Sari la conținut

Renata Slovaca - 0727590446

Postări Recomandate

• Oras:Targu Jiu
  • Oras:Targu Jiu
Postat

Da. Am fost eu. E pe fast un pic. 
Sa incepem cu inceputul: luat legatura prin telefon, vorbeste bine romaneste, nu sunt convins ca nu e bastinasa. Locatie in spate la hotel Gorj, cunoscuta locatia, probleme cu parcarea. La usa am avut un soc, arata bini di tot. OP dar e la alegere, e experta la oral, dar nu face prea mult. La NP am schimbat 2 pozitii, e de cursa lunga daca ma intelegeti, mai si geme din cand in cand. Cam stramba din nas daca o saruti pe sani. Preturi 150/350. Face si masaj numai la ora, era data cu ulei cand am ajuns eu la ea. Cam atat. Pentru mine e de palmares, o urmaresc de ceva timp, pe Deva, dar nu ne-am intersectat. Mai are o colega frumusica si ea, nu stiu mai multe despre ea. Deci daca sunteti amatori de oral si masaj luati o ora, altfel e cam pe repede inainte. Succes!

• Oras:București
Postat

Vizitat dameza azi. Contactat telefonic. Locație în spate hotel Gorj. Ajuns la locație îmi deschide ușa tipa din poze însoțită de un cățel simpatic și prietenos la fel ca posesoarea.Am făcut cunoștință  și am fost invitat în camera de lucru. Menționez ca mai are o colega, nu am văzut-o foarte bine. Acțiunea a debutat cu un oral Np foarte bine executat fără graba după care la cerință mea montat căciulă și executat Np cu ea deasupra fără graba cu o implicare deosebita  din  partea ei. Menționez ca mi-a adus aminte de Valentina, dansatoarea din Constanța.Tarif 150 plătit la început. Eu recomand și consider ok raportul pret/calitate. 

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu aici aș merge dar aș înclina mai mult spre colega , mă puteți ajuta @Boomtastic și @ejaculincu ceva despre colega ! Înțeleg ca titulara Renata ar fi puțin pe fast , și pe deasupra îți dă și timp, ! Și ea mă atrage  mult( colega doar la telefon ma atras😀) pare chiar frumoasă dar cum se fute ???? Puteți să m ajutați și la Renata cu ceva idei ! Multumesc 🙏🏻   @Boomtasticziceai ceva de cursă lungă - în ce sens?  @ejaculin tu ziceai ceva de o implicare deosebită-în ce sens?

• Like 1

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Postat

Numai la ora. La asta m-am referit, si la futut duce nu are treaba, si de cal sa fie. Colega nu am spucat sa o vad prea bine, bruneta, pana in 1.60, slim,la fata nu am vazut-o, era cu ochii in telefon, chiar si cand am zis buna, a raspuns tot cu ochii in telefon.

Postat
Acum 14 ore, Badboyinbed a spus:

Eu aici aș merge dar aș înclina mai mult spre colega , mă puteți ajuta @Boomtastic și @ejaculincu ceva despre colega ! Înțeleg ca titulara Renata ar fi puțin pe fast , și pe deasupra îți dă și timp, ! Și ea mă atrage  mult( colega doar la telefon ma atras😀) pare chiar frumoasă dar cum se fute ???? Puteți să m ajutați și la Renata cu ceva idei ! Multumesc 🙏🏻   @Boomtasticziceai ceva de cursă lungă - în ce sens?  @ejaculin tu ziceai ceva de o implicare deosebită-în ce sens?

Nu am fost grăbit și a fost totul ok.

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 ore, Kinderull a spus:

Azi încerc sa ajung la Renata sa vedem fum este 

Trebuie să și dăm de ea ca și eu încerc dar nimic 🤷🏻‍♂️

• Like 2

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 ore, Boomtastic a spus:

Numai la ora. La asta m-am referit, si la futut duce nu are treaba, si de cal sa fie. Colega nu am spucat sa o vad prea bine, bruneta, pana in 1.60, slim,la fata nu am vazut-o, era cu ochii in telefon, chiar si cand am zis buna, a raspuns tot cu ochii in telefon.

Acum 4 ore, ejaculin a spus:

Nu am fost grăbit și a fost totul ok.

Va multumesc! Vroiam mai multe despre colega dar acum probabil nu a-ți băgat și voi de seama prea multe ! 👍🏻

• Like 2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 35 minute, Badboyinbed a spus:

Trebuie să și dăm de ea ca și eu încerc dar nimic 🤷🏻‍♂️

Telefon inchis ! 

• Oras:Everywhere
Postat

0Am prins telu deschis la 13 dar nu a răspuns. Începe sa ma pună pe gânduri! După cum dai de ea cred ca este o ciufuta ! Cred ca am sa zic pas 

Postat

Eu am punctat. Poze reale servii on np. Nu face cim sau alte fantezii. Merita corp ok miniona. Sânii sunt putin lăsați dar naturali. Nu comentează la poziții. 

Doar azi mai este la tg jiu. Ciocane tari.

• Like 1

Postat

Dar pe colega ei o știe cineva link ceva ? Am încercat sa o întreb Dar nu a mai răspuns! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.