Sari la conținut

🍓🥰MINIONA SLIM❤️SANII MARI ❤️0734160586

Postări Recomandate

• Telefon: 0734160586
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, d4ni567 a spus:

Eu zic ca este ea in poza asta, doar ca e cam editata. Mai are si alte poze in acelasi outfit 

Pozele astea nu sunt editate🥰🥰😘😘Screenshot_20250414_140455_Gallery.jpg.aa45226866f5a5351534544eb35749e8.jpg20250414_144818.jpg.ee97e0d944942cc524e2ac0b3953b31a.jpg20250414_144940.jpg.5c12caf309ac905e280d77eb89dc00fe.jpg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Timisoara
Postat
Acum 1 minut, RoxanaSweet a spus:

Pozele astea nu sunt editate🥰🥰😘😘

Nu o ziceam ca pe un lucru rau, se vede ca aia e o poza profesionala, voiam sa spun ca eu cred ca esti tu si in poza aceea!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, rock10 a spus:

Faina @RoxanaSweet sper sa ajung pe la tine 

Joi este ultima zi❣️🥰🥰😘😍😍🥰😘

Nu stiu daca voi mai reveni vreodata❣️🥰🥰😘

• Trist 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, d4ni567 a spus:

Nu o ziceam ca pe un lucru rau, se vede ca aia e o poza profesionala, voiam sa spun ca eu cred ca esti tu si in poza aceea!

Am inteles schema de prima data❣️🥰🥰🥰😘😘 Dar tocmai facusem si din locatie 🥰🥰😘🥰😘

Postat
32 minutes ago, RoxanaSweet said:

Daca tu ai vazut o batrana asta nu e problema mea😂😂😂😂

N-a spus nimeni nimic de batrana. Am spus ca, esti mai batrana decat pari in poza. E cu totul altceva. Si o domnisoara de 20 ani e mai batrana decat una de 14 ani. Asta vroiam sa subliniez. Ultima poza este foarte editata. In rest n-am comentat nimic. Chiar am spus ca, ai servicii ok si preturi si mai ok.

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 52 minute, goguta2000 a spus:

N-a spus nimeni nimic de batrana. Am spus ca, esti mai batrana decat pari in poza. E cu totul altceva. Si o domnisoara de 20 ani e mai batrana decat una de 14 ani. Asta vroiam sa subliniez. Ultima poza este foarte editata. In rest n-am comentat nimic. Chiar am spus ca, ai servicii ok si preturi si mai ok.

Bine. Acum  sa lamurit ce ai vrut sa spui. 🥰🥰

• Like 1
Postat
5 hours ago, Alita said:

Puteai și tu un pic mai detaliat ce și cum. Face oral bun sau nu etc.  Mult mai bătrână.  Cât? 40, 45. Gogu dacă mai scrii asa ceva  ele no sa te mai primească 🤣 să faci o domnișoară bătrânănica😄 spor la  ciocnit. 

Hai sa-ti povestesc: domnita face de toate in 200 ron. Are toate serviciile incluse. Apartamentul ok, mai putin "patul" care de fapt este canapeaua din sufragerie. In rest domnita este ok. Cred ca, ii place mai mult anal decat normal. Nu am avut parte de prea mult GFE, domnita a fost putin timida. Poate fiind prima intalnire. Sper ca, ti-a fost de ajutor "recenzia" mea.

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Pana la urma cum putem intra in legatura cu dvs?

Pe whatsapp nu răspundeți!

Mulțumesc 

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Aț' navalit...de nici tura asta nu apuc s o cunosc.😀 Si nici nu stie daca va mai reveni vreodata🥲

( mie mi a raspuns de fiecare data, doar ca nu mi a folosit)🤷🏿‍♂️

• Inimioara 1

dag dal gas!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, goguta2000 a spus:

Hai sa-ti povestesc: domnita face de toate in 200 ron. Are toate serviciile incluse. Apartamentul ok, mai putin "patul" care de fapt este canapeaua din sufragerie. In rest domnita este ok. Cred ca, ii place mai mult anal decat normal. Nu am avut parte de prea mult GFE, domnita a fost putin timida. Poate fiind prima intalnire. Sper ca, ti-a fost de ajutor "recenzia" mea.

Imi pare bine ca ti a placut interactiunea cu mine❣️🥰🥰😘😘🥰

Ideea e ca de cand ai fost pe la mine anul trecut ( ultima data am fost in Timisoara august 2024) am schimbat locatia. Acum actiunea se poate derula si in living( cu canapea) si in dormitor ( cu pat dublu) si nu scartie nici unul.🥰🥰😘😘🥰🥰

Nu este o regula ce mi place mai mult. Cateodata mai mult analul cateodata normalul cateodata oralul🤔🤔🤔🤔 

Cand este vorba de GFE  fac doar sarutari corporale🥰🥰, sarutari pe gurita🥰🥰😍❤️❤️🩵💜( fara french kiss) , atingeri, mangaieri🥰😘🥰😘

Pwp🥰🥰😘😘💜🩵🩵❤️💜

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 ore, copilul2016 a spus:

Pana la urma cum putem intra in legatura cu dvs?

Pe whatsapp nu răspundeți!

Mulțumesc 

Buna❣️😘🥰😍🥰😘

Raspund la mesaje pe whatt app. Daca nu vad mesajul imediat sau in maxim 20minute nu mai raspund❣️😘🥰😍😍😘🩵😍🥰🩵

Daca in mesaj se specifica pana la ce ora pot sa raspund atunci revin cu un mesaj pana in ora respectiva🥰😘🥰🥰🥰😘🩵❤️💜💜

• Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Yellow ,dar într-adevăr  ești foarte ocupata..probabil nu ai timp sa răspunzi la mesaje.....sper sa ne vedem până pleci 🌹

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 57 minute, farafiltre a spus:

Aț' navalit...de nici tura asta nu apuc s o cunosc.😀 Si nici nu stie daca va mai reveni vreodata🥲

( mie mi a raspuns de fiecare data, doar ca nu mi a folosit)🤷🏿‍♂️

Poate cu alta ocazie❣️🥰😍😍😘😘😍🥰🩵🩵💜❤️ Cn stie🤔🤔

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, bikerboy1980 a spus:

Yellow ,dar într-adevăr  ești foarte ocupata..probabil nu ai timp sa răspunzi la mesaje.....sper sa ne vedem până pleci 🌹

Te astept pe la mine❣️🥰😍😍😘😍🥰🩵💜❤️❤️

Mai e pana joi🥰😍😘🥰🥰💜❤️❤️💜😍😍🥰😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, bikerboy1980 a spus:

Ai mesaj pe WA🌹

Ok

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, bikerboy1980 a spus:

Ai mesaj pe WA🌹

2 secund🥰🥰😘😘😘💜❤️

• Haha 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimi❣️🥰😍🥰😘😘💜😘🩵❤️

Spor la cafeluta sa aveti❣️🥰😍😍🥰🥰

Joi e ultima zi la Timisoara❣️🥰😍🥰😘😘💜🩵❤️💯🍹🍓

Este posibil sa fie ultima vizita ever❣️🥰🥰😍🥰💜🩵❤️

Pupici❣️😘😘😘😍😍🥰😍🩵❤️❤️💜❣️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Screenshot_20250414_140459_Gallery.jpg.904919e684178e3b787fd2f59fcdf4e0.jpg

• Inimioara 5
Reputație: 38
  • Oras:România
  • Oras:România
Postat
Acum 1 oră, RoxanaSweet a spus:

Screenshot_20250414_140459_Gallery.jpg.904919e684178e3b787fd2f59fcdf4e0.jpg

Buna! Ai mesaj pe whatsapp, astept raspuns.

• Inimioara 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Nu raspunde la mesaje pe wapp… I-am comunicat ca imi poate raspunde oricand.Nici macar nu a citit mesajele.

Asta e mergem mai departe cautam alte variante..

• Inimioara 1
Reputație: 1583
Postat

Nici mie nu mi-a răspuns. Chiar voiam sa o întâlnesc, dar asta e... Am tras în alta parte. Banii circula. 

S-auzim de bine! 

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Reputație: 3387
Postat

I've been today at Roxy and she's a really foxy doxy!

Trimis SMS ieri cu intrebarea de o programare pe azi. Am asteptat cateva ore... n-am primit raspuns. Asa ca am sunat, am vorbit cu fata si am facut programarea pe azi. Azi am schimbat niste mesaje pe WhatsApp sa aflu adresa, cum parchez, etc.

Ajung la fatza locului, imi deschide bariera la parcare si ajung la apartament.

Fata m-a asteptat in tzinuta ce se vede in pozele de pe aceasta pagina, adica un fel de rochie galben-verde (de plaja?!) toata cu gauri... chiar se ivea un sfarc erect pe acolo! 😁

Se vede in poze ca are un fund bombat, dar alea sunt implanturi fesiere, iar eu i-am spus ca-mi placea mai mult cum era naturala, vara trecuta.

Am dat banu', RON 400.00 pentru o ora si m-am cerut la dus.

Am optat sa ne facem de cap in dormitor, patul nu scartaie! 🤪

ON foarte bun (opinia mea), putzin 69, iar apoi sex anal. LOT cu fatza spre mine, fata se inclina spre spate si se misca bine.

Ejaculare, relaxare, dus si runda doi, la fel ca runda intai, cu mentiunea ca fata s-a infipt in pula cu spatele spre mine, ghemuita intre picioarele mele. Unghiul diferit, felul cum se misca si ofta au dus la o ejaculare si mai intensa.

Dupa putzina relaxare in pat, am mers la dus, iar in timp ce ma imbracam, am barfit... putzin! Tot ce pot sa spun e ca NU a fost asa de hotarata sa nu se mai intoarca in Timisoara, cum dadea impresia pe aici. Om trai si om vedea.

Notele:

- fata (atitudine): 8.5 - parca putzin timida, dar hotarata sa-ti faca pe plac

- fata (aspect): 8.0 - opinie personala (ca veni vorba, eu cred ca TOATE pozele de pe aici sunt ale ei, dar unele sunt mai vechi, altele sunt putzin procesate)

- ON: 9.5 - la runda a doua, era sa ejaculez, asa ca am oprit-o putzin cam brusc si am propus sa trecem la anal

- AP: 10.0 - foarte bun, miscari, ritm, n-a refuzat sugestii

In concluzie, daca mai vine pe la noi, mai trec pe la ea!

• Like 7
  • Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 18 ore, danp123 a spus:

I've been today at Roxy and she's a really foxy doxy!

Trimis SMS ieri cu intrebarea de o programare pe azi. Am asteptat cateva ore... n-am primit raspuns. Asa ca am sunat, am vorbit cu fata si am facut programarea pe azi. Azi am schimbat niste mesaje pe WhatsApp sa aflu adresa, cum parchez, etc.

Ajung la fatza locului, imi deschide bariera la parcare si ajung la apartament.

Fata m-a asteptat in tzinuta ce se vede in pozele de pe aceasta pagina, adica un fel de rochie galben-verde (de plaja?!) toata cu gauri... chiar se ivea un sfarc erect pe acolo! 😁

Se vede in poze ca are un fund bombat, dar alea sunt implanturi fesiere, iar eu i-am spus ca-mi placea mai mult cum era naturala, vara trecuta.

Am dat banu', RON 400.00 pentru o ora si m-am cerut la dus.

Am optat sa ne facem de cap in dormitor, patul nu scartaie! 🤪

ON foarte bun (opinia mea), putzin 69, iar apoi sex anal. LOT cu fatza spre mine, fata se inclina spre spate si se misca bine.

Ejaculare, relaxare, dus si runda doi, la fel ca runda intai, cu mentiunea ca fata s-a infipt in pula cu spatele spre mine, ghemuita intre picioarele mele. Unghiul diferit, felul cum se misca si ofta au dus la o ejaculare si mai intensa.

Dupa putzina relaxare in pat, am mers la dus, iar in timp ce ma imbracam, am barfit... putzin! Tot ce pot sa spun e ca NU a fost asa de hotarata sa nu se mai intoarca in Timisoara, cum dadea impresia pe aici. Om trai si om vedea.

Notele:

- fata (atitudine): 8.5 - parca putzin timida, dar hotarata sa-ti faca pe plac

- fata (aspect): 8.0 - opinie personala (ca veni vorba, eu cred ca TOATE pozele de pe aici sunt ale ei, dar unele sunt mai vechi, altele sunt putzin procesate)

- ON: 9.5 - la runda a doua, era sa ejaculez, asa ca am oprit-o putzin cam brusc si am propus sa trecem la anal

- AP: 10.0 - foarte bun, miscari, ritm, n-a refuzat sugestii

In concluzie, daca mai vine pe la noi, mai trec pe la ea!

Hey❣️🥰🥰😘😍🥰  Multumesc pentru vizita si pentru recenzie❣️🥰🥰🥰😘💯😍😍🍹🍹🍓🍹

Imi pare bine ca ne am revazut cu atat mai mult cu cat nu stiu sigur daca voi mai reveni vreodata la Timisoara❣️🥰🥰🥰💯💯😘😘

Imi pare bine ca inca odata ti a placut  interactiunea dintre noi si ca am avut parte de momente minunate impreuna❣️💯🥰🥰😘🍹🍓🍓🍹🍹

PS:Rochita este de la sex shop🥰💯💯😘😘🍓🍹🍹😍😍🥰💜💜❤️🩵🍓😘🍹🍹

Implanturile au modificat foarte mult aspectul si acum fesele sunt mai bombate🥰🥰😍😍🥰❤️❤️🩵🍹🍓🍓💯💯 Intradevar poponetul nu este natural🥰🥰🥰🥰 ci este facut la bisturiu. 🥰🥰🍓🍓🍓💯🥰Si uite asa incet incet ma fac toata din plastic😂😂😂😂😂 

Cele mai recente poze sunt cele care le am facut luni  in rochita verde 🥰💯💯🍓🍹🍹🩵❤️❤️🩵💜😘😘

Sper sa avem ocazia sa ne revedem si sa mai revin la Timisoara❣️🥰🥰🥰🥰💯🍓🍹🍹❤️❤️🩵💜😍😘

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.