Almitak1 Reputație: 62 Postat Octombrie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 12 6 minutes ago, biggyy82 said: Rinocer Erogen
ZeroTolerans Reputație: 223 Postat Octombrie 12 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Octombrie 12 On 9/25/2025 at 8:33 PM, Almitak1 said: Mă scuzați, domnul Zero! Fix de mine nu aveți loc. Mă retrag, vă las să vă vedeți de viața dumneavoastră foarte ocupată! Când eu făceam recenzii pe aici pe forum, probabil ca dvs mergeați la grădiniță. Seară minunată! Unchiaș, printre alte calități, ai și memorie... Stai liniștit că nu te propun nicăieri, că nu mai ai sărmanule nicio bucurie în viață înafară de fazan. Decrepit dar puber încă, ai dat în mintea copiilor la 60+ anișori, chestie care nu-i nici de râs și nici de batjocură, ci de milă Am un mic exercițiu în schimb, poate mă ajuți, că te văd destoinic la limbi : "Un moș senil este vizitat la ospiciu de strănepoți și, ținându-i pe genunchi, le spune drăgăstos : -Am 2000 de postări la fazan pe o platformă de prințese". 1. "Moș senil" să fie oare pleonasm? 2. "de către strănepoți," sau "de strănepoți" este vizitat Moș Libidineus? Care e forma corectă? 1
GeorgeN95 Reputație: 3 Postat Octombrie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 12 Acum 56 minute, Almitak1 a spus: Erogen Genă
Almitak1 Reputație: 62 Postat Octombrie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 12 21 minutes ago, GeorgeN95 said: Genă Nălucă
abbccc Reputație: 23 Postat Octombrie 12 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 12 Acum 27 minute, Almitak1 a spus: Nălucă Căruță
Almitak1 Reputație: 62 Postat Octombrie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 12 37 minutes ago, abbccc said: Căruță Țăndări
Membru Premium biggyy82 Reputație: 148 Postat Octombrie 12 Oras:"De peste tot"😎 Oras:"De peste tot"😎 Membru Premium Postat Octombrie 12 Acum 1 minut, ramon alejandro a spus: Elicoidal Altruist 🏄😎 🔥 "Corpus feminae, carmen deorum" 🔥
abbccc Reputație: 23 Postat Octombrie 12 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 12 Acum 12 minute, biggyy82 a spus: Altruist Stație
Membru Premium robert11111 Reputație: 2896 Postat Octombrie 12 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 12 4 minutes ago, abbccc said: Stație Iezuit Per aspera ad astra
Membru Premium biggyy82 Reputație: 148 Postat Octombrie 12 Oras:"De peste tot"😎 Oras:"De peste tot"😎 Membru Premium Postat Octombrie 12 Acum 2 minute, robert11111 a spus: Iezuit Iteologie 🏄😎 🔥 "Corpus feminae, carmen deorum" 🔥
Membru Premium robert11111 Reputație: 2896 Postat Octombrie 12 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 12 3 minutes ago, biggyy82 said: Iteologie Ienibahar Per aspera ad astra
Membru Premium biggyy82 Reputație: 148 Postat Octombrie 12 Oras:"De peste tot"😎 Oras:"De peste tot"😎 Membru Premium Postat Octombrie 12 Acum 1 minut, robert11111 a spus: Ienibahar Arbaleta 🏄😎 🔥 "Corpus feminae, carmen deorum" 🔥
abbccc Reputație: 23 Postat Octombrie 12 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 12 Acum 27 minute, Seemakone a spus: Niplu Lună
Almitak1 Reputație: 62 Postat Octombrie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 12 2 minutes ago, abbccc said: Lună Nălucă
Membru Premium biggyy82 Reputație: 148 Postat Octombrie 12 Oras:"De peste tot"😎 Oras:"De peste tot"😎 Membru Premium Postat Octombrie 12 Acum 18 minute, Almitak1 a spus: Nălucă Cărare 🏄😎 🔥 "Corpus feminae, carmen deorum" 🔥
abbccc Reputație: 23 Postat Octombrie 12 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 12 Acum 4 minute, biggyy82 a spus: Cărare Reputație
Membru Premium biggyy82 Reputație: 148 Postat Octombrie 12 Oras:"De peste tot"😎 Oras:"De peste tot"😎 Membru Premium Postat Octombrie 12 Ierbicid 🏄😎 🔥 "Corpus feminae, carmen deorum" 🔥
Almitak1 Reputație: 62 Postat Octombrie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 12 1 hour ago, biggyy82 said: Ierbicid Idiot
abbccc Reputație: 23 Postat Octombrie 12 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 12 Acum 30 minute, Almitak1 a spus: Idiot Otonel
Almitak1 Reputație: 62 Postat Octombrie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 12 3 minutes ago, abbccc said: Otonel Elan
abbccc Reputație: 23 Postat Octombrie 12 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 12 Acum 1 oră, Almitak1 a spus: Elan Anual
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum