Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12 Partajează Postat Mai 12 Acum 2 ore, potrivitul a spus: Te înșeli grav , da grav rău de tot . În fine , e părerea ta . Nu este părere, este experiență. Link spre comentariu
KaraBenNemsi Reputație: 61 Postat Mai 16 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Partajează Postat Mai 16 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat Mai 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6 Partajează Postat Iunie 6 I - auzi boschetarooo!! 😌 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat Iunie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11 Partajează Postat Iunie 11 Cred ca m-a îndrăgostit de una "💙🤭 😆😌 Link spre comentariu
ZeroTolerans Reputație: 13 Postat Iunie 13 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Iunie 13 Da chiar nu mai există respect pe planeta asta, frățioare tuciuriu @Turcoaz?😰 Da ce părere ai, elegantule deontolog și clientule de lux!?? Așa-i că mulțimea se manifestează nepotrivit și că jignește profund-rasial tagma celor născuți într-un salcâm, ce au cucerit între timp cu brio și DG București...? Da cine-s ăștia de pe stadion, să huiduie o asemenea valuare mondială??? Da chiar n-au niciun haz mo kar ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14 Partajează Postat Iunie 14 Acum 14 ore, ZeroTolerans a spus: Da chiar nu mai există respect pe planeta asta, frățioare tuciuriu @Turcoaz?😰 Da ce părere ai, elegantule deontolog și clientule de lux!?? Așa-i că mulțimea se manifestează nepotrivit și că jignește profund-rasial tagma celor născuți într-un salcâm, ce au cucerit între timp cu brio și DG București...? Da cine-s ăștia de pe stadion, să huiduie o asemenea valuare mondială??? Da chiar n-au niciun haz mo kar ! Despre problemele tale, nu am nicio părere, pațachinule tablagiu . Da despre tine , mi-am format o părere de-a lungul timpului. Ești o otreapă de om , care periodic , te manifești aici precum Gibonul în junglă. Hai Has cocar pă bălegar 🤣 Link spre comentariu
ZeroTolerans Reputație: 13 Postat Iunie 15 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Iunie 15 On 6/14/2024 at 11:16 AM, potrivitul said: Despre problemele tale, nu am nicio părere, pațachinule tablagiu . Da despre tine , mi-am format o părere de-a lungul timpului. Ești o otreapă de om , care periodic , te manifești aici precum Gibonul în junglă. Hai Has cocar pă bălegar 🤣 Da cine știe să conduce, iuu, iu iuu, Pân' la mare să mă duce, drididililibau temerau! Da cin' se supără mai mare , iuu, iu iuu, Să steie-afară să la soare... PS. Te pup, ciormalete parvenit, mincinos ordinar și lăudăros XXL, but we're having fun in here, right?? 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15 Partajează Postat Iunie 15 Acum 59 minute, ZeroTolerans a spus: Da cine știe să conduce, iuu, iu iuu, Pân' la mare să mă duce, drididililibau temerau! Da cin' se supără mai mare , iuu, iu iuu, Să steie-afară să la soare... PS. Te pup, ciormalete parvenit, mincinos ordinar și lăudăros XXL, but we're having fun in here, right?? 💋 🤣😆 Băi cocalar coclit, tu nu vezi că behăie prostia și frustrarea în tine ? Știi ce te vezi ? O baragladină de om ... 🤣😆. PS - îți dau clasă pe toate palierele" , papuașule 🤫 🤣😆 Link spre comentariu
ZeroTolerans Reputație: 13 Postat Iunie 22 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Iunie 22 On 6/15/2024 at 11:26 PM, potrivitul said: 🤣😆 Băi cocalar coclit, tu nu vezi că behăie prostia și frustrarea în tine ? Știi ce te vezi ? O baragladină de om ... 🤣😆. PS - îți dau clasă pe toate palierele" , papuașule 🤫 🤣😆 Ți-am găsit o iubită pe măsura ta, șukarule și elegantule! 💋 Apropo, ce sport ai făcut, sportivule de performanță? Zic gurile rele că ai făcut parte din lotul olimpic de barbut... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23 Partajează Postat Iunie 23 Acum 16 ore, ZeroTolerans a spus: Ți-am găsit o iubită pe măsura ta, șukarule și elegantule! 💋 Apropo, ce sport ai făcut, sportivule de performanță? Zic gurile rele că ai făcut parte din lotul olimpic de barbut... Șoricare Cred că ai avut o copilărie tare zdruncinată... 😔 foarte serios îți spun. Pari un om frustrat, fără pic de bun simț, libidinos , plin de răutate, ură și fără caracter . De când te știu, nu ai avut nici măcar un singur dialog civilizat.... Ameninți, jignești..... pentru că tu , doar în felul ăsta ... în fine Multă sănătate!! Link spre comentariu
ZeroTolerans Reputație: 13 Postat Iulie 4 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat Iulie 4 Dacă apărea Cabanos pe scenă cu remix-ul ăsta absolut genial, stadionul îi huiduia pe Coldplay ! This is the true fooking music fusion boys, IMAO... 😍🤘 Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4456 Postat Iulie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum