Sari la conținut

Sindromul SFM

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Zilele trecute am fost tras de urechi (virtual) de o domnișoară, ca i-am deschis topic pe forum (cu un an în urma, +/-) ... fără aprobarea ei, nota bene, în condițiile în care domnișoara, prestatoare cu vechi stagii în "industrie" avea anunț pus în spațiul public referitor la activitatea prestata.

Deci, stimabila, dorea a-i cere aprobare pentru a-i deschide topic pe forum!

A.D.P.M.!!!

Nu dau numele fetei, chiar nu are rost, am vrut doar a scoate în evidenta o anumita mentalitate.

P.S.: scuzata a-mi fi blasfemia, "traducerea" pentru SFM este Sfânta Fecioara Maria!

• Haha 3
  • Confuz 1
Postat

Ai mai facut, si intretinut recenzii la o fata/fete dintr-un stabiliment din CJ pana ti-au dat cu mustrare publica pt ca nu ai restectat regulamentul de ordine interioara in forma dorita de sindicat. Doar ca acolo banuiesc ca diferendele s-au rezolvat pe cale amiabila. Poate asa e si in cazul de fata.

• Like 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 minute, josephseed a spus:

Ai mai facut, si intretinut recenzii la o fata/fete dintr-un stabiliment din CJ pana ti-au dat cu mustrare publica pt ca nu ai restectat regulamentul de ordine interioara in forma dorita de sindicat. Doar ca acolo banuiesc ca diferendele s-au rezolvat pe cale amiabila. Poate asa e si in cazul de fata.

Știi tu ceva ... da' nu știi tot ... în rest, da, ai dreptate.

• Membru Premium
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Oare de ce cred că te referi la o maseuza care pare conform anunțurilor mai recente că a introdus o gama mai larga de servicii? 🤣

• Oras:CASABLANCA
  • Oras:CASABLANCA
Postat
Acum 17 ore, Mocureloaded a spus:

Zilele trecute am fost tras de urechi (virtual) de o domnișoară, ca i-am deschis topic pe forum (cu un an în urma, +/-) ... fără aprobarea ei, nota bene, în condițiile în care domnișoara, prestatoare cu vechi stagii în "industrie" avea anunț pus în spațiul public referitor la activitatea prestata.

A.D.P.M.!!!

Nu dau numele fetei, chiar nu are rost, am vrut doar a scoate în evidenta o anumita mentalitate.

P.S.: scuzata a-mi fi blasfemia, "traducerea" pentru SFM este Sfânta Fecioara Maria!

Oare nu ar putea ea sa profite acum ? Sa ceară cumva ce daune ? 

• Oras:Miami FL
Postat
Acum 18 ore, Mocureloaded a spus:

A.D.P.M.!!!

problema era inexistenta daca nu ii spuneai la respectiva dsoara prestatoare de existenta forumului

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 minute, kkmitz a spus:

problema era inexistenta daca nu ii spuneai la respectiva dsoara prestatoare de existenta forumului

Eu nici o data, dar absolut nici o data, nu spun prestatoarelor de existenta forumului.

Ai analizat posibilitatea ca ea sa știe, fără a-i spune eu, de existenta forumului?

De unde știa? ... asta e alta problema ce nu are rost a fi dezbătută aici.

Postat
Acum 28 minute, Mocureloaded a spus:

Eu nici o data, dar absolut nici o data, nu spun prestatoarelor de existenta forumului.

Ai analizat posibilitatea ca ea sa știe, fără a-i spune eu, de existenta forumului?

De unde știa? ... asta e alta problema ce nu are rost a fi dezbătută aici.

eh ia spus alt futac cum altfel

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...