Sari la conținut

Salon chinezesc de masaj Verona

Postări Recomandate

• Oras:nicaieri
  • Oras:nicaieri
Postat

Fiind de ceva vreme cu treburi in nordul Italiei am inceput sa caut ceva pe acolo. Am dat de un articol pe net despre saloanele de masaj chinezesti. M-a atras unul situat aproape de centrul Veronei. Mai precis ceva de genul Sorella Centro Benessere Tuina, situat pe strada Colonello Galliano 25. Sfatul meu e sa mergeti dupa GPS, din centru avand de parcurs 20-30 minute. Daca luati un taxi din zona garii Porto Nuova te vor plimba tot orasul... Ajuns la locatie sa nu va descurajeze infatisarea de magazie. Sunati si va va intampina de obicei mama san. I-am spus de la inceput in engleza ce vreau, adica happy end. Mi-a furnizat imediat una din fete, oricum nu erau mai mult de 2-3 in locatie. Toaleta este in exteriorul camerei, asa ca mai bine mergeti intai acolo. Camera efectiva este un fel de magazie delimitata prin niste paravane metalice. Design minimalist, cu o cada de hidromasaj si o masa de masaj pe post de pat. Si un cuier sa ne atarnam... hainele. Fata care m-a luat in primire a incasat mai intai... darul, adica 150 euro, pentru o ora. Apoi a urmat dezbracarea si un adevarat dus asistat. M-a asezat in sezut in cada si m-a uns cu gel pe tot corpul. Apoi m-a spalat cu dusul cu atentie maxima asupra zonei cu pricina. Intre timp n-am stat nici eu degeaba si am inceput sarutari si mangaieri. M-a luat cu grija din cada, m-a sters cu prosopul si apoi tup pe masa de masaj. Eu intins pe spate, ea facand un oral NP. Bine facut, cu ceva atentie la sateliti... Cand soldatul s-a dovedit gata de actiune a pus prezervativul... si avand in vedere diferenta mare de gabarit intre noi a urmat un normal protejat in pozitia women on top. Se pare ca i-a placut si ei caci s-a cam incins atmosfera, de a fost nevoita chinezoaica sa inchida caldura... Finalizare de ambele parti, eu in balonas desigur...

Conform obisnuintei sa trecem si la note:

Locatia:7 in fapt o fosta magazie transformata in salon. Bonus pentru curatenie si mai ales caldura, furnizata de mai multe aeroterme

Fata:7 nu cine stie ce frumusete, peste 30 ani varsta, micuta si putin bondoaca. Poate pe la periferie gaseam si fete mai tinere...

ON:8 bine executat, ceva atentie la sateliti

NP:9 s-a implicat, a avut chiar orgasm, daca nu a mimat foarte bine

Masaj de relaxare:9 efectuat dupa partida de sex, a fost un masaj corect pe tot corpul

GFE:10 partenera perfecta, sarutari si mangaieri, conversatie cat s-a putut avand in vedere barajul lingvistic. Fiind prima mea experienta cu o asiatica ma cam bate gandul sa ma mut in Vietnam sau de ce nu Laos... daca toate asiaticele sunt asa...

In concluzie o seara perfecta la un pret nu chiar asa mare... prefer sa dau mai multi bani dar sa am calitate decat tepele de pe la noi...

• Like 1
  • Inimioara 1

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat
La 07.04.2024 la 18:30, picasso1974 a spus:

Fiind prima mea experienta cu o asiatica ma cam bate gandul sa ma mut in Vietnam sau de ce nu Laos... daca toate asiaticele sunt asa...

In concluzie o seara perfecta la un pret nu chiar asa mare... prefer sa dau mai multi bani dar sa am calitate decat tepele de pe la noi...

Vietnamului are poate cele mai frumoase femei din Asia, poate chiar mai frumoase ca  celebrele animegirl japoneze. Dar sunt puțin cam reci. În schimb fetele khmer din Cambodgia merita o relocare. Și ca preț și ca servicii.... 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...