RoxanaSweet Reputație: 242 Postat August 29 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 29 La 12.04.2024 la 14:02, mister.z a spus: Aseară târziu am dat de domnișoara asta.. După câteva ture printre blocuri ,aproape că renunțasem am.gasit locația.. Urc sus și îmi deschide o domnișoară să zicem care parcă e mai matură în realitate și mă invită înăuntru.. Am.povestit puțin și am trecut la treabă.. E o pitică mică care știe ce face.. Ne-am sărutat așa pe buze ,in timp ce îi pipăiam corpul și excitat fiind am luat-o în brațe pe sus și am pus-o pe colțar unde i-am făcut oral.. Ne-am poziționat în 69 și a trecut și ea intr-un ON nu prea bunicel ,nu știu ce făcea acolo dar mă cam ustura ,singurul lucru bun care făcea e că alinta vecinii și acolo era excitant.. Imi placea pasarica ei mică și curată și cam am stat în 69 minute bune dar am zis hai să schimbăm .. A trecut la anveloparea juniorului și am dat-o direct în AP ,unde atrecut peste mine și câteva minute bune ne-am încolăcit ca doi școlari.. Eram aproape gata dar mi-am zis să o incerc și pe la spate ,.. Sa pus cu funduletul către mine și i-am dat câteva minute dar nu multe că priveliștea era faină și ea gemea frumos și nu a trecut mult și am terminat foarte intens..! Decartat la începutul întâlnirii 200 lalele investiți foarte conștiincios..timp petrecut cam 25 minute.. Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat August 29 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 29 La 15.04.2024 la 2:07, bikerboy1980 a spus: Salutări colegilor si titularei topicului. Sâmbătă după prânz în urma unei conversații pe WA am stabilit să ne vedem .Am ajuns cu aprox 30 min +,-,mai devreme și am zis sa o anunț pe Roxi ,care a răspuns afirmativ.A urmat o mica confuzie cu blocul(am parcat la vecini🤦🤦🤦)după ce am recuperat mașina am ajuns in parcarea corespunzătoare și am urcat la etajul indicat.In spatele ușii ma așteptat o surpriză super plăcută,o domnișoară miniona cu o atitudine EXEMPLARĂ.Dupa putina conversație am inceput sa o explorez in totalitate și m-am oprit la pusilina ei mica și faina,unde am zăbovit puțin.....mai mult😜.Mi sa întors favoarea cu un OP(alegerea mea) cu atenție la sateliți și foarte plăcut.Am trecut la un misionar, umeri craci ,unde cu o perină sub spate am explorat și Ap unde am avut parte de o ejaculare sublimă.Ulterior am mai stat puțin de vb ,fiin d o interlocutoare excelenta.(I-am zis că o iau acasă). Jurizare: Op-9 Np-9 Ap-9 Atitudinea -11 Igiena -10 Halat -200 De revenit-eu Da In încheiere colegilor" SPOR LA JOACĂ" și mulțumesc Roxi,te pup de nu te vezi. Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat August 29 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 29 La 15.04.2024 la 11:47, strong81 a spus: Buna confrați. Recent ieșit de la domnișoara Roxana. Programarea a decurs ok,ora respectată fara întârzieri. Contact Watsup. Ce sa va zic aspect subiectiv e micuța ,sâni frumoși,fundulet mic. Singurul minus din punctul meu de vedere este ,cărniță cam moale. La oral a fost neprotejat,cu atenție la adiacente. La normal păsărică mica,curățică,am inspectat. La anal stă în ce poziție vrei eu am bifat 3 ,fara comentarii se simte bine. Finalizare a fost manuala/oral pe sâni ei frumoși. Note . On 8. (Lipsa cim,cof) Np-pass. Ap-8 Fk-lipsa. Gfe 6 (încearcă să se facă plăcută,mici gemete ,foarte puține sărutări sau mângâieri ). Că și aspect e ok dar nu ceva după care să întorci capul pe strada. Locație curata,baie cu prosop mic curat,gel de dus ,apa de gura. Per total un 7 nota generala. De revenit eu unu nu. Tarif 200 lăsați la început. Sper sa va fie de folos această recenzie. Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat August 29 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 29 La 17.04.2024 la 19:27, Cozonac77 a spus: Revizitat Astăzi pe Roxana 🥰 În mod normal n-ai de ce să scrii recenzie după fiecare vizită, Dar sunt câteva aspecte pe care doresc să le punctez. În primul rând, locația este diferită. Amândouă sunt ok, dar mie unul îmi convine mult mai mult cea de astăzi, îmi este mai facil de ajuns. Ai și loc de parcare în fața blocului... când cobori din Trabant parcă ai altă stimă de sine. Îmi place là nebunie că programările sunt exact cum trebuie să fie. Îi spui fetei là cât vrei să mergi și așa rămâne! Fără confirmări, fără bătăi de cap și fără jurăminte că ajungi. Vorba-i vorbă! Îmi place că té așteaptă îmbrăcată. NU în bikini și sutien că dejá sunt arhi săturat de ținuta asta a fetelor. Ea este pe stilul chejuãl, și-i stă tare bine. Fiind la a 2-a vizită, lucrurile au stat mai bine, cunoscându-ne deja. Oralul a fost parcă o idee mai bun, mai îndelungat ca și timp Cu siguranță și cu ceva artificii în plus față de prima oară. Cum E ea ușurel mai bucălată, când îți zâmbește cu ea'n gură, n-are cum să nu-ți fie dragă. E ea micuță dar se ghemuiește tare bine. Acțiunea s-a desfășurat tot pe canapeaua din living, Dar de dată asta am schimbat mai multe poziții. I-am așezat o perină sub taliei și prima poziție a fost misionar. Gâfâia de numa' și avea ochișorii ei deschiși la culoare, semi-deschiși. O Imagine atât vizuală cât și auditivă tare plăcută. În locația actuală, are un șezlong Pe care e și păcat să nu-l probezi! Merge ca unsă treaba, Nici nu e nevoie de lubrifiant 😇 Și deasupra, și pe-o parte și pe la spate... poți să le probezi pe Toate! Inclusiv găurile. Îmi place când té întreabă galeș "Vrei s-o bagi în cur?" Bă și parcă se vede pe chipul ei că-i place! Am asezat-o proptită cu pieptul de spătar și stând în genunchi iar eu m-am poziționat în spatele ei. Cu o mână i-am cuprins (unul dintre) sâni iar cu cealaltă... Nu vă zic ce-am făcut, că dau idei 🤭 Té înseamnă să intri până la capăt, și am intrat. Gingaș 😇 Senzația Este de milioane!! Mai exact, 2 milioane. Atât am lăsat là finalul întâlnirii noastre. E Una din Foarte puținele fete care ce zice aia face. Și cu zâmbetul pe chip. Sper să revină în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, că mi-e tare dragă 🥰 Baftă și numai bine (aproape) tuturor! Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat August 29 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 29 La 18.04.2024 la 21:37, danp123 a spus: Fata a anuntat ieri ca mai sta o singura zi in Timisoara. Cuprins de panica... am trimis un PM sa incerc sa prind azi un loc! Ce sa vezi: prost sa fii noroc sa ai! Asa ca fata mi-a zis ca ma poate primi; am stabilit detaliile si am putut dormi linistit! Nu chiar, ca inca mai persista o intrebare: se califica Bayern sau ma dezamageste?! Nu m-a dezamagit Bayern ieri si nu m-a dezamagit nici fata azi! Cum ziceam am facut programarea de ieri, mi-a zis ca nu trebuie confirmare... eu totusi i-am scris cand am plecat spre ea. Ajuns in zona, am sunat si am aflat adresa exacta. Am ajuns la apartament si mi-a deschis o fata micutza, dragutza cu zambetul pe fatza si sanii la inaintare! Pantaloni scurti si tricou, sub care am simtzit sutienul... NU ca avea nevoie de el. Am facut cunostintza si s-a mirat ca ma cheama Dan! Cica pe forum e la moda sa nu-ti dai numele real... eu eram convins ca asa scrie in buletin la toti: Cozonac, Leon, Magnificul, BikerBoy, s.a.m.d. 😜 Mie mi-a fost lene... nici creierashu' nu ma ajuta, asa ca Dan a ramas! Dupa faza aasta, am luat-o la pipait si intors pe toate partile ca sa constat ca arata bine din toate unghiurile! Am lasat banu' pe masa, RON 400.00 pentru o ora de placere... care s-a dovedit o alegere EXTREM de inspirata! Mers la dus, cand am iesit fata deja trecuse la costumul Evei... iar eu, pe post de Adam, abia asteptam sa ma infrupt din fructul oprit: un funduletz care-mi incita imaginatia! Sex oral din partea mea care a parut sa-i faca placere, apoi am zis sa trecem la sex... la care ea intreaba: "vrei direct anal?" "MANANCI CALULE OVAZ?!" Da bine ca nu! Pus guma si prima pozitie a fost una clasica: "mama iedului", zisa capritza (ca fata e mai micutza 😁). A urmat o ejaculare intensa, ampificata si de reactiile ei, care ma faceau sa cred ca-i place! Igienizare, relaxare, un moment de respiro... Runda doi, am dat mai multa atentzie sanilor (mari, siliconatzi frumos... vizual si tactil = o placere!). Am beneficiat apoi de un oral neprotejat bun, la care era sa ejaculez din nou, mai ales ca-mi era proaspata in memorie runda de sex anal de care am avut parte si runda de sex anal pe care abia o asteptam! Asa ca s-a pus guma din nou si am ramas intins pe canapea, iar pe ea am rugat-o sa se intoarca cu spatele si sa coboare cu curu-n pula! MINUNAT! Miscari sus-jos, indemnuri si oftaturi de placere din partea ei si am ejaculat chiar mai intens decat prima oara! Dupa sex eram intr-o stare placuta de satisfactie si moleseala si ma gandeam: de ce naiba n-am ajuns mai demult la fata asta?! Raspunsul este: fiindca MOTIVE! (cum i-am auzit pe unii adolescentzi vorbind) Notele pentru aceasta intalnire: - eu primesc nota 10+ cu coronitza! DE CE?! CUM ADICA?! Pentru ca merit, de aia! 😁 - fata (aspect): 9.0 - daca era ceva mai inalta si (putzin) mai tonifiata probabil dadeam 10.0! (nota este subiectiva, asa ca ce mie-mi place poate nu e pe gustul tuturor) - fata (atitudine): 8.5 - e placuta - ON: 8.0 - scurt ca voiam SEX ANAL! - AP: 9.5 - pariez ca daca mai ajung, data viitoare va fi de 10.0 (sa mai imi invetze - putzin - preferintele!) - locatia: 8.0 - curata, utilata... canapeaua "de serviciu" e putzin restrictiva la pozitii si comfort Daca mai trece pe la noi (si a zis ca sunt sanse mari sa revina) eu SIGUR mai trec pe la ea! Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat August 29 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 29 Acum 7 ore, marcos012 a spus: Am trecut pe la Roxana, este asa cum au descris-o multi dintre voi...simpatica,cu zâmbetul pe buze tot timpul,micuta cu sani mari,slabuta.Apartament clima ,baia ok, loc de actiune colțar. Despre servicii: on bun ,cu deeph,miscare buna a limbii,np câteva pozitii ok ,ap ok iar finalizarea după on pe sani.totul a decurs natural,firesc,în concluzie nota 9,era 10 dacă era bronzata....tariful pentru prestație este ok. 💌Multumesc pentru vizita si pentru recenzie🥰🥰💯🍭🍹 Ma bucur ca ti a placut interactiunea cu mine si totul a fost ok🥰🥰🥰🥰❤️❤️😘😘🍓🍹 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3779 Postat August 29 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat August 29 Îmi Zburdă sufletul de fericire după ce s-a calificat Steaua în seara asta, așa că pot scrie voios 😁 îmi mergE degetele pe ecranul telefonului de până și cel mai împătimit jucător de păcănele ar fi invidios pe mine. De început.... Nu știu de ce mi-a citat Roxy fostele recenzii. Că eu le știu. Le Știu și pe cele nescrise Ce nu știți voi... și Nu aveam neapărat de gând să povestesc.... este că am mai Tot fost la ea. Eu mă simt bine în compania ei. Am fost inclusiv là gang-baNg... Am și uitat. Adică, în momentul în care am primit un mesaj din partea Roxanei "Mai ajungi?" , eu eram undeva la o cârciumă. Mă delectam cu... O cafea. Am și uitat că aveam programare. Prea multe n-o să scriu despre experiența cu pricina. În primul rând am ajuns cu (aproape) o oră întârziere.... începuseră fără mine 🥲 Parcă am fost (oarecum) din filme diferite în seara aia ... Am legat-o là ochi(aveam chef să joc Baba-Oarba, un joc preferat al unei alte fete Mititică 🥰), parcă am legat-o și la mâini... zici că venisem cu gânduri s-o răstignesc 🥹 Dar sunt milostiv de fel, n-am făcut prostii 😇 Dacă tot ajunsesem ultimul, am lăsat de là mine. Ce vreau să punctez (că a fost inclusiv pentru mine o premieră) , să știți că Nu-i ca-n filme! Să pui în practică dublă penetrare.... nu-i Deloc atât de ușor precum pare. Chiar ne-am chinuit! Dar perseverența (uneori) dă roade. A fost ceva interesant... Nu știu dacă aș repeta neapărat dar a fost ceva interesant. O senzație mișto. Întâlnirea a durat undeva uMpicuț peste 2 ore. Pentru mine... că restul au Furat startul 🥹 Da' nu-i stres, am recuperat (lejer) din mers Întâlnirea de ieri parcă mi-a plăcut mai mult. Programarea a fost făcută din scurt, așa cum trebuie să fie. Nici măcar nu știa cine sunt, că i-am scris de pe nr nou. Am ajuns și mai devreme... Locația este în partea de nord a frumosului nostru oraș de pe malul Begăi, acolo unde E ditamai complexul ăla de blocuri cu multe etaje. Dacă ești d'ála așa ca mine, crescut într-un mediu sărăcăcios și necăjit, zici că ai ajuns în țări străine. Am profitat că e și Lidl là 2 pași, și dacă tot ajunsesem mai repede, am zis să intru să-mi iau o înghețată. Cum mă plimbam eu pe acolo după înghețată, am văzut și frișcă là tub, și-n capul Meu, brusc s-a aprins un beculeȚ. Partea nasoală a fost că a trebuit să stau la ditamai coada.... Și Iarăși am întârziat.... Săraca fată a mai consumat și minute să mă sune.... Dar Nu ne-am înțeles că se tot întrerupea. Într-un final am ajuns... și m-a și certat că nu i-am spus cine sunt de când făcusem programarea. Probabil credea că îi dau țeapă. Detalii. Am fost repejor là duș și mi-a dat de ales, pe canapéa sau în pat. În pat m-am Cam plictisit, am ales canapeaua. Am început prin a-i acoperi sânii cu frișcă. Moderat. Că Are sâni... și eu aveam un singur tub de frișcă, n-am vrut să fac risipă 🥲 m-am îndulcit și cu frișcă și cu sfârcurile ei erectile. Apoi am avut parte de o felație...la fel de Dulce. Cred că am folosit mai multă frișcă Aici decât pe sâni. Și e o senzație Teribil de plăcută să simți frișcă aia rece, buzele ei dulci și limba călduroasă pe care o folosește într-un mod Tare jucăuș 🥰 A trebuit să o țin de păr, să Nu se mânjească 😇 Am schimbat mai multe poziții pe canapeaua aia. Misionar, mama iedului, ea là mine-n poală...am schimbat(pentru o scurtă perioadă) și gaura... Dar parcă n-a mers la fel ca altă dată și parcă nici nu aveam chef de anal. În schimb mi-a propus dacă vreau s-o facem pe masă n-am făcut-o pe masă, Dar am făcut-o din picioare. Din picioare, adică EU în picioare și ea încolăcită cu mâinile în jurul gâtului meu și picioarele încolăcite în jurul brâului. Ajută și faptul că Este micuță de statură și o poți manevra ușurel. Finalizarea a avut loc în timp ce mă călărea de zor pe canapea cu fața către mine și ochișorii ei întredeschiși și dați peste cap. O imagine care m-a făcut să explodez. Là propriu. Là final, m-am scăldat, am achitat fetei și i-am lăsat tubul de frișcă. Dacă mai Este vreun norocos care a avut parte de răsfăț cu frișcă... aștept să mă contacteze să-mi dea (măcar!) jumate din prețul unui tub de frișcă 😌 Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! 7 2 Link spre comentariu
po2024ve Reputație: 679 Postat August 30 Oras:Sud Oras:Sud Partajează Postat August 30 Acum 19 ore, Cozonac77 a spus: Îmi Zburdă sufletul de fericire după ce s-a calificat Steaua în seara asta, așa că pot scrie voios 😁 îmi mergE degetele pe ecranul telefonului de până și cel mai împătimit jucător de păcănele ar fi invidios pe mine. De început.... Nu știu de ce mi-a citat Roxy fostele recenzii. Că eu le știu. Le Știu și pe cele nescrise Ce nu știți voi... și Nu aveam neapărat de gând să povestesc.... este că am mai Tot fost la ea. Eu mă simt bine în compania ei. Am fost inclusiv là gang-baNg... Am și uitat. Adică, în momentul în care am primit un mesaj din partea Roxanei "Mai ajungi?" , eu eram undeva la o cârciumă. Mă delectam cu... O cafea. Am și uitat că aveam programare. Prea multe n-o să scriu despre experiența cu pricina. În primul rând am ajuns cu (aproape) o oră întârziere.... începuseră fără mine 🥲 Parcă am fost (oarecum) din filme diferite în seara aia ... Am legat-o là ochi(aveam chef să joc Baba-Oarba, un joc preferat al unei alte fete Mititică 🥰), parcă am legat-o și la mâini... zici că venisem cu gânduri s-o răstignesc 🥹 Dar sunt milostiv de fel, n-am făcut prostii 😇 Dacă tot ajunsesem ultimul, am lăsat de là mine. Ce vreau să punctez (că a fost inclusiv pentru mine o premieră) , să știți că Nu-i ca-n filme! Să pui în practică dublă penetrare.... nu-i Deloc atât de ușor precum pare. Chiar ne-am chinuit! Dar perseverența (uneori) dă roade. A fost ceva interesant... Nu știu dacă aș repeta neapărat dar a fost ceva interesant. O senzație mișto. Întâlnirea a durat undeva uMpicuț peste 2 ore. Pentru mine... că restul au Furat startul 🥹 Da' nu-i stres, am recuperat (lejer) din mers Întâlnirea de ieri parcă mi-a plăcut mai mult. Programarea a fost făcută din scurt, așa cum trebuie să fie. Nici măcar nu știa cine sunt, că i-am scris de pe nr nou. Am ajuns și mai devreme... Locația este în partea de nord a frumosului nostru oraș de pe malul Begăi, acolo unde E ditamai complexul ăla de blocuri cu multe etaje. Dacă ești d'ála așa ca mine, crescut într-un mediu sărăcăcios și necăjit, zici că ai ajuns în țări străine. Am profitat că e și Lidl là 2 pași, și dacă tot ajunsesem mai repede, am zis să intru să-mi iau o înghețată. Cum mă plimbam eu pe acolo după înghețată, am văzut și frișcă là tub, și-n capul Meu, brusc s-a aprins un beculeȚ. Partea nasoală a fost că a trebuit să stau la ditamai coada.... Și Iarăși am întârziat.... Săraca fată a mai consumat și minute să mă sune.... Dar Nu ne-am înțeles că se tot întrerupea. Într-un final am ajuns... și m-a și certat că nu i-am spus cine sunt de când făcusem programarea. Probabil credea că îi dau țeapă. Detalii. Am fost repejor là duș și mi-a dat de ales, pe canapéa sau în pat. În pat m-am Cam plictisit, am ales canapeaua. Am început prin a-i acoperi sânii cu frișcă. Moderat. Că Are sâni... și eu aveam un singur tub de frișcă, n-am vrut să fac risipă 🥲 m-am îndulcit și cu frișcă și cu sfârcurile ei erectile. Apoi am avut parte de o felație...la fel de Dulce. Cred că am folosit mai multă frișcă Aici decât pe sâni. Și e o senzație Teribil de plăcută să simți frișcă aia rece, buzele ei dulci și limba călduroasă pe care o folosește într-un mod Tare jucăuș 🥰 A trebuit să o țin de păr, să Nu se mânjească 😇 Am schimbat mai multe poziții pe canapeaua aia. Misionar, mama iedului, ea là mine-n poală...am schimbat(pentru o scurtă perioadă) și gaura... Dar parcă n-a mers la fel ca altă dată și parcă nici nu aveam chef de anal. În schimb mi-a propus dacă vreau s-o facem pe masă n-am făcut-o pe masă, Dar am făcut-o din picioare. Din picioare, adică EU în picioare și ea încolăcită cu mâinile în jurul gâtului meu și picioarele încolăcite în jurul brâului. Ajută și faptul că Este micuță de statură și o poți manevra ușurel. Finalizarea a avut loc în timp ce mă călărea de zor pe canapea cu fața către mine și ochișorii ei întredeschiși și dați peste cap. O imagine care m-a făcut să explodez. Là propriu. Là final, m-am scăldat, am achitat fetei și i-am lăsat tubul de frișcă. Dacă mai Este vreun norocos care a avut parte de răsfăț cu frișcă... aștept să mă contacteze să-mi dea (măcar!) jumate din prețul unui tub de frișcă 😌 Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! Pff...atât de sărac ai fost la descrierea GB ....o fraza, bag pwla n ea frișcă. 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 242 Postat August 30 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Autor Partajează Postat August 30 Acum 21 ore, Cozonac77 a spus: Îmi Zburdă sufletul de fericire după ce s-a calificat Steaua în seara asta, așa că pot scrie voios 😁 îmi mergE degetele pe ecranul telefonului de până și cel mai împătimit jucător de păcănele ar fi invidios pe mine. De început.... Nu știu de ce mi-a citat Roxy fostele recenzii. Că eu le știu. Le Știu și pe cele nescrise Ce nu știți voi... și Nu aveam neapărat de gând să povestesc.... este că am mai Tot fost la ea. Eu mă simt bine în compania ei. Am fost inclusiv là gang-baNg... Am și uitat. Adică, în momentul în care am primit un mesaj din partea Roxanei "Mai ajungi?" , eu eram undeva la o cârciumă. Mă delectam cu... O cafea. Am și uitat că aveam programare. Prea multe n-o să scriu despre experiența cu pricina. În primul rând am ajuns cu (aproape) o oră întârziere.... începuseră fără mine 🥲 Parcă am fost (oarecum) din filme diferite în seara aia ... Am legat-o là ochi(aveam chef să joc Baba-Oarba, un joc preferat al unei alte fete Mititică 🥰), parcă am legat-o și la mâini... zici că venisem cu gânduri s-o răstignesc 🥹 Dar sunt milostiv de fel, n-am făcut prostii 😇 Dacă tot ajunsesem ultimul, am lăsat de là mine. Ce vreau să punctez (că a fost inclusiv pentru mine o premieră) , să știți că Nu-i ca-n filme! Să pui în practică dublă penetrare.... nu-i Deloc atât de ușor precum pare. Chiar ne-am chinuit! Dar perseverența (uneori) dă roade. A fost ceva interesant... Nu știu dacă aș repeta neapărat dar a fost ceva interesant. O senzație mișto. Întâlnirea a durat undeva uMpicuț peste 2 ore. Pentru mine... că restul au Furat startul 🥹 Da' nu-i stres, am recuperat (lejer) din mers Întâlnirea de ieri parcă mi-a plăcut mai mult. Programarea a fost făcută din scurt, așa cum trebuie să fie. Nici măcar nu știa cine sunt, că i-am scris de pe nr nou. Am ajuns și mai devreme... Locația este în partea de nord a frumosului nostru oraș de pe malul Begăi, acolo unde E ditamai complexul ăla de blocuri cu multe etaje. Dacă ești d'ála așa ca mine, crescut într-un mediu sărăcăcios și necăjit, zici că ai ajuns în țări străine. Am profitat că e și Lidl là 2 pași, și dacă tot ajunsesem mai repede, am zis să intru să-mi iau o înghețată. Cum mă plimbam eu pe acolo după înghețată, am văzut și frișcă là tub, și-n capul Meu, brusc s-a aprins un beculeȚ. Partea nasoală a fost că a trebuit să stau la ditamai coada.... Și Iarăși am întârziat.... Săraca fată a mai consumat și minute să mă sune.... Dar Nu ne-am înțeles că se tot întrerupea. Într-un final am ajuns... și m-a și certat că nu i-am spus cine sunt de când făcusem programarea. Probabil credea că îi dau țeapă. Detalii. Am fost repejor là duș și mi-a dat de ales, pe canapéa sau în pat. În pat m-am Cam plictisit, am ales canapeaua. Am început prin a-i acoperi sânii cu frișcă. Moderat. Că Are sâni... și eu aveam un singur tub de frișcă, n-am vrut să fac risipă 🥲 m-am îndulcit și cu frișcă și cu sfârcurile ei erectile. Apoi am avut parte de o felație...la fel de Dulce. Cred că am folosit mai multă frișcă Aici decât pe sâni. Și e o senzație Teribil de plăcută să simți frișcă aia rece, buzele ei dulci și limba călduroasă pe care o folosește într-un mod Tare jucăuș 🥰 A trebuit să o țin de păr, să Nu se mânjească 😇 Am schimbat mai multe poziții pe canapeaua aia. Misionar, mama iedului, ea là mine-n poală...am schimbat(pentru o scurtă perioadă) și gaura... Dar parcă n-a mers la fel ca altă dată și parcă nici nu aveam chef de anal. În schimb mi-a propus dacă vreau s-o facem pe masă n-am făcut-o pe masă, Dar am făcut-o din picioare. Din picioare, adică EU în picioare și ea încolăcită cu mâinile în jurul gâtului meu și picioarele încolăcite în jurul brâului. Ajută și faptul că Este micuță de statură și o poți manevra ușurel. Finalizarea a avut loc în timp ce mă călărea de zor pe canapea cu fața către mine și ochișorii ei întredeschiși și dați peste cap. O imagine care m-a făcut să explodez. Là propriu. Là final, m-am scăldat, am achitat fetei și i-am lăsat tubul de frișcă. Dacă mai Este vreun norocos care a avut parte de răsfăț cu frișcă... aștept să mă contacteze să-mi dea (măcar!) jumate din prețul unui tub de frișcă 😌 Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! Bravo Steaua!!!!🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩 💌Multumesc pentru vizita si pentru recenzie ❣️🥰💯🥰❤️❤️❤️😘😘🍓🍭🍹🍹 Am citat unele recenzii ca sa nu mai stea lumea sa le caute.🥰🥰❤️😘😘😘😘🥰🍓🍓🍹🍹 Ma bucur ca ti a placut la gang bang🥰🥰❤️😘🍓🍓🍹 dar si faptul ca ai avut o idee minunata cu frisca🥰🥰❤️❤️😘🍓🍓🍹🍹🍭🍭 Senzatie de senzatie❣️🥰💯🍹Pupici😘😘😘😘❤️💚 1 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat August 30 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat August 30 1 hour ago, po2024ve said: Pff...atât de sărac ai fost la descrierea GB ....o fraza, bag pwla n ea frișcă si-n steaua voastra Ai avut o mica greseala. Am corectat eu textul. Cu placere. 1 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3779 Postat August 30 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat August 30 Acum 4 minute, manutm a spus: Ai avut o mica greseala. Am corectat eu textul. Cu placere. Ți-a plăcut golul, așa-i Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat August 30 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat August 30 2 minutes ago, Cozonac77 said: Ți-a plăcut golul, așa-i Inca nu l-am vazut. 1 Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1463 Postat August 30 Partajează Postat August 30 Acum 56 minute, manutm a spus: Inca nu l-am vazut. Ăla al lui mansour😅 1 Link spre comentariu
celViteaz Reputație: 299 Postat Septembrie 4 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 4 On 8/30/2024 at 10:29 PM, RoxanaSweet said: Dar ești în frumosul oraș sau nu? 🤔 Bravo Steaua!!!!🇦🇩🇦🇩🇦🇩🇦🇩 💌Multumesc pentru vizita si pentru recenzie ❣️🥰💯🥰❤️❤️❤️😘😘🍓🍭🍹🍹 Am citat unele recenzii ca sa nu mai stea lumea sa le caute.🥰🥰❤️😘😘😘😘🥰🍓🍓🍹🍹 Ma bucur ca ti a placut la gang bang🥰🥰❤️😘🍓🍓🍹 dar si faptul ca ai avut o idee minunata cu frisca🥰🥰❤️❤️😘🍓🍓🍹🍹🍭🍭 Senzatie de senzatie❣️🥰💯🍹Pupici😘😘😘😘❤️💚 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum