Sari la conținut

Patricia & Jennifer 🫦🔞

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Acum 58 minute, hercule1986 a spus:

Bună când veniți la Constanța , aici ducem lipsă de dominatoare din păcate 

vă aștept cu mare drag 

Ai dreptate, cred că singurele dominatoare din Constanța sunt nevestele noastre. Ar fi plăcută o diversificare a ofertei. 

• Like 2
  • PatriciDeeDe a schimbat titlul în Patricia & Jennifer 🫦🔞
  • Telefon: 0741784548
  • Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
10 hours ago, hercule1986 said:

Bună când veniți la Constanța , aici ducem lipsă de dominatoare din păcate 

vă aștept cu mare drag 

Bună! Scrie chiar mai sus data: 8-14 Mai 🔜

Postat
La 29.04.2024 la 2:08, PatriciDeeDe a spus:

Bună! Scrie chiar mai sus data: 8-14 Mai 🔜

Se apropie. Sau nu ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
3 hours ago, gauloise07 said:

Se apropie. Sau nu ?

Bună, @gauloise07
Începând de mâine vom fi disponibile de sesiuni. Așteptăm să ne scrii pe whatsapp pentru programare și detalii. 🌝

54f27bf3-c379-459e-8796-435e347fe101.jpeg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
9 hours ago, subtoc said:

In ce zona aveti locatia?

Lângă Facultatea Ovidius de pe Bulevardul Mamaia 👀

Postat
Acum 14 ore, PatriciDeeDe a spus:

Lângă Facultatea Ovidius de pe Bulevardul Mamaia 👀

Să înceapă examenele !

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni
Postat

Salut. Urmarindu-le demult si vazand ca au aparut in Constanta, am apelat si eu la serviciile lor.Programare pe whatsaap, respectata la ora stabilita. Atat Patricia cat si Dee Dee sunt slim, joviale si deschise spre dorintele clientilor. Au o paleta mare de servicii BDSM si chiar sunt niste tipe smart pe care ma bucur ca le-am cunoscut. Nu o sa destainui actiunea, dar am plecat foarte multumit. Fata de ce exista in Constanta, chiar se merita, poate doar Paula este de nivelul lor. Locatie, in zona Universitatii Ovidius pe bd.Mamaia. Tribut:500 lei iar ca timp am stat 70 minute. O sa le mai vizitez acum sau data viitoare cand vor reveni! 

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
4 hours ago, subtoc said:

Salut. Urmarindu-le demult si vazand ca au aparut in Constanta, am apelat si eu la serviciile lor.Programare pe whatsaap, respectata la ora stabilita. Atat Patricia cat si Dee Dee sunt slim, joviale si deschise spre dorintele clientilor. Au o paleta mare de servicii BDSM si chiar sunt niste tipe smart pe care ma bucur ca le-am cunoscut. Nu o sa destainui actiunea, dar am plecat foarte multumit. Fata de ce exista in Constanta, chiar se merita, poate doar Paula este de nivelul lor. Locatie, in zona Universitatii Ovidius pe bd.Mamaia. Tribut:500 lei iar ca timp am stat 70 minute. O sa le mai vizitez acum sau data viitoare cand vor reveni! 

Mulțumim mult de tot! Ne-ai făcut dimineața mai frumoasă și-ți mulțumim pentru bunul simț acordat! Să ne revedem cu bine, submisivule! 🫶🏽

Postat
Acum 5 ore, subtoc a spus:

Fata de ce exista in Constanta, chiar se merita, poate doar Paula este de nivelul lor. 

Care Paula ?

Postat

Am trecut pe la ele : punctualitate, servicii de calitate, flexibilitate față de limitele clientului. Ar fi bine dacă ar reveni periodic în Constanța.

• Mersi 1
Postat

Băi fraților eu nu îmi explic cum pot merge unii mai și plătesc să fie bătuți , nu tu un oral , anal 🤦‍♂️

• Minus 1
Reputație: -60
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Le fut mortii lor …muie cur tot tacamul … aia nu cred ca stau sa si bata joc de ei ;)))) si se razbuna pe alti prosti de pe aici …si platite 🤣

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
On 5/11/2024 at 9:33 AM, gauloise07 said:

Am trecut pe la ele : punctualitate, servicii de calitate, flexibilitate față de limitele clientului. Ar fi bine dacă ar reveni periodic în Constanța.

Mulțumim! Să ne revedem cu bine când vom reveni în Constanța! 😁

Am întâlnit persoane plăcute si implicate la sesiuni și vom reveni cu drag! ☺️🙏

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
On 5/11/2024 at 12:35 PM, tudor769 said:

Băi fraților eu nu îmi explic cum pot merge unii mai și plătesc să fie bătuți , nu tu un oral , anal 🤦‍♂️

+ @sxx

Observ ca nu sunteti singurii reduși in viziune care veniți cu astfel de comentarii proaste :))
Am și eu o curiozitate, ce naiba vǎ face să credeți ca sesiunile noastre conțin doar bătaie și sex anal?!?!? 🤣
Practicile astea se oferă doar la cerere, nu în mod standard la fiecare client care preferă dominare. 
FIECARE SESIUNE ESTE DIFERITĂ ÎN FUNCȚIE DE PREFERINȚELE ȘI LIMITELE NOASTRE ÎMPREUNĂ CU ALE CLIENTULUI!!!
Doamne ferește, sunteți limitați la “dansa-n transa” și aveți impresia cǎ sunteți experimentatii lumii și a sexualității. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Faceți un pic de research în viața voastră sexuală banală de “vanilla sex” pe care îl practică oricine. De ce am ieși pe piață cu aceleasi servicii  când noi intenționam cu totul altfel de servicii?! Știm cu toții să facem sex, dar nu oricine reușește să pună valoare în asta. Noi acoperim partea de fantezie, fetish, bisexualitate, erotism dual feminin, invitație în intimitatea noastră ca și cuplu, deschiderea față de două femei, descoperirea curiozității față de momente intime între ele… vedeți oriunde asta? Aveți parte de așa ceva zilnic?!
Înseamnă ca sunteți șmecheri tare…jos pălăria, pricepuților si experimentatilor!

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Postat
Acum 15 minute, PatriciDeeDe a spus:

+ @sxx

Observ ca nu sunteti singurii reduși in viziune care veniți cu astfel de comentarii proaste :))
Am și eu o curiozitate, ce naiba vǎ face să credeți ca sesiunile noastre conțin doar bătaie și sex anal?!?!? 🤣
Practicile astea se oferă doar la cerere, nu în mod standard la fiecare client care preferă dominare. 
FIECARE SESIUNE ESTE DIFERITĂ ÎN FUNCȚIE DE PREFERINȚELE ȘI LIMITELE NOASTRE ÎMPREUNĂ CU ALE CLIENTULUI!!!
Doamne ferește, sunteți limitați la “dansa-n transa” și aveți impresia cǎ sunteți experimentatii lumii și a sexualității. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Faceți un pic de research în viața voastră sexuală banală de “vanilla sex” pe care îl practică oricine. De ce am ieși pe piață cu aceleasi servicii  când noi intenționam cu totul altfel de servicii?! Știm cu toții să facem sex, dar nu oricine reușește să pună valoare în asta. Noi acoperim partea de fantezie, fetish, bisexualitate, erotism dual feminin, invitație în intimitatea noastră ca și cuplu, deschiderea față de două femei, descoperirea curiozității față de momente intime între ele… vedeți oriunde asta? Aveți parte de așa ceva zilnic?!
Înseamnă ca sunteți șmecheri tare…jos pălăria, pricepuților si experimentatilor!

Suntem la dânsa n transa pentru că acolo este plăcerea noastră de oameni normali ...nu sa luam picioare în oo și tocuri in gură....mă refer la un om normal ...nu la unul care îi place asemenea servicii , și probabil prin ce a trecut în viața ! Vorba aia , gradina i mare ...si orice sare gardul ..! Succes cu serviciile voastre aferente ! 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragi clienți, vom mai fi disponibile de sesiuni în Constanța DOAR astăzi, luni 13 MaiDoar pe bază de programare. Au prioritate mesajele scrise pe Whatsapp/Telegram/SMS. Program: 11-22;

Vă așteptăm! 🤭

IMG_1531.jpeg

Postat
On 4/23/2024 at 10:25 AM, PatriciDeeDe said:

Da. Spitalizarea persoanei din familie este locală aici. Nu putem fi la așa distanță în așa momente. Poate sună ciudat, dar n-am minți pe așa subiecte 🌝

Poate faceti niște ședințe de dominare cu doctorii&asitoantele din Spital.... ar merita niște strapoane....🤣

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
3 minutes ago, danycernat said:

Poate faceti niște ședințe de dominare cu doctorii&asitoantele din Spital.... ar merita niște strapoane....🤣

Dacă n-aș fi fost pusă în postura de susținere a membrului familiei pentru chimioterapie, poate mi-ar fi “ars” cheful de strap-on prin spitale… poate. 🤔🙏

Postat
Acum 8 ore, PatriciDeeDe a spus:

Dragi clienți, vom mai fi disponibile de sesiuni în Constanța DOAR astăzi, luni 13 MaiDoar pe bază de programare. Au prioritate mesajele scrise pe Whatsapp/Telegram/SMS. Program: 11-22;

Vă așteptăm! 🤭

IMG_1531.jpeg

Uitați-vă la asta 😂😂😂😂🤦‍♂️

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

📌📣 Am editat anunțul cu mai multe detalii 

Postat
Acum 16 ore, PatriciDeeDe a spus:

📌📣 Am editat anunțul cu mai multe detalii 

Ce anunț ? Vedeți că ați nimerit pe topicul de Constanța.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
7 hours ago, gauloise07 said:

Ce anunț ? Vedeți că ați nimerit pe topicul de Constanța.

Păi da, anunțul în sine a fost editat. L-am readaptat 🪷 

Valabil și pentru Constanța, regulile fiind aceleași (⁠✿⁠^⁠‿⁠^⁠)

Postat
La 14.06.2024 la 2:22, PatriciDeeDe a spus:

Păi da, anunțul în sine a fost editat. L-am readaptat 🪷 

Valabil și pentru Constanța, regulile fiind aceleași (⁠✿⁠^⁠‿⁠^⁠)

Să înțeleg că vara aceasta ve-ți face un circuit  Iași - București - Constanța ?

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...