elementx Reputație: 57 Postat Martie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2024 Salutare, o recunoaste cineva pe domnisoara? A fost cineva la ea de pe forum? Am cautat numarul de telefon si nu a mai fost folosit pana acum. https://www.anuntul.ro/anunt-noua-in-zona-BJnWW3#121GwX
mihai_david Reputație: 64 Postat Martie 22, 2024 Oras:București Oras:București Postat Martie 22, 2024 8 hours ago, elementx said: Salutare, o recunoaste cineva pe domnisoara? A fost cineva la ea de pe forum? Am cautat numarul de telefon si nu a mai fost folosit pana acum. https://www.anuntul.ro/anunt-noua-in-zona-BJnWW3#121GwX Ți-ai făcut cont doar ca să ne întrebi dacă am fost la ea? Ne-ai cam stârnit curiozitatea la faza cu "nu a mai fost folosit până acum" Chiar acum vom da năvală toți să ți-o vizităm. Pregătește-te, că te umplem de lovele. 1
elementx Reputație: 57 Postat Martie 23, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 23, 2024 17 hours ago, mihai_david said: Ți-ai făcut cont doar ca să ne întrebi dacă am fost la ea? Ne-ai cam stârnit curiozitatea la faza cu "nu a mai fost folosit până acum" Chiar acum vom da năvală toți să ți-o vizităm. Pregătește-te, că te umplem de lovele. Mai am inca un cont mai vechi de prin 2018, dar am ales sa nu il mai folosesc, pentru ca m-a recunoscut un amic aici dupa username. M-am referit ca numarul nu a mai fost folosit, pentru ca l-am cautat pe google sa vad daca apare tipa pe vreun alt site. Sunt mai multe daca nu stii, si poate nu are topic deschis aici. Cred ca e fair sa intreb, speram sa o fi recunoscut cineva. Daca nu, asta e. Probabil o sa o vizitez zilele astea, sau in viitor.
lilisor95 Reputație: 442 Postat Martie 24, 2024 Oras:DA Oras:DA Postat Martie 24, 2024 O cunosc din 2015/2016,am fost la ea de multe ori.Servicii foarte bune care contin fk/69/cim/fara anal,cadoul 150/250 in rest descopera singur 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum