Sari la conținut

🔥🔥Sibel bruneta top🔥🔥0799381269

Sibel00

Postări Recomandate

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava
Postat
Acum 6 ore, fchiliman92 a spus:

Sibel la belle fille

Silicoane draga? Inca vro poza cu sani near ajuta mai mult 

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Salut

Am ajuns si eu azi pe la domnisoara Sibel, 

Programare facuta cu aprox 1h inainte pe care am respectat-o amandoi. Am ajuns cu 10 min mai devreme si a fost ok, din ce am inteles cineva nu a mai venit... anyway 

Ca si servicii  : 1 finalizare fara nimic dubios sau alte pretenti din partea mea. 

Locatie 9 : Lazar / Palas foarte ok apartamentul si curat. Am venit pregatit de acasa si nu am dat importanta daca erau sau nu prosoape, dar era curat  am nu am ce sa comentez doar ca nu imi plac blocurile de la Lazar. 

Normal P  10: Am schimbat cateva pozitii (cowgirl, missionary, prone) , in cowgirl nu prea a fost chimie nah , dar in missionary stie fata sa te tina cu picioarele sa pompezi chiar nu m-am asteptat, iar in prone ... blana, am simtit cum se face mai tight ca ii place. 

Oral N 10:  Is un barbat simplu nu am cerut ceva special am lasat-o sa isi faca ea treaba fara sa dau indicatii dar nu ma plang , miscarii normale suge bine si cu multe tentative de deep , as fi vrut 1h numai asa ... 

Aspect 9 :  Fix ca in poze la fata si la fel si inaltimea care e pe prima pagina , slabuta  cu fundulet obraznic , sani is naturali si un pic lasati dar destul de generosi eu unu nu pot sa zic ca am fost dezamagit mai ales ca voiam sa testez buzele alea in toate felurile.  Fiecare cu gusturile lui. 

GFE 10 : Vorbareata  si prietenoasa daca vrei sa ti o conversatie , FK cat am vrut (tin sa mentionez ca a folosit apa de gura cand am intrebat daca face, big thumbs up) ,atingeri, mangaieri, initiativa , nu am ce zice negativ. 

Eu unu am fost incantat si as reveni din pacate nu am intrebat pana cand e pe la noi. 

Spor. 

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Arad
Postat
Acum 16 ore, LXSTT a spus:

Salut

Am ajuns si eu azi pe la domnisoara Sibel, 

Programare facuta cu aprox 1h inainte pe care am respectat-o amandoi. Am ajuns cu 10 min mai devreme si a fost ok, din ce am inteles cineva nu a mai venit... anyway 

Ca si servicii  : 1 finalizare fara nimic dubios sau alte pretenti din partea mea. 

Locatie 9 : Lazar / Palas foarte ok apartamentul si curat. Am venit pregatit de acasa si nu am dat importanta daca erau sau nu prosoape, dar era curat  am nu am ce sa comentez doar ca nu imi plac blocurile de la Lazar. 

Normal P  10: Am schimbat cateva pozitii (cowgirl, missionary, prone) , in cowgirl nu prea a fost chimie nah , dar in missionary stie fata sa te tina cu picioarele sa pompezi chiar nu m-am asteptat, iar in prone ... blana, am simtit cum se face mai tight ca ii place. 

Oral N 10:  Is un barbat simplu nu am cerut ceva special am lasat-o sa isi faca ea treaba fara sa dau indicatii dar nu ma plang , miscarii normale suge bine si cu multe tentative de deep , as fi vrut 1h numai asa ... 

Aspect 9 :  Fix ca in poze la fata si la fel si inaltimea care e pe prima pagina , slabuta  cu fundulet obraznic , sani is naturali si un pic lasati dar destul de generosi eu unu nu pot sa zic ca am fost dezamagit mai ales ca voiam sa testez buzele alea in toate felurile.  Fiecare cu gusturile lui. 

GFE 10 : Vorbareata  si prietenoasa daca vrei sa ti o conversatie , FK cat am vrut (tin sa mentionez ca a folosit apa de gura cand am intrebat daca face, big thumbs up) ,atingeri, mangaieri, initiativa , nu am ce zice negativ. 

Eu unu am fost incantat si as reveni din pacate nu am intrebat pana cand e pe la noi. 

Spor. 

îți mulțumesc mult ❤️❤️❤️

Postat

Bună dimineața frumosilor❤️❤️❤️

Disponibila pentru programari

9fef30be-22a8-49b9-8fdd-e863bcbb5c4a.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 4
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat
Acum 20 minute, Sibel00 a spus:

Bună dimineața frumosilor❤️❤️❤️

Disponibila pentru programari

9fef30be-22a8-49b9-8fdd-e863bcbb5c4a.jpeg

Bună la dominare soft e și umilire ?

Postat
Acum 53 minute, catalin28 a spus:

Bună la dominare soft e și umilire ?

Nu

• Like 1
Postat

Dragilor doar astazi voi mai fi disponibilă.Voi anunța când îmi reiau activitatea.Va aștept pentru programări la birou

6CB6D482-2E59-4C3D-964C-B9A68D85A5FF.jpeg

• Inimioara 3
Postat

Bună dragii mei.Luni mă găsiți la birou.Am aceeași locație.Începând cu ora 13:00

120EA0BB-D13B-4D44-B071-A415ABEB5D97.jpeg

• Inimioara 1
  • Oras:Nord-est
Postat
32 minutes ago, Sibel00 said:

Bună dragii mei.Luni mă găsiți la birou.Am aceeași locație.Începând cu ora 13:00

120EA0BB-D13B-4D44-B071-A415ABEB5D97.jpeg

Ești superba 💯.Cat timp stai la noi?🙂

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Disponibilă pentru programări.Ultimele 3 zile în orașul vostru 

524B9B85-07EB-4683-A7C8-0FBD5F15B7BC.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, Alexandru195 a spus:

ce faci la dominare soft? niste servicii te rog 

Facessiting

Foot fetish 

Foot job

Postat
Acum 23 ore, fchiliman92 a spus:

Ești superba 💯.Cat timp stai la noi?🙂

3 zile o sa mai stau 

Postat
Chiar acum, Sibel00 a spus:

3 zile o sa mai stau 

Îți mulțumesc dragule ❤️

Postat
La 23.03.2024 la 22:25, Printultauu a spus:

Silicoane draga? Inca vro poza cu sani near ajuta mai mult 

Nu am silicoane

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, Sibel00 a spus:

88D76EC7-5451-4E73-9EC3-DFFEA766AFA6.jpeg.0f06e1cb146c114a07067e3802b4ec7f.jpegDisponibilă pentru programari mâine începând cu ora 10:00

Postat
2 hours ago, Sibel00 said:
2 hours ago, Sibel00 said:

88D76EC7-5451-4E73-9EC3-DFFEA766AFA6.jpeg.0f06e1cb146c114a07067e3802b4ec7f.jpegDisponibilă pentru programari mâine începând cu ora 10:00

Expand  

Damn girl ❤️

• Minus 1
Postat
Acum 9 ore, Sibel00 a spus:
Acum 9 ore, Sibel00 a spus:

Extinde  

Disponibilă pentru programari

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...