Sari la conținut

0734406821

Postări Recomandate

Postat

Nu o sa reușesc sa înțeleg nici o data logica de a muta publi aici cu întrebarea stupida ,,a fost cineva,,. Mai fraților dacă se ducea cineva și avea chef sa scrie era deja scris și era deja topic. Dacă nu ați găsit ce naiba va așteptați? Sa îl găsească pe vre unul remuscarea ca a fost și nu a postat? Dacă nu vreți sa va riscați duceti-va numai la ce cunoașteți! Restul oricum e un risc. E un forum cu păreri și recenzii nu o publicație unde sa întrebați unde nu va futeti banii de pomana!!! Pe bune fără supărare pentru nimeni, nu am nimic cu nimeni și mi-am propus sa nu dau dislike nimănui ( la început și nici acum nu îmi place sa îl iau și nici măcar sa nu știu de ce), dar la deschidere de topice în felul asta în mod cert ori de câte ori le voi vedea voi da dislike și am marea rugăminte ca toți sa dam aceasta mica atenție poate asa fiind banati și trebuind sa își facă alt cont se vor satura de deschis topice aiurea cu întrebări stupide sau cu jigniri din spatele ecranului!

• Oras:Buzau
Postat

150/300

pozele seamana dar pertotal sunt false , am ramas pentru ca arata bine

am luat un numar si am inceput , un numar e aparent 10 min si nu accepta sa schimbe mai multe poziti si am plecat fara sa termin 

note aspect 9 , servicii 2 , locatie la G1

Postat

Vizitat titulara. O să fiu scurt și la obiect. 

aspect: o gloabă de 1.70, 175 cu sâni mari drăguță la față însă este hrănită bine

servicii: nota -1 am optat pentru o oră și rău am făcut. Pus cauciuc fără să aștrepte și a început să molfăie acolo, după câteva min i-am cerut să facem NP , i-am spus ca vreau LOT la care mi-a răspuns ca ea nu face poziția asta(greșeala mea trebuia să întreb de la început) și de aici mi-a pierit cheful. Am finalizat în poziția capră însă nu asta era preferința mea. Cel de-al doilea nr nu am mai reușit să-l finalizez.

Atitudine: -1 e pe japcă plus ca reacționează destul de urat.

Cadou: 300

de revenit: Clar NU 

mai avea și o colegă care stătea pe balcon 

Spor să aveți 

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.