Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2747 Postat Martie 20, 2024 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Martie 20, 2024 1 oră în urmă, Alissa69 a spus: In primul rand casa se închiriază pe termen înainte să ajung, fără a ști dacă e măcelărie sau nu..... Înțelegi ce vrei. Eu am înțeles ... ca tu ai înțeles ... ceea ce e de înțeles pe intelesu' tuturor ...
pastoru Reputație: 85 Postat Martie 21, 2024 Oras:cluj Oras:cluj Postat Martie 21, 2024 Ma umfla rasul cand vad o dublare de pret doar pentru un oral neprotejat. Cand ai o fațǎ atrăgătoare, sau hai cel putin simpatica, poti emite pretentii la un ‘extra’ pentru oralul bun neprotejat, insa hai sa fim sinceri, obiectivi si impartiali, chipul tǎu e cel mult de trecere. Eu as fugi de un oral executat de tine, indiferent de suma cerutǎ. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2024 Postat Martie 22, 2024 Bună dimineața dragilor 🤎 Vă aștept la programări începând cu ora 12:00 ❣️😍
josephseed Reputație: 847 Postat Martie 22, 2024 Postat Martie 22, 2024 Asta cu Atingeri in lista de servicii e superba. Bine ca nu sunt extra Dar totusi o intrebare tehnica. 1.67cm 63kg? Asta e cam de barbat greutatea sau sa inteleg ca exista kg in plus? Dib cate vad pozels sunt din categoria f editate, burta e in general mascata in poze, fara e destul de dolofana. Oare ma insel sau fata e cu 10kg minim peste greutatea recomandata la categoria de pret
josephseed Reputație: 847 Postat Martie 22, 2024 Postat Martie 22, 2024 Just now, josephseed said: Asta cu Atingeri in lista de servicii e superba. Bine ca nu sunt extra Dar totusi o intrebare tehnica. 1.67cm 63kg? Asta e cam de barbat greutatea sau sa inteleg ca exista kg in plus? Din cate vad pozel sunt din categoria f editate, burta e in general mascata in poze, fata e destul de dolofana. Oare ma insel sau fata asta e cu 10kg minim peste greutatea recomandata la categoria de pret PS. Urasc scrisul de pe telefon
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2024 Postat Martie 22, 2024 Acum 23 minute, josephseed a spus: PS. Urasc scrisul de pe telefon Acum 24 minute, josephseed a spus: Asta cu Atingeri in lista de servicii e superba. Bine ca nu sunt extra Dar totusi o intrebare tehnica. 1.67cm 63kg? Asta e cam de barbat greutatea sau sa inteleg ca exista kg in plus? Dib cate vad pozels sunt din categoria f editate, burta e in general mascata in poze, fara e destul de dolofana. Oare ma insel sau fata e cu 10kg minim peste greutatea recomandata la categoria de pret Dacă sunt cu câteva kg peste nu înseamnă că nu sunt cea din poze, dar totodată îți înțeleg conținutul și indignarea, faptul că nu ți am satisfăcut placerea de a sta la cafea și apel in telefon spune multe, iubite le găsești în altă parte, nu am timp de stat la bârfă in telefon, prestez doar niste servicii și nu am piar sa îmi răspundă la telefon, răspund când timpul îmi permite . Am și precizat că sunt ocupată, ți-am răspuns strict la un dialog în scris referitor la programare, faptul că tu ai timp sa stai in apel telefonic, eu nu am. P.S. Din doar câteva kg se poate scăpa, din răutate nu prea...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 23, 2024 Postat Martie 23, 2024 Buna dimineața ❣️ Vă aștept la noi programari dragii mei ❣️♥️♥️
josephseed Reputație: 847 Postat Martie 24, 2024 Postat Martie 24, 2024 On 3/22/2024 at 11:55 AM, Alissa69 said: Dacă sunt cu câteva kg peste nu înseamnă că nu sunt cea din poze, dar totodată îți înțeleg conținutul și indignarea, faptul că nu ți am satisfăcut placerea de a sta la cafea și apel in telefon spune multe, iubite le găsești în altă parte, nu am timp de stat la bârfă in telefon, prestez doar niste servicii și nu am piar sa îmi răspundă la telefon, răspund când timpul îmi permite . Am și precizat că sunt ocupată, ți-am răspuns strict la un dialog în scris referitor la programare, faptul că tu ai timp sa stai in apel telefonic, eu nu am. P.S. Din doar câteva kg se poate scăpa, din răutate nu prea... Comentariul cu telefonul se referea la nr de greseli de tastare(typo) pe care le-am facut la momentul redactarii. Poti fi sigura ca nici macar nu te-am contactat de frica sa nu fiu acuzat de atingeri si taxat automat. Cat despre rautate, daca as fi sa fiu rau, te-as intreba daca "scaparea de kg in plus" va fi taxata si ea ca servicu extra....vezi m-ai facut sa fiu rau si nu imi place, asa ca iti doresc succesuri si la cat mai multe sedinte cu oral neprotejat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum