Sari la conținut

Bruneta pasionala 38 ani 0741340703

Postări Recomandate

• Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Ha ha ha am un prieten ce a patit-o 😂 acum vreo luna.  La intampinat o duduie mai plinuta care cand a intrat il ademenea sa stea o ora,sa plateasca extra pt.fantezii etc.Asta vazand ca in camera e intuneric,ea zicandu-i ca nu merge lumina i s-a parut dubios si nu a vrut sa ramana iar atunci fufa a insistat sa ii plateasca deranjul si cand a vazut ca asta nu vrea a mai aparut o grasana de peste 100kg 😂😂 Cica daca era mai micut sau fricos si-o lua de la ele 😂😂

Acum avand in vedere ca s-au intors inseamna ca nu au dus data trecuta lipsa de fraieri. Tot ce e anunt cu matura 35-45 ani e anuntul lor.

Auu ce pofta as avea sa merg mai cu cineva pana la ele si sa le pun la respect un pic,sa nu mai calce veci prin Sv !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

E groaznic , ma trec fiorii! După asta am mai sunat la câteva fete de pe publi și după prezentarea serviciilor am întrebat dacă se poate și NN .. sigur dar se plătește extra . Și sigur au clienți care le vizitează ca altfel nu ar sta în sv ! Și după astea probabil vizitează și fete bune care fac ON . Dacă ar scrie toți recenzii sar cunoaște teparele ,astea cu NN și sar evita pe viitor. Neavând clienți ar pleca în alte zone și am scăpa de ele  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...