Sari la conținut

Andreea 0744133878

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Andreea 0744133878
  • Membru Premium
  • Oras:. Calator
Postat

Florinnnns pe noi ne intereseaza fata nu bibanul.

(de ce am eu impresia ca este Ciocann deghizat, prea seamana topicurile lor) . 

Stim ca multe fete au un iubit care sta cu ele.

Trebuia sa incepi cu : locatie, cum arata fata , este buna sau nu si cum te-ai simtit cu ea.

Macar stii cum arata fata ? Poti sa ne oferi o descriere ?

Eu chiar am fost la fata asta si chiar mi-a placut putin de ea, nu asa mult incat sa-i fac un topic separat.

M-as mai intoarce o data la ea daca stau si ma gandesc.

Si chiar nu am vazut nici un biban ascuns in baie.

La sfarsitul comentariului ne puteai spune ca ai vazut si bibanul in toaleta, care este mai putin important daca fata te face sa te simti bine cu ea.

Si bibanul este interesat sa te simti bine si sa revii.

Daca incepi de prima data cu bibanul, nu te credem.

• Like 1
  • Oras:Piatra Neamț
Postat
Acum 13 ore, Eugenix a spus:

Florinnnns pe noi ne intereseaza fata nu bibanul.

(de ce am eu impresia ca este Ciocann deghizat, prea seamana topicurile lor) . 

Stim ca multe fete au un iubit care sta cu ele.

Trebuia sa incepi cu : locatie, cum arata fata , este buna sau nu si cum te-ai simtit cu ea.

Macar stii cum arata fata ? Poti sa ne oferi o descriere ?

Eu chiar am fost la fata asta si chiar mi-a placut putin de ea, nu asa mult incat sa-i fac un topic separat.

M-as mai intoarce o data la ea daca stau si ma gandesc.

Si chiar nu am vazut nici un biban ascuns in baie.

La sfarsitul comentariului ne puteai spune ca ai vazut si bibanul in toaleta, care este mai putin important daca fata te face sa te simti bine cu ea.

Si bibanul este interesat sa te simti bine si sa revii.

Daca incepi de prima data cu bibanul, nu te credem.

Deci e fata din poze?

• Membru Premium
Postat

DanielDinu nu trebuie sa ai increde mare in poze daca nu scrie "Reala 100%" sau " Confirm in locatie".

Majoritatea anunturilor de pe Publi24 au poze false. Daca vrei sa mergi la sigur citesti aici pe Forum.

Daca vrei sa testezi si singur resemneaza-te ca ai sa iei o groaza de tepe cu domnisoare de "etnie".

Nu este fata din poze dar este simpatica, miniona, foarte putin "mulatra", de treaba , o pui cum vrei, nu comenteaza si nu se grabeste.

Am stat o ora intreaga cu ea fara sa simt ca nu mai vrea.

Nu are experienta dar compenseaza cu felul ei de a fi (euforia tineretii).

Mie mi-a placut putin pentru ca are "fanta" stramta si chiar gemea credibil auzului meu.

Pentru mine a fost o experienta buna (ar fi singura fata putin "mulatra" pe care as vrea sa o mai vizitez o data, si am vazut multe).

Gusturile nu se discuta. 

Eu am scris doar parerea mea despre fata si nu ma intereseaza ca are poze false sau ca are peste (cum este titlul topicului deschis de Florinnns).

Bafta !

• Like 2

Postat
Acum 15 ore, Eugenix a spus:

DanielDinu nu trebuie sa ai increde mare in poze daca nu scrie "Reala 100%" sau " Confirm in locatie".

Majoritatea anunturilor de pe Publi24 au poze false. Daca vrei sa mergi la sigur citesti aici pe Forum.

Daca vrei sa testezi si singur resemneaza-te ca ai sa iei o groaza de tepe cu domnisoare de "etnie".

Nu este fata din poze dar este simpatica, miniona, foarte putin "mulatra", de treaba , o pui cum vrei, nu comenteaza si nu se grabeste.

Am stat o ora intreaga cu ea fara sa simt ca nu mai vrea.

Nu are experienta dar compenseaza cu felul ei de a fi (euforia tineretii).

Mie mi-a placut putin pentru ca are "fanta" stramta si chiar gemea credibil auzului meu.

Pentru mine a fost o experienta buna (ar fi singura fata putin "mulatra" pe care as vrea sa o mai vizitez o data, si am vazut multe).

Gusturile nu se discuta. 

Eu am scris doar parerea mea despre fata si nu ma intereseaza ca are poze false sau ca are peste (cum este titlul topicului deschis de Florinnns).

Bafta !

Mulțumesc pentru informații. Am să o vizitez și eu. Zi faină!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...