Sari la conținut

Emy 0767109985

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
1 oră în urmă, non-stop a spus:

Topic Ploiesti:

Mulțumesc, nu ma descurc sa caut după numar

• Like 1

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Chiar si cu toate recenziile am vizitat o. Locatia intre lacuri bloc nou. Apartament ok, tot ce ai nevoie la baie. Naspa ca nu foloseste whatsapp, tre sa suni..

Fata ii cea din poze, chiar frumusica si draguta, cu corp fain de tot. A zis ca ii printre ultimele zile la Cluj. Initial am stat la o discutie despre servicii si altele. Am fost o ora pt 400.

Credeam ca o sa fie o actiune faina asa de la inceputul intalnirii. Dar din pacate FK si ON nu practica, OP slab nici nu mi place oricum dar se poate mult mai bine. Putine atingeri din partea ei, dar pot sa zic GFE lipsa mare. Nu e lipicioasa si nici nu puteam eu sa fiu lipicios cu ea. Nu ii place saliva pe piele deci si pupuci la corp cam greu merg. Si in final la normal e stramta de nu te lasa mai mult de 6-8cm sa intrii. Nu am mai prins asa, era chiar greu sa ma tin de aceste limite. 3 pozitii, mai mult in doggy. Misionarul era super greu, cumva in ce pozitie statea nu puteam sa io trag.

Pana la urma e cat de cat o reusita intalnire si asa. Ca si comportament ii bine fata, ne am glumit si am vorbit deschis. Fumat tigara la finalul intalnirii. Dar pt 400 pe departe nu merita. Totusi ii de incercat, mai ales daca ai pistolul scurt si in cautare de minioane.

• Like 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...