Sari la conținut

Anna Noua in orasul tau -- 0758385731

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
Postat
Acum 40 minute, rodans a spus:

Caută pe MH ca are topic , cică nu e cine știe ce cur plat , tate lăsate și moi, pozele ei , dar de peste zece ani În urmă !

• Like 3

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

• Oras:Targu Jiu
Postat
Acum 17 ore, Kinderull a spus:

Am fost eu și refuzat ! Am spus pas!

asa nasoala e? De ce ai plecat ? Pe Severin pare ok din recenzii...

• Oras:București
Postat

Vizitat eu. Tipa este ok. ON de top.NP la fel. Poze reale. Recomand. Locație strada Dacia. 150 finalizarea

Postat
La 04.04.2024 la 13:30, ejaculin a spus:

Vizitat eu. Tipa este ok. ON de top.NP la fel. Poze reale. Recomand. Locație strada Dacia. 150 finalizarea

seamănă realitatea cu pozele? 

Postat
Acum 21 ore, ganicius2 a spus:

seamănă realitatea cu pozele? 

Da

• Oras:Ghereta parasita de pe fundul Jiului
  • Oras:Ghereta parasita de pe fundul Jiului
Postat

Salut am fost la Anna (a spus ca are cam 38 de ani cu toate ca eu ii dadusem mai putin) azi, locatie bl 10 pe Dacia, un apartament curat fara mirosuri care nu isi au locul
tunuri:150 cu 300 on depinde de igiena, si diferite pozitii. classic cum s-ar spune(nu am intrebat de extra gen fk sau cim)
sa trecem la actiune: am luat pachetu 150 pentru ca eram rupt de oboseala. S-a dat jos textila, a pus niste muzica ca nah trebuie atmosfera :))
trece la un oral facut bine, deep si putina saliva insa fara atentie la Costel si Marcel. Dar totusi dupa mine merita un 8/10
intre timp am rugat-o sa se puna si ea peste la un 69 corect. Ea curata si mirosea bine.
insa unde ea exceleara e np-u, frate m-a rupt in 2 curgea Jiul pe fruntea mea, duce la bataie si is da interesul cu gemete poate false poate nu si mangaieri sau tragandu-te *mai in ea* fara sa iti dea drumu cu mainile 10/10(parerea mea). Anna ca persoana mi s-a parut de treaba, glumeata si chiar am ras cu ea. In concluzie eu o sa ma reintorc la ea si sper ca v-am convins si pe voi sa ii dati o sansa. Din ce am inteles are si colega. Nu am intrebat daca intra la threesome, pentru mine ea a fost de ajuns. Seara frumoasa si spor acolo.

Reputație: 34
  • Oras:Honolulu
  • Oras:Honolulu
Postat

Bună Tik Tokerita așa , ea și Erika  și mai este încă una  , numai Tik tok la Tg Jiu😉

• Oras:Tg jiu
  • Oras:Tg jiu
Postat
La 11.04.2025 la 20:15, Xdaw1 a spus:

Bună Tik Tokerita așa , ea și Erika  și mai este încă una  , numai Tik tok la Tg Jiu😉

Mă de cine tot vb pe aici? Ce tik Tokerita cum o găsesc pe tik tok?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...