Sari la conținut

🦋Natalia🦋 0730797588🦋

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
La 23.04.2024 la 22:38, chkgenius a spus:

crede-ma nu am nimic cu nimeni...dar cand vezi pe jos jeg si la baie...am plecat direct :)) 

Esti probabil dotat colegule, mergi cu ea târâși dupa tine de te afecteaza podeaua, intrebarea mare este daca sa fute bine sau nu??? Si bibi din arad era o jegoasa maxima, am vb cu fata care a preluat atunci apartamentul de la ea la brotacei a zis fata ca a dezinfectat apartamentul ala 3 zile, dar sa futea tare bine bibi. Sunt fetite si fetite, harnice in pat sau harnice la curatenie, unele putine reusesc chiar ambele altele nici una nici alta.

• Like 1
  • Haha 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
15 hours ago, scarlxxrd said:

Esti probabil dotat colegule, mergi cu ea târâși dupa tine de te afecteaza podeaua, intrebarea mare este daca sa fute bine sau nu??? Si bibi din arad era o jegoasa maxima, am vb cu fata care a preluat atunci apartamentul de la ea la brotacei a zis fata ca a dezinfectat apartamentul ala 3 zile, dar sa futea tare bine bibi. Sunt fetite si fetite, harnice in pat sau harnice la curatenie, unele putine reusesc chiar ambele altele nici una nici alta.

daca se futea bine iti dai seama ca nu mai scriam de mizerie :)) dar cand nici una nici alta...las-o dracu...

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 1706
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Acum 2 minute, eusitul a spus:

Stiti ceva daca a revenit pitica asta? Ii tot vad pozele pe publi....?

De ce nu o contactezi ? Încă ești pe minute la cartela ? 

• Haha 2
Link spre comentariu
Reputație: 392
  • Oras:Balcik
  • Oras:Balcik

Vine pleaca la Galati,dar acolo e acasa,aici e la munca sta mai mult aici.

Daca ai pb cu umflaturi intre picioare te duci si iti face o muie fara pretentii si fara aartificii,dar se lasa manipulata,este o femeie mica,plinuta,neatractiva dar corecta,raport pret calitate.Serviciile sunt in functie de client,pe mine ma suge frumos si cu ON,dar exista alte alternative mai bune totusi.Spor

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
1 hour ago, Valjean said:

Vine pleaca la Galati,dar acolo e acasa,aici e la munca sta mai mult aici.

Daca ai pb cu umflaturi intre picioare te duci si iti face o muie fara pretentii si fara aartificii,dar se lasa manipulata,este o femeie mica,plinuta,neatractiva dar corecta,raport pret calitate.Serviciile sunt in functie de client,pe mine ma suge frumos si cu ON,dar exista alte alternative mai bune totusi.Spor

Plinuta? Esti sigur ca esti pe topicul corect? Cand am fost prima data la ea...era genu slim...genu lu elize de pe baba novac...chiar asa mult s-a ingrasat?🤔

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 4230
Acum 1 oră, eusitul a spus:

Plinuta? Esti sigur ca esti pe topicul corect? Cand am fost prima data la ea...era genu slim...genu lu elize de pe baba novac...chiar asa mult s-a ingrasat?🤔

Are inca 4 colege solide pe acelas numar si le baga dupa greutate in fata pe toate sa ridice productivitatea apartamentului

Link spre comentariu

Salut, din lipsă de timp și alternative am avut nefericirea de a o vizita pe dra. Legătura telefonic, m-am deplasat pe aleea Hortensiei. Oral cu cim, normal, anal în funcție de mărime. 150 finalizarea +50 cim,+50 anal.Super skinny.  Drăguță la față,singura în locație. Am zis sa stau un nr și rău am făcut. După maxim 1 minut de oral fără chef hai că-mi pune căciula. Încercat o capră moment în care m-a lovit un miros specific de ghena în care a murit ceva peste.... de mai mult timp...În 5-7 minute de la intrarea în apartament eram și afară deja. 

• Mersi 1
  • Haha 3
Link spre comentariu

Acum 45 minute, kika30kika a spus:

Salut, din lipsă de timp și alternative am avut nefericirea de a o vizita pe dra. Legătura telefonic, m-am deplasat pe aleea Hortensiei. Oral cu cim, normal, anal în funcție de mărime. 150 finalizarea +50 cim,+50 anal.Super skinny.  Drăguță la față,singura în locație. Am zis sa stau un nr și rău am făcut. După maxim 1 minut de oral fără chef hai că-mi pune căciula. Încercat o capră moment în care m-a lovit un miros specific de ghena în care a murit ceva peste.... de mai mult timp...În 5-7 minute de la intrarea în apartament eram și afară deja. 

Pacar ca nu citesti inainte...alternative erau mai bune sigur !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...