unsuflet Reputație: 1823 Postat Martie 22 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Martie 22 Regulamentul interzice discutiile despre tarife pe topicul fetelor. 1 Link spre comentariu
Mic77 Reputație: 2 Postat Martie 22 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 22 Buna seara, am vizitat-o pe Simona seara trecuta , ne-am mai văzut și în Cluj , Timișoara . si vreau sa zic ca e de nota 10+. Te asteapta la intrare zâmbind ! Comunicarea cu ia foarte ușoară , programat pe wtsp respectat de ambele părți . Apartamente ei întotdeauna super OK , lenjerii prosoape curate , miros frumos . Locatia - 9.5 ( e greu cu parcare dar daca mergi dupa 19:00 e OK Oral - 10+ ( il umezeste, si are tenta de deep normal 9 Curatenie -10 Ambient - 10 Recomand cu incredere. Cu siguranta am sa revin la ea. Multumesc inca odata ca te-ai comportat exact ca o adevarata domnisoara si nu te-ai grabit. 2 Link spre comentariu
Simona01 Reputație: 512 Postat Martie 22 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 22 Acum 43 minute, Mic77 a spus: Buna seara, am vizitat-o pe Simona seara trecuta , ne-am mai văzut și în Cluj , Timișoara . si vreau sa zic ca e de nota 10+. Te asteapta la intrare zâmbind ! Comunicarea cu ia foarte ușoară , programat pe wtsp respectat de ambele părți . Apartamente ei întotdeauna super OK , lenjerii prosoape curate , miros frumos . Locatia - 9.5 ( e greu cu parcare dar daca mergi dupa 19:00 e OK Oral - 10+ ( il umezeste, si are tenta de deep normal 9 Curatenie -10 Ambient - 10 Recomand cu incredere. Cu siguranta am sa revin la ea. Multumesc inca odata ca te-ai comportat exact ca o adevarata domnisoara si nu te-ai grabit. Mulțumesc frumos 🥰 Link spre comentariu
Simona01 Reputație: 512 Postat Martie 22 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 22 Ultima zi la voi 😋 disponibilă până la 23:30 Link spre comentariu
cucubaubau Reputație: 15 Postat Martie 22 Oras:alba Oras:alba Partajează Postat Martie 22 1 oră în urmă, Mic77 a spus: Buna seara, am vizitat-o pe Simona seara trecuta , ne-am mai văzut și în Cluj , Timișoara . si vreau sa zic ca e de nota 10+. Te asteapta la intrare zâmbind ! Comunicarea cu ia foarte ușoară , programat pe wtsp respectat de ambele părți . Apartamente ei întotdeauna super OK , lenjerii prosoape curate , miros frumos . Locatia - 9.5 ( e greu cu parcare dar daca mergi dupa 19:00 e OK Oral - 10+ ( il umezeste, si are tenta de deep normal 9 Curatenie -10 Ambient - 10 Recomand cu incredere. Cu siguranta am sa revin la ea. Multumesc inca odata ca te-ai comportat exact ca o adevarata domnisoara si nu te-ai grabit. Dacă ai vizitat-o si ti-a plăcut așa de mult de ce nu i-ai lăsat și prin celelalte orașe pe unde ai mai întâlnit-o recenzii?Te-ai gândit tu ca aici albaiulienii au mai multa nevoie de recomandarea ta!Bă da prosti puteți fi unii dintre managerii acestor domnițe!Poate avea șanse sa fie vizitata de cât mai mulți dintre cei care urmăresc forumul,dar asa cred ca o sa-i scadă cota semnificativ . 1 Link spre comentariu
Simona01 Reputație: 512 Postat Martie 22 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 22 😜 Ultima zi 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum