hardrock Reputație: 142 Postat Martie 13, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 13, 2024 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/maseoza/5e199243ff3e70fged17192ee7010f8e.html Am gasiti anuntul pe publi24. Poze reale Fata este veche in domeniu, de cca 5-6 ani, cred ca a avut locatia pe Sagului. Locatie: langa sectia de politie de pe Cal Girocului, intr-un bloc de garsoniere. Locuri de parcare suficiente Cand am urcat eu, cobora un tip in tricou si slapi, poate o fi coincidenta, dar inclin sa cred ca era partenerul de viata garsoniera - nota 6. Actiunea se petrece in dormitor, acelasi pat, aceasi patura, nu a pus hartie de masaj, sau cersaf curat. Am observat la iesire ca are si masa de masaj, dar nu a mentionat ca o foloseste. baie mica, la cerere iti ofera prosop, Actiunea in sine a durat 1h, timp in care am avut parte de un masaj bun pe picioare si spate dupa care m-a intors si am avut parte de un masaj erotic, in care s-a folosit de sani masajul il apreciez ca fiind bun, de nota 8 spre 9. In tot timpul fata a fost dezbracata. poti sa o atingi, accepta limbute, dar nu accepta sa introduci degete . tarife 100 ron 1/2h sau 200 ron 1 h nu m-am simtit grabit, in timpul sedintei a avut tel pe silentios, dar a avut multe apeluri in ora respectiva apreciere generala: ar fi super ok de mers daca ar avea o alta locatie, speciala in care sa faca doar masaj, 3 1
libanezu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 22, 2024 Salutare! Am fost la domnisoara prin vara, candva. Confirm cele spuse de hardrock. Are niste sani foarte frumosi, placuti la atingere. Am incercat sa mai dau de ea dar telefonul parea a fi inchis, iar acum robotul spune ca nu este valabil. E cineva pe aici care poate are ceva informatii? Sau poate are alt anunt/telefon? Numai bine!!
nicuso Reputație: 2 Postat Ianuarie 25 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 25 Salutare, am fost la această duduie și vreau să vă împărtășesc și vouă experienta. Are anunț cu un alt număr și activează undeva în torontalului, programare pe wattap stabilim o întâlnire pentru ora 17 ajuns în locație mai devreme o contactez și urc după improspatare trecem la masaj care e unul destul de ok iar după 30 de minute ajungem la partea erotică unde nu e cine știe ce am încercat sa plusez iar fata a fost receptiva cu un op după o scurtă negociere la note nu mă pricep dar în total amenda a fost 200 masaj și 100 op nu mam simțit grăbit după acțiune am stat la o țigară și la povesti în total 1 oră jumate. De revenit probabil că da pentru masaj!! 2 1
hardrock Reputație: 142 Postat Ianuarie 28 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Ianuarie 28 La 25.01.2025 la 11:55, nicuso a spus: Salutare, am fost la această duduie și vreau să vă împărtășesc și vouă experienta. Are anunț cu un alt număr și activează undeva în torontalului, programare pe wattap stabilim o întâlnire pentru ora 17 ajuns în locație mai devreme o contactez și urc după improspatare trecem la masaj care e unul destul de ok iar după 30 de minute ajungem la partea erotică unde nu e cine știe ce am încercat sa plusez iar fata a fost receptiva cu un op după o scurtă negociere la note nu mă pricep dar în total amenda a fost 200 masaj și 100 op nu mam simțit grăbit după acțiune am stat la o țigară și la povesti în total 1 oră jumate. De revenit probabil că da pentru masaj!! care ar fi link si telefon nou?
nicuso Reputație: 2 Postat Ianuarie 28 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Ianuarie 28 1 oră în urmă, hardrock a spus: care ar fi link si telefon nou? 0720730741
masajlover Reputație: 5 Postat Marți la 09:42 Postat Marți la 09:42 On 1/25/2025 at 11:55 AM, nicuso said: Salutare, am fost la această duduie și vreau să vă împărtășesc și vouă experienta. Are anunț cu un alt număr și activează undeva în torontalului, programare pe wattap stabilim o întâlnire pentru ora 17 ajuns în locație mai devreme o contactez și urc după improspatare trecem la masaj care e unul destul de ok iar după 30 de minute ajungem la partea erotică unde nu e cine știe ce am încercat sa plusez iar fata a fost receptiva cu un op după o scurtă negociere la note nu mă pricep dar în total amenda a fost 200 masaj și 100 op nu mam simțit grăbit după acțiune am stat la o țigară și la povesti în total 1 oră jumate. De revenit probabil că da pentru masaj!! Numarul de telefon ce l-ai pus nu are whatsapp! Am vrut si eu sa merg la domnisoara in vara, dar a avut nr. inchis o vreme. Pune te rog nr. nou si anuntul de publi24
masajlover Reputație: 5 Postat Miercuri la 08:43 Postat Miercuri la 08:43 Am reusit sa o identific pe domnisoara pe publi plus ca mi-am dat seama ca am vizitat-o anul trecut. Tipa arata decent, frumusica la fata, cam la 35 ani, sani mari, fund cam mic. Poti sa atingi peste tot, dar fara degete in pasarica. Masajul relativ decent, cel putin comparativ cu altele... Locatia era undeva la parterul unui bloc prin zona Piata Verde de pe Aradului. Din cate imi amintesc masajul l-am facut pe pat, desi avea si masa de masaj. Masajul de relaxare dureaza cam 20-30 minute, vreo 5-10 minute te maseaza cu sanii pe spate, iar dupa te finalizeaza manual. In total tin minte ca a fost cam 50 minute door-to-door. Amenda era 200 lei pt. "1h" Extra OP +100 lei Overall nimic spectaculos, dar pt 200 lei poti avea experiente mult mai proaste... Pe publi are mai multe anunturi, unul dintre ele e asta: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/oaza-de-placere-si-relaxare/h6h2eeg07fg77ddhe34gdh63622i3d36.html Nr telefon: +40 730 754 316 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum