi sfătuit fata ori să renunțe la astfel de practici care o pun în pericol, ori să evite locul cu pricina... aș fi înțeles intervenția ta și aș fi fost întru totul de acord.

Dar când tu amintești de tragedia de la Iași și spui să evite Timișoara... scuză-mă pe mine că nu sunt atât de inteligent încât să pot înțelege 

Seen

• Oras:Timișoara
Postat

Sincer după părerea mea la asemea întrebări trebuie dat cu seen și blocat numărul, atât.

Nu venit cu replici și da amenintari că postezi mesajele, ăla credea că o să îi apără numărul pe cine știe unde de aia a și reacționat așa.

Probabil și de la alții vei primi asemenea reacții daca le zici că postezi mesajele nu-i ceva ieșit din comun.

Iar cea ce sa întâmplat la Iasi e caz izolat acolo sigur a mai fost la ea se știau, nu s-a dus ăla aleator la ea și a ciocanit-o.

Pe viitor, seen, block și la revedere !

Postat

Și dacă stau bine să mă gândesc suna și a ușoară ipocrizie, ai sărit să-l certi pe ăla că a cerut așa ceva dar tu faci oralul neprotejat, deci cam puturoasa situația, da nu sunt aceleași riscuri ca vaginal sau anal neprotejat însă totuși sunt mult mai mari decât la OP, la fel și la FK (daca are ala o infecție cu HPV in gat ? ) deci mi se pare ca ăla din moment ce a văzut ON a zis poate merge și NN având în vedere că se practica destul de des sau poate omul sa referit la oral și atât.

Când îl mai și certi și ameninți că postezi mesajele sare omu cu nasoale si el ce-i să-i faci...

Reputație: 1858
Postat

E păcat ca ai pedepsit un oraș ßi o zonă intreagă, considerate dintre cele mai civilizate din țară, pt un prost. 

Iți inteleg temerea, deși in această meserie cred că ai parte de astfel de dobitoci zilnic, chiar si acolo unde esti tu momentan.

Dper sa te răzgândedti pe viitor in privinta Banatului.

Postat
Acum 1 oră, unsuflet a spus:

E păcat ca ai pedepsit un oraș ßi o zonă intreagă, considerate dintre cele mai civilizate din țară, pt un prost. 

Iți inteleg temerea, deși in această meserie cred că ai parte de astfel de dobitoci zilnic, chiar si acolo unde esti tu momentan.

Dper sa te răzgândedti pe viitor in privinta Banatului.

La cum gândește,  reacționează,cred ca e mai bine sa stea,meargă în alta parte.

Postat
10 hours ago, JamesHunt said:

Domnule trebuie să remarc și eu logica buna pe care o ai.

Daca se intampla in Germania așa ceva îți dai seama că îi ziceam și eu să ocolească Franta....înțelegi cum gândești ? 

Nu ii i-au apărarea la Cozonac, îmi vine să vars când citesc ce scrie pe aici dar în situația de față are dreptate.

Cât despre venit unu sau altul și luata fata la ciocane nu cred, repet incidentul de la Iasi este un caz izolat, au fost cel mai probabil neînțelegeri între ei și sigur se știau că nu apare unu la ușă cu barosul să-ți dărâme dinții din senin sa fim seriosi...

Vizitator
Postat
Acum 6 ore, TheRadagon a spus:

Domnule trebuie să remarc și eu logica buna pe care o ai.

Daca se intampla in Germania așa ceva îți dai seama că îi ziceam și eu să ocolească Franta....înțelegi cum gândești ? 

Nu ii i-au apărarea la Cozonac, îmi vine să vars când citesc ce scrie pe aici dar în situația de față are dreptate.

Cât despre venit unu sau altul și luata fata la ciocane nu cred, repet incidentul de la Iasi este un caz izolat, au fost cel mai probabil neînțelegeri între ei și sigur se știau că nu apare unu la ușă cu barosul să-ți dărâme dinții din senin sa fim seriosi...

Seen

Postat

Bun, când ești și arogant și prost nu mai este loc de discuții deci logica și-a găsit stapanul potrivit

• Oras:Iași
  • Oras:Iași
Postat
La 20.03.2024 la 13:03, Andreea069 a spus:

Din pacate nu pot posta nr de telefon aici, si crede-ma ca nu sunt genul de om care sa ii faca rau altuia. El atat a putut, saracu, si atat a facut

Punei nr la CLIENTI cu probleme să îl ocolească toate fetele .... 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...