Sari la conținut

New Jasmine! Senzuala 😜 ❤ 0724882247 ❤

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Buna dragilor, new Jasmine la voi in oras incepand cu data de 5.04(vineri), va voi vizita pe o.perioada de 2 saptamani. Voi revenii cu detalii in momentul cand voi ajunge. Pupici dulci 💋💋💋💋

• cleopatra01 a schimbat titlul în New Jasmine! Senzuala 😜 ❤ 0724882247 ❤
Postat

Buna dragilor astazi am ajuns la Brasov! Programarile vor incepe dupa ora 18:00, va voi lasa aici detaliile ai preturile. Pupici💋

Postat

Va pot oferii urmatoarele lucruri:

- OP

-69

-SARUTURI CORPORALE

-ON(50 LEI extra) (nu fac finalizare orala)

-FINALIZARE CORPORALA ( la alegere : pe sani sau fund sau oricare parte a corpului in afara de fata)

-SEX PROTEJAT(va rog nu insistati in alt fel,nu se va intampla)

-DIFERITE POZITII

-FOOT FETISH 

-SEX INTRE SANI

-ROLL PLAY( am la dispozitie costume de: infirmiera buna si rea, majoreta, politista) (de asemenea pot intra in rolul unei persoane dorite)

-JUCARII (detin tot felul de jucarii incepun cu dildo-uri si strapon, catuse, biciuri soft, )

-MASAJ PROFESIONAL ( tin sa spun ca, chiar ma pricep sa fac incat am lucrat ceva ani in masaj, si este inclus in pret si se face cu ulei cald)

-MASAJ EROTIC( exte inclus doar in programarile de 1 ora, ca optiuni: B2B, TANTRIC, MUTUAL)

-MASAJ DE PROSTATA(50 LEI extra) 

-URO (100 lei extra)

-SQUIRT( 100 lei extra) ( dar va rog anuntati inainte sa veniti daca doriti deoarece va trebuii sa pun ceva mai mult pe pat pentru a proteja salteaua)

CADOUL ESTE DE: -200LEI(1 fin -15-20 min)

-300LEI(60 MIN, 2 finalizari                                                   + masaj) 

-400 LEI (DEPLASARE la locatia personala,birou,hotel. ACEST PRET INCLUDE ANUMITE SERVICII EXTRA CAT SI TRANSPORTUL)

Va pot spune ca am placerea de a face aceasta munca si ca voi face tot posibilul sa va simtiti confortabili in prezenta mea, nu imi place graba, dar in acelasi timp trebuie respectata durata programarii 

Imi rezerv dreptul de a selecta clientela, deci va rog nu veniti in stare de ebrietate sau alte substante, nu accept bile sau alte accesorii!

PROGRAMARILE SE VOR FACE CU CEL PUTIN 30 DE MIN INAINTE(cu posibilitate de o fereastra, ulterior intrebati)

PROGRAMUL DE LUCRU ESTE IN FIECARE ZI IN INTERVALUL: 07:00-13:00, 17:00-23:00

Pentru alte informatii va rog sunati/sms la numarul: 0724 882 247

VA MULTUMESC SI VA ASTEPT CU DRAG!

Postat

Buna dimineata dragii mei..astazi incep programarile la ora 8...va astept la un moment de relaxare si un masaj pe cinste 💋

20240324_204639.jpg

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat

Buna dimineata dragii mei, astazi nu voi lucra, deoarece a intervenit ceva, voi revenii de luni dimineata cu noi detalii ❤💋

Postat

Buna dimineata tuturor, astazi incepem programarile dupa ora 12...nu voi lua pauza ! Va pup peste tot si va astept la un masaj si un moment de deconectare 💋💋💋💋

20240324_115613.jpg

• Like 1
Postat

Buna dimineata ❤ Astazi ne vedem dupa ora 15;00 ! Pupici peste tot sa aveti o zi frumoasa 

20240324_115128.jpg

• Inimioara 1
Postat

Sa curga nerespectarea programarilor, si neanuntarea acestora 😂😂😂😂🙈. Banuiesc ca intai trebuie sa trec prin valul acesta inainte de a cunoaste oameni de isprava 🙄🙈😂

Postat

Vai pe cat de renumita eram in orasul asta acum cativa ani...nu ma mai recunoaste nimeni😂🙈 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
  La 09.04.2024 la 6:11, Jasmine29 a spus:

Vai pe cat de renumita eram in orasul asta acum cativa ani...nu ma mai recunoaste nimeni😂🙈 

Extinde  

Ochii care nu se vad se uita. Vino si tu cu ceva special, ca sa rupi gura targului. De servicii clasice suntem satui...

Postat

Buna dimineata tuturor doar 2 zile pentru programari. Astazi am fost cam lenesa 😂 va astept dupa ora 10 la un masaj si un moment de relaxare ❤❤❤💋💋💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...