CockMando Reputație: 27 Postat Martie 10 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Martie 10 Hello! Am vazut ca e in Cluj momentan. Pe Shemalewiki pare destul de dotata cu un capau imens. A fost cineva la ea in Bucuresti? Banuiesc ca e 1,000 lei ora cu de toate. mersi! Link spre comentariu
CockMando Reputație: 27 Postat Martie 11 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Martie 11 Nimic? Link spre comentariu
pmm21 Reputație: 2 Postat Martie 11 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 11 Salut, ai fost? Link spre comentariu
vandalul Reputație: 0 Postat Martie 24 Partajează Postat Martie 24 Am fost eu în București, de 2 ori de când a fost în tara. E reala, arata ca în poze, curata, aranjata, locație pe lângă universitate, Sâni mari se vad frumos și stau frumos pe ea. Pula mare și fute de te îndrăgostești de ea. Mai mult activa, dominanta dar și pasiva din ce am înțeles. 1000 RON ora / iar ca sa își dea drumul și ea e 250 lei extra. Spor la ciocane! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum