KrisztianSzi Reputație: 4 Postat Martie 9, 2024 Oras:Miercurea Ciuc Oras:Miercurea Ciuc Postat Martie 9, 2024 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/noua-stapana-ana/30622486dd8771f5eg28f9d430ii19f5.html Ați fost careva la dănsa? E chiar stăpănă adevăratâ? S-au improvizare? Am vorbit cu ea la telefon şi a spus ca e doar la şedintă, 450lei o sedință. Păreri dacă ați vizitat-o? Va rog! Eu am mai fost la o stăpână în cluj cănd eram la facultate, dar era cum trebuie...mi-a plăcut mult! Multumesc anticipat!
LeaveU Reputație: 11 Postat Martie 9, 2024 Oras:Undeva departe Oras:Undeva departe Postat Martie 9, 2024 Are poza la whatsapp cu ea, e plinuta din ce vad, nu prea pare genul de stapana. Nu stiu ce sa zic.
EuEu112 Reputație: 0 Postat Martie 9, 2024 Oras:Miercurea-Ciuc Oras:Miercurea-Ciuc Postat Martie 9, 2024 Acum 11 ore, KrisztianSzi a spus: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/noua-stapana-ana/30622486dd8771f5eg28f9d430ii19f5.html Ați fost careva la dănsa? E chiar stăpănă adevăratâ? S-au improvizare? Am vorbit cu ea la telefon şi a spus ca e doar la şedintă, 450lei o sedință. Păreri dacă ați vizitat-o? Va rog! Eu am mai fost la o stăpână în cluj cănd eram la facultate, dar era cum trebuie...mi-a plăcut mult! Multumesc anticipat! Acum 8 ore, LeaveU a spus: Are poza la whatsapp cu ea, e plinuta din ce vad, nu prea pare genul de stapana. Nu stiu ce sa zic. O nesimțită care își face singură reclamă sau pune pestele sa își facă cont aici și sa ii lase reclamă bună, Am fost la ea și are un comportament de toată scârba și ii mai atârnă și carnea pe ea nu merită nici un ban
KrisztianSzi Reputație: 4 Postat Martie 17, 2024 Oras:Miercurea Ciuc Oras:Miercurea Ciuc Autor Postat Martie 17, 2024 Am vizitat-o joi seara 🫠 e arogantă! Ce stabiliti prin mesaj pe whatsapp se ține de ea. Are jucării la greu😏 no comment. Chiar cum e scris la ea in anunț "experiența face diferența" Nu am alceva de spus. E ceea ce trebe! Stăpănă arogantă, sexy. Eu am tras înainte să am curajul...dar nu știu cum să spun! E ceea ce trebe! Care aveți fetishul asta. Merită încercat. Ps. Cum am mai spui! Și vă mai spun! Nu am intrat pe acest site să răspund la insulturi. Să intru in discuții cu nimeni! Am intrat să împărtășesc experiențe plăcute și neplăcute cu voi! Ca pe viitor să știți unde mergeți. Baftă!
KrisztianSzi Reputație: 4 Postat Aprilie 16, 2024 Oras:Miercurea Ciuc Oras:Miercurea Ciuc Autor Postat Aprilie 16, 2024 La 18.03.2024 la 0:43, KrisztianSzi a spus: Am vizitat-o joi seara 🫠 Data trecută mi-a promis ca va aduce toate jucariile care le poate transporta...deci o valiză mare! Plină... nu știu cum să va spun, dar cui îi place acest gen de erotism, Stăpână Ana chiar se joacă la limite intr-un mod excitant. Se vede ca are experiență👌 a scris că e pe ciclu. Cei care ati mai fost la stăpâne știți că asta e un deliciu! Și nu ma mințit...totul cum stabilim așa se intamplă...cei drept nu prea e vorbăreată, un pic arogantă, dar își știe meseria! Și sa terminat și ea. Ce e rar la stăpâne! Deci o face din plăcere. Recomand...o stăpână adevarată! Fara prea multe discuții, dar trece la treabă bună. 🫠🫣😉
LeaveU Reputație: 11 Postat Aprilie 17, 2024 Oras:Undeva departe Oras:Undeva departe Postat Aprilie 17, 2024 Acum 17 ore, KrisztianSzi a spus: Data trecută mi-a promis ca va aduce toate jucariile care le poate transporta...deci o valiză mare! Plină... nu știu cum să va spun, dar cui îi place acest gen de erotism, Stăpână Ana chiar se joacă la limite intr-un mod excitant. Se vede ca are experiență👌 a scris că e pe ciclu. Cei care ati mai fost la stăpâne știți că asta e un deliciu! Și nu ma mințit...totul cum stabilim așa se intamplă...cei drept nu prea e vorbăreată, un pic arogantă, dar își știe meseria! Și sa terminat și ea. Ce e rar la stăpâne! Deci o face din plăcere. Recomand...o stăpână adevarată! Fara prea multe discuții, dar trece la treabă bună. 🫠🫣😉 Pozele din anunt sunt reale? Ca vad ca seamana cu pozele din anuntul Monikai, aceeasi lenjerie, tatuaje. E aceeasi persoana sau? Si care i faza cu ciclul? Just curious 😁
KrisztianSzi Reputație: 4 Postat Aprilie 20, 2024 Oras:Miercurea Ciuc Oras:Miercurea Ciuc Autor Postat Aprilie 20, 2024 La 17.04.2024 la 12:49, LeaveU a spus: Pozele din anunt sunt reale? Ca vad ca seamana cu pozele din anuntul Monikai, aceeasi lenjerie, tatuaje. E aceeasi persoana sau? Si care i faza cu ciclul? Just curious 😁 Monica şi Stăpână Ana e același persoanâ! Dar personaje diferite! Monica o persoană dulce și rabdatoare, Stăpână Ana o entitate ascunsa sub un chip angelic. Nemilos. Cred că e o traumă la ea pentru care poate fi așa nemiloasă, pentru că e ceva diferit. Dublă personalitate? Nu știu. Pozele sunt reale! Faza cu ciclu? E un deliciu pentru cei care le place sa fie supuşi. Uro şi scato e ceva normal, dar ciclu e rar şi mai special. Eu sunt foarte curios în viața de zi cu zi cum e?🤔 dulcele Monica? Sau nemiloasa Stăpână Ana? Oricum eu am fost la ea(ele) și am stat de vorbă cu ea, dar se deschide foarte greu, mai de loc. Atat știu că e unguroaică, nu l-am crezut că e din ungaria deci mi-a arătat buletinul. Dar în rest nu se deschide, ca persoană e foarte misterioasă. Nu se deschide. Ca personaje e bună.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum