Sari la conținut

🔥🔥Sibel bruneta top🔥🔥0799381269

Sibel00

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat
10 hours ago, Sibel00 said:

88D76EC7-5451-4E73-9EC3-DFFEA766AFA6.jpeg.0f06e1cb146c114a07067e3802b4ec7f.jpegDisponibilă pentru programari începând cu ora 10:00

Ciorapeii aia ai tai, merita degustati! Nu mai zic de pasarica!! Suerba!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu știu ce au găsit alții la ea. 

Pozele o avantajează.

Preludiul e de formă. ON mediocru. NP foarte aiurea. E mică și orice mărime peste 10cm e prea mult pentru ea. Am încercat să intru în ea fără succese și am plecat.

4/10

Eu cu siguranță nu mai revin. 

• Oras:Arad
Postat
Acum 27 minute, hoennoisseur a spus:

Nu știu ce au găsit alții la ea. 

Pozele o avantajează.

Preludiul e de formă. ON mediocru. NP foarte aiurea. E mică și orice mărime peste 10cm e prea mult pentru ea. Am încercat să intru în ea fără succese și am plecat.

4/10

Eu cu siguranță nu mai revin. 

E doar părerea ta și ți-o respect.Cine a fost la mine știe exact ca preludiul  nu e de forma iar ON nu este mediocru 😂😂.Si daca primesc mărimi mari asta nu înseamnă ca poți intra “tot”.O seară frumoasă să ai.Data viitoare caută în altă parte la fete care acceptă să intri tot așa cum ai vrea tu😘

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Dragilor asta este ultima zi când activez în Iași.Disponibila pentru programari

• Like 1
Postat

Vă rog frumos nu mă mai suna-ți să mă întrebați de prețuri,servicii și locație.Nu suntem pe publi 24.Aveti toate detaliile pe topic

• Haha 1
Postat

Dar ce prețioasă e domnișoara, dorește să îi spunem poezii, nu să intrăm cu totul în ea. 

Evident că venim să futem, doar nu căutăm dragostea vieții aici. Așa că dacă ai așteptări sa vina băieții și să recite Eminescu, poate nu noi suntem în locul nepotrivit. 

Nu înseamnă că trebuie să fim bădărani sau nepoliticoși, dar nici ideea că trebuie să intri 5 cm max. nu o agreez. 

Clar că nu voi trece pragul domnișoarei, dar voiam totuși să știe de ce. 

• Mersi 1
Postat
Acum 39 minute, alex a spus:

Dar ce prețioasă e domnișoara, dorește să îi spunem poezii, nu să intrăm cu totul în ea. 

Evident că venim să futem, doar nu căutăm dragostea vieții aici. Așa că dacă ai așteptări sa vina băieții și să recite Eminescu, poate nu noi suntem în locul nepotrivit. 

Nu înseamnă că trebuie să fim bădărani sau nepoliticoși, dar nici ideea că trebuie să intri 5 cm max. nu o agreez. 

Clar că nu voi trece pragul domnișoarei, dar voiam totuși să știe de ce. 

Nici nu e nevoie să îmi treci pragul.Cei care se știu destul de dotați și vor să intre cu totul nu au ce căuta😘O zi buna

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat

Recunosc ca, daca am cu cine,  la preludiu mai imprumut de la poeti ... si chiar daca pare surprinzator in mediul asta ... unele recunosc nu numai autorul ... ceea ce inseamna mult....na astia ca mine care se multumesc si cu 10 cm adancime  ... incercam sa  "compensam" cu altceva.  

Sibel... eu o sa.ti dau 3 de minus ... ca nu esti blonda, ca n.ai sáni falşi si nici buze subțiri... poate si un al 4 lea ... ca nu esti urâtă. 

Iti doresc sa.ti vina la poarta doar clienti de care doresti. 

Dane ..  da.mi si mie un minus .. pt ca m.ai cam ocolit in ultimul timp

• Minus 1
  • Inimioara 1
Postat
On 4/3/2024 at 9:45 PM, max.ce.te. said:

Recunosc ca, daca am cu cine,  la preludiu mai imprumut de la poeti ... si chiar daca pare surprinzator in mediul asta ... unele recunosc nu numai autorul ... ceea ce inseamna mult....na astia ca mine care se multumesc si cu 10 cm adancime  ... incercam sa  "compensam" cu altceva.  

Sibel... eu o sa.ti dau 3 de minus ... ca nu esti blonda, ca n.ai sáni falşi si nici buze subțiri... poate si un al 4 lea ... ca nu esti urâtă. 

Iti doresc sa.ti vina la poarta doar clienti de care doresti. 

Dane ..  da.mi si mie un minus .. pt ca m.ai cam ocolit in ultimul timp

Max.ce.te.suge

• Haha 2
Postat

Intrigat de pozele vazute, am avut o tentativa la inceputul vizitei ei in Iasi dar nu am reusit sa ne sincronizam. Vazand ca nu mai sta prea multe zile pe la noi, am zis sa incerc din nou. Programare pe whatsapp rapida si desi m-am chinuit un pic prin jurul Lazar residence, fiind prima mea vizita in zona (chiar m-am ratacit un pic), m-a ajutat la telefon sa ajung in locatie.

Fata este foarte frumoasa, are un corp extraordinar si e o priveliste foarte frumoasa. Dupa un pic de discutii, fiind dusuit de acasa, am trecut direct la actiune.

Locatie: 10, apartament marisor, curat, pat spatios, lumina difuza, placut.

Aspect: 9/10 personal sunt adeptul femeilor mai voluptoase dar chiar si asa, mi-a placut, are un fund frumos tare si niste sani draguti, e mica de inaltime.

ON: 9/10 cu ochelarii aia e o priveliste faina tare, sustine un ritm alert si umed iar buzele alea mari se muleaza extroardinar de bine pe obiectul muncii. Pacar ca nu face CIM, tare mi-ar fi placut sa termin acolo.

OP: 7/10 e mica intr-adevar si te tine la o distanta ca sa ii fie si ei comod. Nu-s vreun genunchiar ca sa zic ca am cine stie ce organ si totusi am simtit asta. E deschisa la pozitii, am incercat cateva. Dupa lady on top si doggy, am asezat-o intr-un misionar unde am dat cat am putut si am terminat in balonas.

Per total, mie mi-a placut experienta dar sunt si destul de usor de multumit

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
Acum 7 ore, unomnou a spus:

Intrigat de pozele vazute, am avut o tentativa la inceputul vizitei ei in Iasi dar nu am reusit sa ne sincronizam. Vazand ca nu mai sta prea multe zile pe la noi, am zis sa incerc din nou. Programare pe whatsapp rapida si desi m-am chinuit un pic prin jurul Lazar residence, fiind prima mea vizita in zona (chiar m-am ratacit un pic), m-a ajutat la telefon sa ajung in locatie.

Fata este foarte frumoasa, are un corp extraordinar si e o priveliste foarte frumoasa. Dupa un pic de discutii, fiind dusuit de acasa, am trecut direct la actiune.

Locatie: 10, apartament marisor, curat, pat spatios, lumina difuza, placut.

Aspect: 9/10 personal sunt adeptul femeilor mai voluptoase dar chiar si asa, mi-a placut, are un fund frumos tare si niste sani draguti, e mica de inaltime.

ON: 9/10 cu ochelarii aia e o priveliste faina tare, sustine un ritm alert si umed iar buzele alea mari se muleaza extroardinar de bine pe obiectul muncii. Pacar ca nu face CIM, tare mi-ar fi placut sa termin acolo.

OP: 7/10 e mica intr-adevar si te tine la o distanta ca sa ii fie si ei comod. Nu-s vreun genunchiar ca sa zic ca am cine stie ce organ si totusi am simtit asta. E deschisa la pozitii, am incercat cateva. Dupa lady on top si doggy, am asezat-o intr-un misionar unde am dat cat am putut si am terminat in balonas.

Per total, mie mi-a placut experienta dar sunt si destul de usor de multumit

Îți mulțumesc frumos dragule❤️❤️

Postat

Disponibilă pentru programări începând cu ora 14:00.Ma găsiți la birou la Lazăr Resindence 

ba30d2fb-c4d5-4c39-a4ce-11cb1a928093.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...