Sari la conținut

Bianca 0758595531

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Bianca 0758595531
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
  • Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
Postat

Pe mine ma intereseaza daca a fost cineva pe la ea si daca e ca in poze, ca din ce a zis la telefon o face si fara caciula

• Oras:Ramnicu valcea
  • Oras:Ramnicu valcea
Postat

Păi dacă ți a spus asta, e clar de evitat ! Nu?

• Oras:Intr-o cutie de carton sub Podul Vinerii Mari
Postat

Am vizitat o eu de cateva ori pe domn’soara si tot ce vreau sa mentionez este ca cine prefera skinny trebuie obligatoriu sa faca o vizita,e fix ce trebuie!

Servicii bune insa nu pot sa spun ca exceleaza.Calma,nu te grabeste,geme foarte frumos,stramta… de te chinui cateva minute sa  intrii fara sa ii provoci durere.

Halatul a fost mereu cate 300h si chiar ii merita,nu am plecat cu dracii pe mine.

• Like 1
  • Oras:ramnicu valcea
Postat
Acum 3 ore, lparacetamol a spus:

Am vizitat o eu de cateva ori pe domn’soara si tot ce vreau sa mentionez este ca cine prefera skinny trebuie obligatoriu sa faca o vizita,e fix ce trebuie!

Servicii bune insa nu pot sa spun ca exceleaza.Calma,nu te grabeste,geme foarte frumos,stramta… de te chinui cateva minute sa  intrii fara sa ii provoci durere.

Halatul a fost mereu cate 300h si chiar ii merita,nu am plecat cu dracii pe mine.

Întrebarea mea e, o face fara prezervativ? Pentru că dacă da nu te supăra dar e de evitat clar oricât de bune ar fi serviciile.

Postat
Acum 52 minute, bogdan2012 a spus:

Întrebarea mea e, o face fara prezervativ? Pentru că dacă da nu te supăra dar e de evitat clar oricât de bune ar fi serviciile.

Chiar am insistat si eu pe chestia asta de curiozitate sa stiu daca o trec la evitare si raspunsul a fost mereu nu

Postat
Acum 17 ore, lparacetamol a spus:

Chiar am insistat si eu pe chestia asta de curiozitate sa stiu daca o trec la evitare si raspunsul a fost mereu nu

bine de stiut. ms de info!

Postat

Nu te supara, e doar o parere.

Din punctul meu de vedere nu merita nici 150 pe tura.

Servicii submediocre , fizic mai mult oase, sâni lăsați etc. Singurul plus ar fi ca e vorbareata.

Sunt mare fan slim și mini dar pentru mine nu e de revenit ever. 

Bafta!

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...