Simona01 Reputație: 512 Postat Martie 30 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Postat Martie 30 Bună bună dragilor , Sunt Simona mă tot gândesc dacă să vă fac o vizită .. vă las câteva poze și aștept ceva păreri aici sau pe wtsp . 💋💋💋 1 1
Membru Premium florinbidi Reputație: 1620 Postat Martie 30 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Postat Martie 30 Acum 1 minut, Simona01 a spus: Bună bună dragilor , Sunt Simona mă tot gândesc dacă să vă fac o vizită .. vă las câteva poze și aștept ceva păreri aici sau pe wtsp . 💋💋💋 M-ai dat pe spate 🤣🤣🤣 Oare să ne faci o vizită....nu știu ce să-ți spun....binevenită ești oricum Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
costel121212 Reputație: 78 Postat Martie 30 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Martie 30 Acum 39 minute, Simona01 a spus: Bună bună dragilor , Sunt Simona mă tot gândesc dacă să vă fac o vizită .. vă las câteva poze și aștept ceva păreri aici sau pe wtsp . 💋💋💋 te asteptam :)) curiosi de ce servicii oferi.. si cum vezi Bacaul .. ca pe o escapada sau un oras in care vrei sa scrii povesti :)) 💋
dodo87 Reputație: 95 Postat Martie 30 Oras:Europa Oras:Europa Postat Martie 30 Buna Simona . Eu, te astept ... 1
men66 Reputație: 899 Postat Martie 30 Oras:Europe Oras:Europe Postat Martie 30 Buna, primim femeile frumoase cu bratele deschise . Esti binevenita in Bacau . 1
Simona01 Reputație: 512 Postat Martie 30 Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0742829495 Oras:Pitesti Disponibila Autor Postat Martie 30 Acum 1 oră, florinbidi a spus: M-ai dat pe spate 🤣🤣🤣 Oare să ne faci o vizită....nu știu ce să-ți spun....binevenită ești oricum Topic Timișoara , acolo găsiți mai multe detalii ❤️
L1viu Reputație: 666 Postat Martie 30 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 30 Hmm...cu asa buze și fără FK??? Ar fi cam chinuitor în cazul unei vizite ...😁😉🙃
anrod Reputație: -26 Postat Martie 30 Postat Martie 30 Hei Simona , te asteptam toti cu bratele deschise , sper sa te hotarasti si chiar sa ne faci o vizita sa ne onorezi cu prezenta ta si sa ne bucuri cu serviciile tale . Iar tu sa te bucuri de prezenta noastra la usa ta in numar cat mai mare ! Sper sa ne vizitezi curand ,te pup ❤😘. 1
GuessWho Reputație: 28 Postat Martie 30 Postat Martie 30 Pai ne-ai convins cu pozele, cel putin pe mine. Eu sigur iti voi face vreo 2-3 vizite daca te mai prind prin Bacau luna viitoare. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum