Sari la conținut

Selena 0740555059

Selena04

Postări Recomandate

• Oras:Iași
Postat
Acum 3 ore, max.ce.te. a spus:

Din ce arata in poze ... Selena pare sa merite note f mari ... Eu ii dau nota la 10 simțul umorului ... asta inseamna ca e mai mult decât un corp frumos. 

❤❤❤

• Mersi 1
Postat

Buna băieții!❤🌸

Tinând cont de după-amiaza asta mohorâtă,va aștept la mine pentru puțin soare🥵🍭🌞

VA aștept cu programări pe whatsapp pana la 00:00🙈🎀

IMG-20240425-WA0004.jpg

• Inimioara 3
Postat
1 oră în urmă, Selena04 a spus:

Buna băieții!❤🌸

Tinând cont de după-amiaza asta mohorâtă,va aștept la mine pentru puțin soare🥵🍭🌞

IMG-20240425-WA0004.jpg

Abia ți ai făcut cont și deja ai mărit și tarifele, la kur îți umbli măcar sa justifice schimbarea preturilor ?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
40 minutes ago, cristidum said:

Abia ți ai făcut cont și deja ai mărit și tarifele, la kur îți umbli măcar sa justifice schimbarea preturilor ?

Tarifele sunt aceleasi 150-300 din ce vad.

Vizitator
Postat
1 hour ago, Selena04 said:

Buna băieții!❤🌸

IMG-20240425-WA0004.jpg

Fara textila era mult mai bine..

Postat
Acum 27 minute, lucianpbt a spus:

Tarifele sunt aceleasi 150-300 din ce vad.

Eu zic sa mai citești atent.

Eu am citit ca din normal ne-protejat, a devenit protejat și finalizarea este 200

Sau cel mai indicat ar fi ca domnisoara în cauza sa scrie ( din nou ) serviciile oferite și tarifele ca să știm și noi dacă o vizitam ori ba.

• Like 1
Vizitator
Postat
9 minutes ago, cristidum said:

Eu am citit ca din normal ne-protejat, a devenit protejat și finalizarea este 200

Sau cel mai indicat ar fi ca domnisoara în cauza sa scrie ( din nou ) serviciile oferite și tarifele ca să știm și noi dacă o vizitam ori ba.

De protejat stiam dar pretul tot 150 vad, poate sunt eu chior..

Vizitator
Postat
On 3/28/2024 at 2:56 PM, Selena04 said:

💜Servicii 

🗯oral protejat

🗯normal doar protejat 

🗯69 

🗯diferite poziții 

🗯masaj de relaxare 

🗯dominare soft

🗯dominare hard (prețul diferă în funcție de cerințele fiecaruia)

Nu fac finalizarea orala ,anal nici fk

Preturi 

💜150 30 min 

💜300 60 min

Locație 🏩Newton 

@cristidum Poate vrei sa zici din oral neprotejat in protejat, normal neprotejat nu se face si nu recomand..

Postat
Acum 6 minute, lucianpbt a spus:

@cristidum Poate vrei sa zici din oral neprotejat in protejat, normal neprotejat nu se face si nu recomand..

DA, Scuze, la oral ma refeream.

• Mersi 1
Postat
Acum 1 oră, cristidum a spus:

Eu cred ca tu ai probleme mari cu vederea,am aceleași prețuri și servicii,nu știu unde ai văzut tu modificări la prețuri 

• Like 1
Postat
Acum 21 minute, cristidum a spus:

Normal ne-protejat va doriți voi sa vedeți în lista noastră de servicii,ca ații devenit exagerat de mulți care își doresc acest serviciu și din cauza oamenilor ca tine ,nici munca numai este ca înainte!!💋

• Like 3
Postat
Acum 15 minute, lucianpbt a spus:

De protejat stiam dar pretul tot 150 vad, poate sunt eu chior..

Probabil numai au de ce sa se lege,și acum au găsit asta cu prețurile,care sunt aceleași de la bun început🙃

• Like 1
Postat
La 22.04.2024 la 9:37, Lion888 a spus:Eu am stat 30 min si cadoul a fost 200 (cu O/N, dar asta a fost propunerea ei, cred ca depinde de persoana) 

La 22.04.2024 la 15:45, Selena04 a spus:

Da,astăzi am modificat puțin lista😇

Ești și tu bi-polara ? Ai scris c-ai modificat lista iar acum 10 min ai scris ca sunt ca la început.

La 22.04.2024 la 9:37, Lion888 a spus:

Eu am stat 30 min si cadoul a fost 200 (cu O/N, dar asta a fost propunerea ei, cred ca depinde de persoana) 

Deci ? Sunt sau nu alte tarif(e) ?

• Like 1
Postat
Acum 11 minute, Selena04 a spus:

Normal ne-protejat va doriți voi sa vedeți în lista noastră de servicii,ca ații devenit exagerat de mulți care își doresc acest serviciu și din cauza oamenilor ca tine ,nici munca numai este ca înainte!!💋

Am scris mai sus ca am greșit, ma refeream la oral, nu normal, n-o mai da în bălării, citeste-ti cu atenție topicul...ca nu te-am cautat pt normal ne-protejat sau ce prostii mai scrii tu mai sus.

Postat
Acum 29 minute, cristidum a spus:

Ești și tu bi-polara ? Ai scris c-ai modificat lista iar acum 10 min ai scris ca sunt ca la început.

Deci ? Sunt sau nu alte tarif(e) ?

Omule sunt aceleași prețuri! Persoana respectiva a lăsat 200 de lei pt ON (50 de lei în plus)

Vizitator
Postat
21 minutes ago, Selena04 said:

Omule sunt aceleași prețuri! Persoana respectiva a lăsat 200 de lei pt ON (50 de lei în plus)

Daca se mai aplica varianta ON (extra 50) ar trebui mentionat la servicii. Daca exista optiunea doar protejata, atunci cred ca am inteles cu totii :) 

Postat
Acum 42 minute, lucianpbt a spus:

Daca se mai aplica varianta ON (extra 50) ar trebui mentionat la servicii. Daca exista optiunea doar protejata, atunci cred ca am inteles cu totii :) 

Mulțumesc.Week end plăcut.

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
9 hours ago, max.ce.te. said:

Din ce arata in poze ... Selena pare sa merite note f mari ... 

E fb ca pregatesti variantele de vacanta 👉. Mai sunt si alti gospodari ...

• Haha 1
Postat

Bună puii mei!❤🌸

Va aștept cu programări pe whatsapp pana la 02:00🦋

Pupici 💙💥🍭

Postat

Bună dragilor!🌸🦋 

Va aștept cu programări pe whatsapp pana la ora 00:00🌞🍭💙

Pupici🥰

Postat

bună frumoșilor❤🌸

M-am hotărât ca și săptămâna aceasta sa rămân la voi în oraș🎀💙🍭

Vă aștept la programări cu drag🥵💥🗯

pupici 🥰🥵🥵

IMG_20240429_000707_770.jpg

IMG_20240429_000648_474.jpg

• Inimioara 2

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Bună!

Eu am fost la Selena de 3 ori, pe când activa în Vaslui (de două ori cu ea, o dată cu ea și colega ei).

Fata arată bine, ține la igienă și se pricepe să ducă o conversație cap-coadă (unul dintre aspectele la care eu țin mai mult decât aspectul).

De fiecare dată am stat o oră (300RON).

Aspect - 10. Pielea fină și un funduleț pe care îți face plăcere să îl cuprinzi cu mâinile.

OP - 8. Se pricepe să stimuleze soldatul. 

NP - 9. Știe să se miște și să te stimuleze suplimentar, indiferent de poziția aleasă. 

Overall, îi dau nota 9. 

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...