Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2863 Postat Martie 31, 2024 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Martie 31, 2024 Zilele trecute am fost tras de urechi (virtual) de o domnișoară, ca i-am deschis topic pe forum (cu un an în urma, +/-) ... fără aprobarea ei, nota bene, în condițiile în care domnișoara, prestatoare cu vechi stagii în "industrie" avea anunț pus în spațiul public referitor la activitatea prestata. Deci, stimabila, dorea a-i cere aprobare pentru a-i deschide topic pe forum! A.D.P.M.!!! Nu dau numele fetei, chiar nu are rost, am vrut doar a scoate în evidenta o anumita mentalitate. P.S.: scuzata a-mi fi blasfemia, "traducerea" pentru SFM este Sfânta Fecioara Maria! 3 1
josephseed Reputație: 879 Postat Martie 31, 2024 Postat Martie 31, 2024 Ai mai facut, si intretinut recenzii la o fata/fete dintr-un stabiliment din CJ pana ti-au dat cu mustrare publica pt ca nu ai restectat regulamentul de ordine interioara in forma dorita de sindicat. Doar ca acolo banuiesc ca diferendele s-au rezolvat pe cale amiabila. Poate asa e si in cazul de fata. 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2863 Postat Martie 31, 2024 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Autor Membru Premium Postat Martie 31, 2024 Acum 20 minute, josephseed a spus: Ai mai facut, si intretinut recenzii la o fata/fete dintr-un stabiliment din CJ pana ti-au dat cu mustrare publica pt ca nu ai restectat regulamentul de ordine interioara in forma dorita de sindicat. Doar ca acolo banuiesc ca diferendele s-au rezolvat pe cale amiabila. Poate asa e si in cazul de fata. Știi tu ceva ... da' nu știi tot ... în rest, da, ai dreptate.
Membru Premium harapmov Reputație: 154 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Membru Premium Postat Aprilie 1, 2024 Oare de ce cred că te referi la o maseuza care pare conform anunțurilor mai recente că a introdus o gama mai larga de servicii? 🤣
adi2712 Reputație: 226 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:CASABLANCA Oras:CASABLANCA Postat Aprilie 1, 2024 Acum 17 ore, Mocureloaded a spus: Zilele trecute am fost tras de urechi (virtual) de o domnișoară, ca i-am deschis topic pe forum (cu un an în urma, +/-) ... fără aprobarea ei, nota bene, în condițiile în care domnișoara, prestatoare cu vechi stagii în "industrie" avea anunț pus în spațiul public referitor la activitatea prestata. Deci, stimabila, dorea a-i cere aprobare pentru a-i deschide topic pe forum! A.D.P.M.!!! Nu dau numele fetei, chiar nu are rost, am vrut doar a scoate în evidenta o anumita mentalitate. P.S.: scuzata a-mi fi blasfemia, "traducerea" pentru SFM este Sfânta Fecioara Maria! Oare nu ar putea ea sa profite acum ? Sa ceară cumva ce daune ?
kkmitz Reputație: 4246 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Aprilie 1, 2024 Acum 18 ore, Mocureloaded a spus: Zilele trecute am fost tras de urechi (virtual) de o domnișoară, ca i-am deschis topic pe forum (cu un an în urma, +/-) ... fără aprobarea ei, nota bene, în condițiile în care domnișoara, prestatoare cu vechi stagii în "industrie" avea anunț pus în spațiul public referitor la activitatea prestata. Deci, stimabila, dorea a-i cere aprobare pentru a-i deschide topic pe forum! A.D.P.M.!!! Nu dau numele fetei, chiar nu are rost, am vrut doar a scoate în evidenta o anumita mentalitate. P.S.: scuzata a-mi fi blasfemia, "traducerea" pentru SFM este Sfânta Fecioara Maria! problema era inexistenta daca nu ii spuneai la respectiva dsoara prestatoare de existenta forumului
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2863 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Autor Membru Premium Postat Aprilie 1, 2024 Acum 5 minute, kkmitz a spus: problema era inexistenta daca nu ii spuneai la respectiva dsoara prestatoare de existenta forumului Eu nici o data, dar absolut nici o data, nu spun prestatoarelor de existenta forumului. Ai analizat posibilitatea ca ea sa știe, fără a-i spune eu, de existenta forumului? De unde știa? ... asta e alta problema ce nu are rost a fi dezbătută aici.
kkmitz Reputație: 4246 Postat Aprilie 1, 2024 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Aprilie 1, 2024 Acum 28 minute, Mocureloaded a spus: Eu nici o data, dar absolut nici o data, nu spun prestatoarelor de existenta forumului. Ai analizat posibilitatea ca ea sa știe, fără a-i spune eu, de existenta forumului? De unde știa? ... asta e alta problema ce nu are rost a fi dezbătută aici. eh ia spus alt futac cum altfel
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum