Sari la conținut

Diana 0791187730

Postări Recomandate

Reputație: -3
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
1 oră în urmă, harapmov a spus:

Poți oare să ne detaliezi mai mult decât 'servicii top'? 🤣

Un link către un anunț nu e o recenzie 

Pai locația pe fabricii 105, curată, fata frumoasa, cea din poze, curată

ON 9 umed, tente de deep, uneori atentie la sateliți 

NP nu refuza poziții, strâmtă, la mine a facut din propie inițiativă FK, LOT si am pus o in diferite feluri dă contre bine, geme subtil ... primul numar finalizat CIM(extra), nu fuge repede la baie, stat putin de vorba apoi iar ON, schimbat 3 poziții, finalizat doggy in prezervativ 

400 halat 

• Like 1
  • Confuz 1
Link spre comentariu
Reputație: 194
  • Oras:Anywhere
24 minutes ago, Tns886 said:

Pai locația pe fabricii 105, curată, fata frumoasa, cea din poze, curată

ON 9 umed, tente de deep, uneori atentie la sateliți 

NP nu refuza poziții, strâmtă, la mine a facut din propie inițiativă FK, LOT si am pus o in diferite feluri dă contre bine, geme subtil ... primul numar finalizat CIM(extra), nu fuge repede la baie, stat putin de vorba apoi iar ON, schimbat 3 poziții, finalizat doggy in prezervativ 

400 halat 

interesant,

eu am apelat-o pe domnuca asta si mi-a transmis cam asa:

200/400, nu face CIM, ON e extra 100. deci ma ori nu ceva s-a schimbat brusc ori nush ce sa zic. ca deh, s-o fi prins ca ii loc de mai mult ? poate la ora ON e inclus? ca altfel sa dau pt o ora cu ON 500 de lei pentru ceva nou si fara prea multa vechime pe piata, cam scump domle. dar in rest asa telefonic pare simpatica fata. mai rumeg.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Acum 10 minute, tzepis a spus:

interesant,

eu am apelat-o pe domnuca asta si mi-a transmis cam asa:

200/400, nu face CIM, ON e extra 100. deci ma ori nu ceva s-a schimbat brusc ori nush ce sa zic. ca deh, s-o fi prins ca ii loc de mai mult ? poate la ora ON e inclus? ca altfel sa dau pt o ora cu ON 500 de lei pentru ceva nou si fara prea multa vechime pe piata, cam scump domle. dar in rest asa telefonic pare simpatica fata. mai rumeg.

Corect!

Preturile comunicate pe via WA, acu' 3 zile, erau 200/400 + 100 pt ON, FK f.c. (adică, funcție de compatibilitate). Nici vorba de CIM si swallow. Da, locația comunicata a fost Fabricii 105.

Ciudata recenzia. 🤔

Link spre comentariu
14 minutes ago, Mocureloaded said:

Corect!

Preturile comunicate pe via WA, acu' 3 zile, erau 200/400 + 100 pt ON, FK f.c. (adică, funcție de compatibilitate). Nici vorba de CIM si swallow. Da, locația comunicata a fost Fabricii 105.

Ciudata recenzia. 🤔

apoi ma incred mai mult in ce am auzit si eu. a mai avut TNS asta niste review-uril un pic prea bune.

Link spre comentariu
  • Oras:Barlad
  • Oras:Barlad
1 oră în urmă, tzepis a spus:

apoi ma incred mai mult in ce am auzit si eu. a mai avut TNS asta niste review-uril un pic prea bune.

Exact,am intrebat-o pe whatsapp daca face un fetis,mi-a zis ca ar putea face dar cand o sun sa o intreb un mic detaliu(nu era legat de fetish) spune ca nu poate

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am primit același video de la ea, de pe 3 numere diferite, din care unul e cu anunț de cuplu. Acum, daca e chair ea in video și e un video recent, tipa arată trăznet.

Lista de servicii și prețuri a gravitat in jurul 200/400, dar uneori cu CIM inclus, alteori, nu.

Puțin suspect e că are mai multe numere, liste de servicii variabile și posibil partener in locație. Eu am zis pas cel puțin până se mai lamuresc aspectele astea.

• Like 1
Link spre comentariu

foamea de bani duce la manevre dinastea. probabil incearca orice misca sub soare sa piste niste bani de pe piata locala, si in functie de cum te simte asa iti baga si oferta :)). io sigur pas ca nu pute ok toata treaba asta. poate sa arata oricat de bine, daca inceputul e suspect, nu vreau sa ma gandesc la continuare.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca

Bună! 

💯SEX ORAL PROTEJAT/NEPROTEJAT(100lei extra) IN FUNCTIE DE IGIENA TA
💯SEX NORMAL PROTEJAT OBLIGATORIU
💯DIFERITE POZIȚII 
💯ANILINGUS/CUNILINGUS TU MIE
💯GFE
💯ATINGERI/MÂNGÂIERI/SĂRUTĂRI CORPORALE
💯MASAJ DE RELAXARE, MASAJ EROTIC, PRELUDIU
2️⃣0️⃣0️⃣-30 de min nu se oferă masaj 
4️⃣0️⃣0️⃣- 60 de min  doua finalizari cu masaj 🤗
SEX și Dominare 8️⃣0️⃣0️⃣ de lei ora. 🤗
Deplasare 6️⃣0️⃣0️⃣de lei h
     CE NU ACCEPT! 
🔴SEX PREA BRUTAL 
🔴SEXUL NEPROTEJAT
    STRADA FABRICII 105

Link spre comentariu

Am vizitat domnisoara, Bruneta par lung sâni superbi ,frumoasa. A început cu un oral de nota 10 .pt mine care nu dau note, și apoi normalul bun. Am stat numai o finalizare dar Sigur mai  revin.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...