Sari la conținut

Bruneta cu stil 19 ani ! In militari residence 0733643579

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 20 minute, BobylanDick a spus:

Nu ti pierde timpu, am avut un drum prin zona respectiva si mi-am zis ca 150 lei cat cerea pe finalizare nu sunt o pierdere prea mare. Este lemn tanase la meseria asta. Pozele sunt false evident, destul de tanara  un maxim 20 de ani, draguta la fata , tigancusa. cu niste vergeturi pe fund si pe coapse cum nu am vazut nici la babele pe plaja de nudisti. Constitutie slim , face totul protejat , nu schiteaza nimic. Lemn lemn. Ocoliti. Am incasat eu glontu sa nu-l mai incaseze altcineva.

• Like 3
Postat
Chiar acum, Georgetudor6 a spus:

Mulțumesc pentru atenționare 

Da , cine i-a facut anuntul nu este un prost , a gasit niste poze care nu apar la cautare nici cu yandex , nici cu google images. Textul destul de bine scris , peste nivelul ei de comunicare.

Postat
5 hours ago, aDistraction said:

Nu ti pierde timpu, am avut un drum prin zona respectiva si mi-am zis ca 150 lei cat cerea pe finalizare nu sunt o pierdere prea mare. Este lemn tanase la meseria asta. Pozele sunt false evident, destul de tanara  un maxim 20 de ani, draguta la fata , tigancusa. cu niste vergeturi pe fund si pe coapse cum nu am vazut nici la babele pe plaja de nudisti. Constitutie slim , face totul protejat , nu schiteaza nimic. Lemn lemn. Ocoliti. Am incasat eu glontu sa nu-l mai incaseze altcineva.

Multumesc de atentionare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...