Sari la conținut

Paula🔞0739295436💙

Postări Recomandate

• Telefon: 0739295436
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună domnilor!🤗

Mă numesc Paula și de mâine de la ora 12:00 voi fi pentru prima data, câteva zile in frumosul vostru oraș! Sunt minionă, 1,55 cm 😂 cu sânii mari (zic eu😂),  foarte prietenoasă, caldă și cu bun simț, iar aceleași lucruri le aștept și de la voi. Nu ma încadrez în genul skinny dar nici în genul BBW, as spune mai degrabă ca sunt o fata la care ai pe ce sa pui mana atunci când o atingi si cu siguranță o sa va placă!

Mai jos va voi afișa detaliile necesare.

😈Servicii și prețuri😈

🔞Sărutări și mângâieri pe corp

🔞Oral protejat/neprotejat in functie de igienă cu finalizare corporală s au in prezervativ

🔞Normal doar protejat 

🔞Diferite poziții

🔞Masaj de relaxare doar la ora 

🔞69

🔞Trio (doar când îl cunosc deja pe unul din domni)

🔞footjob

🔞Uro+50 
😈😈😈

🎁CADOU🎁

150-1 finalizare (30 de minute)

300-1/2 finalizări+masaj de relaxare (60 de minute) 

Deplasări 500 ora+taxi!

🖤🖤🖤VĂ ROG SĂ ÎMI SPECIFICAȚI LA CE INTERVAL DE TIMP POT RĂSPUNDE ÎNAPOI LA MESAJE, CÂT TIMP DORIȚI SĂ PERTECEMÎMPREUNĂ PENTRU A NU INCURCA PROGRAMĂRILE ❤️

💙VA ROG SA CONFIRMAȚI PROGRAMAREA CU CEL PUȚIN 1H înainte! 

🏠 Locația va fi pe Liviu Rebreanu! Știu că nu e tocami ok pentru voi, dar doar acolo am găsit lovație disponibilă! 

💣Atenție! Nu ofer FK (nu imi place să fiu pupată pe față cu buzele umede/salivă) și nici Anal! Nu-mi cereți poze s au video-uri in privat! Nu colaborez cu BOMBARDIERI, s au cu persoane cu accesorii,sub influența alcoolului s au a substanțelor psiho-active! 

PROGRAMĂRI pe WhatsApp: 0739295436 

•  
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

004E5989-D4BE-4227-9BDB-7C41ECDFC9D6.jpeg

B563732C-313E-4911-9DCB-268EA26F997E.jpeg

834C9DBF-3D9C-4439-AF16-31A78B656B97.jpeg

0D65988A-47FA-4738-A904-D48A9D84D5AE.jpeg

IMG_5471.jpeg

IMG_5441.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Voi lua programări de astăzi, pentru mâine, poimâine! Doar să mi specificați că mi scrieți  din Timișoara!🤗😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, NormalSize a spus:

Sex intre sani ? Vad ca in alte orase ai oferit dar aici nu scrie nimic

Sigur că da, am uitat să scriu!🙈😂😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💌Bună ziua! Disponibilă pentru programări!  😘

Astăzi sunt disponibilă până la 01:00!💙

️Oral în funcție de igienă, normal doar protejat, masaj de relaxare, 69, sex între sâni!

️150 finalizarea, 300 ora, uro+50, 

💌Vă rog să mi specificați în mesaj, până la ce oră puteți fi deranjați înapoi, altfel nu voi răspunde dacă trece prea mult timp, și cât timp doriți să petrecem împreună! 
🦋Cadoul obligatoriu la începutul întâlnirii, nu înapoiez bănuții daca cumva doriți să plecați mai devreme! 

Programări pe Whatsapp 💌 

🏠 Bulevardul Liviu Rebreanu 175 (în spate la Insidecor) 

📞0739295436

IMG_5440.jpeg

IMG_5437.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Ar
Postat

Topuc Oradea:

Ai uitat sa coboti din tren, mai era un sat intre Oradea și Tm😇😆?!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, mitzubishu a spus:

Bine ai venit!Ne-ati omorat cu Rebreanu ala. 

Din păcate pe moment, doar aici am găsit disponibil..☹️

• Trist 1
Postat
1 hour ago, Paula69 said:

Din păcate pe moment, doar aici am găsit disponibil..☹️

Nu-ti fa griji ca sunt suficiente si in partea de nord a orasului.

Chestia asta cu Rebreanu a devenit din pacate un "meme"... Sa stii ca sunt suficient de multi care locuiesc si / sau lucreaza la sud de Bega, si carora le convine Rebreanu.

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 52 minute, zoro905 a spus:

Rebreanu deja devine Cartierul Roșu!🤣

Dacă nu aș fi luat locația aici, ar fi trebuit să anulez vizita la voi, pentru că in alt cartier nu am găsit disponibil! Cât despre locație este superbă, foarte curată! 🤗

• Like 1
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 7 minute, petefoxx a spus:

Nu-ti fa griji ca sunt suficiente si in partea de nord a orasului.

Chestia asta cu Rebreanu a devenit din pacate un "meme"... Sa stii ca sunt suficient de multi care locuiesc si / sau lucreaza la sud de Bega, si carora le convine Rebreanu.

Multi care stau in Sag și până ajung pe Aradului le piere cheful 😅

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, 19casanova a spus:

Multi care stau in Sag și până ajung pe Aradului le piere cheful 😅

Dacă chiar vrea să mă viziteze vreun domn care locuieste mai departe, eu zic că ar veni indiferent de distanța! Doar să vrea!🤗😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hello dragilor! Cu părere de rău anulez programările din această seară! Mă simt foarte rău și sunt și obosită! Voi fi disponibilă de mâine dimineața! Mulțumesc pentru înțelegere!🤗😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💌Bună dimineața! Disponibilă pentru programări!  😘

️Oral în funcție de igienă, normal doar protejat, masaj de relaxare, 69, sex între sâni!

️150 finalizarea, 300 ora, uro+50, 

💌Vă rog să mi specificați în mesaj, până la ce oră puteți fi deranjați înapoi, altfel nu voi răspunde dacă trece prea mult timp, și cât timp doriți să petrecem împreună! 
🦋Cadoul obligatoriu la începutul întâlnirii, nu înapoiez bănuții daca cumva doriți să plecați mai devreme! 

Programări pe Whatsapp 💌 

Confirmările se confirmă înainte cu 60 de minute, atât din partea voastră cât și din partea mea! 

🏠 Bulevardul Liviu Rebreanu 175 (în spate la Insidecor) 

📞0739295436

IMG_6916.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 21 ore, unsuflet a spus:

Topuc Oradea:

Ai uitat sa coboti din tren, mai era un sat intre Oradea și Tm😇😆?!

Ei lasă acum😂Aradul nu apare pe orice harta.Hai coboară la noi !

• Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, Decius a spus:

Ei lasă acum😂Aradul nu apare pe orice harta.Hai coboară la noi !

Gata, a făcut fata pace, vine și la voi și la noi.

• Oras:Timisoara
Postat

Bună, Rebreanu e ok ca zonă. Puțin departe de centru, dar condițiile sunt bune spre foarte bune.

Cele mai nașpa zone din oraș sunt Dumbrăvița, Giroc (sunt departe de oraș in sine si ajungi doar cu mașina) si apoi Divizia 9 Cavalerie si Gheorghe Lazăr/Circumvalațiunii (apartamente vechi, unele chiar mizere). 

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Lucrezi in weekend ? Singura in locatie oare ?

• Minus 1
Postat

Salut,vizitat si eu gagica in seara asta,nu mai sta in Timisoara,poate ajuta recenzia pe colegii de la Arad😂.Programare facuta usor pe whapp pentru ora 22,ajung la locatia la 22 fix,se scuza si zice ca face un dus si dupa pot urca,intrat in apartament la 22:11 cam asa,mai e putin de lucru la punctualitate.Intru,facut cunostinta,schimbat 2,3 vorbe si ma invita la dus,revin in camera,mai stam in pat vreo 5m la taclale si dupa am inceput actiunea.

Note:

Locatie:9,zona cunoscuta de toti,Rebreanu,gasesti la baie toate cele necesare pentru un refresh.

Paula:9 poate putin subiectiv aici ca e genul meu,un minion pe la 1.50-1.55,draguta la fata,corp frumos proportionat,cu sani frumosi(pucntul forte),putina burtica,dar pe mine nu ma deranjeaza,are cred si un mic complex pe treaba asta(s-a si scuzat pentru burtica).

Oral:8.5 bun,placut,lent,cu incercari de deep,mici artificii cu limba,pe lungime,putina atentie la vecini si era mai bine

NP:8.5,schimbat vreo 3 pozitii,o simti bine in toate,oboseste cam repejor in LOT,dar in rest ok,gemete soft,implicata,mai pe modul soft,in doggy trebuie avuta putina atentie daca sunteti peste medie.

Atitudine/GFE:8,nu e foarte lipicioasa,dar are o prezenta placuta,iti da un vibe relaxant.

DTD: vreo 25m cu 2 dusuri rapide inainte si dupa actiune,mers pentru 1 fin.

Eu o recomand,nu cred ca puteti sa aveti o experienta proasta cu ea cat timp va comportati ok cu ea.

• Like 3
  • Inimioara 2

• Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Salutări la toată lumea,am vizitat și eu posesoarea topicului ieri în mijloc de zi in urma unei conversații pe WA,am întârziat aprox 3min(anunțat de pe drum)ajung,scriu mesaj și la fel sunt pus sa aștept preț de un duș,😉.Urc ,facem cunoștință ;ne facem comozi,sunt întrebat de apa etc.Intram in camera de tortura unde incep sa ai explorez corpul frumos ,incep cu sânii și cobor spre pusilica faina(între timp își cere scuze pt burtica,nu e cazul).Trece la Op(alegerea mea)unde mă întreabă cum îl doresc,ai răspund cum știe mai fain și conformează.Urmeaza un misionar, umeri craci,pe o parte (aici nu a fost ok pt ea și am schimbat)urmat de mama iedului unde la un moment dat a spus că o doare și am revenit la puțin oral și finalizat in misionar.Foarte drăguță și cu bun simț. Jurizare:

Op-9

Np-8

Igiena -10

Locație -10

Atitudinea -10

Halat -micuț(150)

De revenit-eu Da

La final mulțumesc Paula și colegilor "SPOR LA JOACĂ "

• Like 2
  • Inimioara 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...